- 14 Mayıs 2020
- 2.121
- 4.147
- 33
Bilmemki buralardaydım bi araSeni tanıyor muyum acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmemki buralardaydım bi araSeni tanıyor muyum acaba?
Ben yokken demekki. Hosgeldin canım.Bilmemki buralardaydım bi ara
Kk de bizi tutuyorPopuler konu Mavi renk olsun kk Olmuyor böyle
Oyle bi sormussun ki tanimaman taninmamasi gerekiyormus gibi. Ben olsam tanimiyorsun yoo o ben degilim derdimSeni tanıyor muyum acaba?
Belkide öyledir bende seni tanımıyorum çünküBen yokken demekki. Hosgeldin canım.
Ben hatırlıyorum canım seni hosgeldinBilmemki buralardaydım bi ara
Edebiyatta sanat konusunda var bebeğim. Şair bir şeyin sebebini bilir ama bilmemezlikten gelir .Türkçe konuşsan hocam
ben biliyordum işte hıııhh ingilizce konuşur musunuz sizzzEdebiyatta sanat konusunda var bebeğim. Şair bir şeyin sebebini bilir ama bilmemezlikten gelir .
" Şakaklarima kar mı yağdı ne var"
Ben cordelia memnun oldum yaseminBelkide öyledir bende seni tanımıyorum çünkü
Kesinlikle gezmemiz lazım eküricim genciz çünküGezmem mi tatlım.
Bu yaştan sonra gezmek hakkımız artık
Çok teşekkürler sağol
Kısaca varya nerde o eski beyaz eşyaların kalitesi,bir aldınmı 15 yıl filan kullanıyorduk yani.Benim yesyeni dondurucum bozuldu
Tamirci yapamadı, firmadan çağırsak gelip bakması 150 euro
Üstelik bodruma koymuştum, sürekli kullanmadıydım
Eşimde dedi yapılacağının garantisi yok, en iyisi yeni alalım, bu hafta yada haftaya gelecek
Mutfaktaki elektrik eşyalarına 5 yıllık garanti yaptırdık, mutfak dolabını aldığımız adam: ister iyi kullanın ister kötü 5 sene sonra bozulacak dedi, adamlar öyle ayarlıyor ki ne yaparsan yap bozuluyor dedi
Dondurucum 2 seneyi bir ay geçmişti
Yapılabilme umidine sevindim canım Buna da şükür diyelim. Dediğin gibi şimdiki beyaz esyalar uzun ömürlü değil. Bir önceki bulaşık makinami 25 yıl kullanmıştım. Şimdikilere yedi yıl ömür biçiyorlar . O da şansına.Selamlar şekerler,servis geldi makine için su alan yerde parça değişecekmiş 3-4 sonrasına gelecek,1400 tele,servis geliş parasında düşecek o mşktardan .
Bugün belli oldu bebeğimm oglummuş meğerrJou nerelerde nasıl gidiyo acaba cınsıyet bıle bellidir artık herhalde
Niye üzgünsün onu anlamadım. Sağlıkla kucağına almanı dilerim. Bizim yaptığımız test doğru çıktı.Bugün belli oldu bebeğimm oglummuş meğerr
Motor arızası çıkmadı en azından olsaydı maaşı yatırırdık herhalde:))) şimdiki makineler öyle hemen gidiyor maalesefYapılabilme umidine sevindim canım Buna da şükür diyelim. Dediğin gibi şimdiki beyaz esyalar uzun ömürlü değil. Bir önceki bulaşık makinami 25 yıl kullanmıştım. Şimdikilere yedi yıl ömür biçiyorlar . O da şansına.
Yok kuzum nerdeee what is this this a pencil' e kadar.ben biliyordum işte hıııhh ingilizce konuşur musunuz sizzz
Gözün aydın olsun sağlıcakla dünyaya gelsinBugün belli oldu bebeğimm oglummuş meğerr
Allah korusun doğru söylüyorsun.Motor arızası çıkmadı en azından olsaydı maaşı yatırırdık herhalde:))) şimdiki makineler öyle hemen gidiyor maalesef