- 16 Mart 2008
- 45.531
- 221.540
Birazdan bulacağım canım.Ben bildirim yaptım kaptanım hatta yanlışlıkla spor sayfasına yazmıştım Cordelia uyarınca düzelttim buraya yazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birazdan bulacağım canım.Ben bildirim yaptım kaptanım hatta yanlışlıkla spor sayfasına yazmıştım Cordelia uyarınca düzelttim buraya yazdım
Yok artık yanlış mı görüyorum.Heeeyyoooo
Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü. Simit bence bir şey yapmayacak. Sade olmuş.7 Ocak pazar
12.00
1 simit domates peynir zeytin
2 tane sahanda yumurta
19.00
Yarım levrek fileto bol salata ve
Adım 6081
Spor puanı 608
Elhan Cordelia @Jasminium84
Vallahi de billahi de benm ablaa baktım zayıflayanıyom şişmanlayıp geri geldimYok artık yanlış mı görüyorum.
Yasemin sen olduğuna emin misin
Çok güzel Hazirliga yazayım mi bildirimi Toparlamişsin ne güzel.
Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü. Simit bence bir şey yapmayacak. Sade olmuş.
tamam canımÇok güzel Hazirliga yazayım mi bildirimi Toparlamişsin ne güzel.
Çok iyi yaptın şimdi iyi ki mi diyeyim ne diyeyim bilemedim ki diyecegim işte ohh şişko olup geldin ya baska türlü geleceğin yoktu bana neVallahi de billahi de benm ablaa baktım zayıflayanıyom şişmanlayıp geri geldim
Motıve olamadım bi türlü abla ama şimdi oldumda geldimÇok iyi yaptın şimdi iyi ki mi diyeyim ne diyeyim bilemedim ki diyecegim işte ohh şişko olup geldin ya baska türlü geleceğin yoktu bana ne
Bence de cuma günü kaçamak yapmadiysan hatırlamıyorum iyi ki yemişsin canım. Motivasyon için diye yazıyorumİnşallah yapmayacak hafta sonu bir simit yiyebilecek olmak beni motive ediyor. Başka kaçamağım olmasa pazardan pazara bir simit arada alkol olsa yine gider yeter ki motivasyonum bozulmasın
Hemen not ediyorum bitanem. Birazdan tabloyu guncelleyecegim. Affet nolurElhan kaptanım burada bildirimim
Bence de cuma günü kaçamak yapmadiysan hatırlamıyorum iyi ki yemişsin canım. Motivasyon için diye yazıyorum
Tatlım kervan yolda düzülürmüş bilmiyor musun niye kilo almayı bekliyorsun gel motive ederiz bol bol ...ondan çok ne varCok özledim . Hoş geldin şoku atlattimMotıve olamadım bi türlü abla ama şimdi oldumda geldim
Cuma yapmadım
Sabah kahvaltısi efsane, öğle çok güzel, akşam da muhteşemmmmm Su hakeza spor da var. Afiyet olsun bitanem Cumaya kadar bu güzellikler artsın devam etsin inşallah.
Geçmiş olsun canım. Çocuk mu sen mi hastasin sikinti stres yaptıysan o artı odemdir üzülme sen. Yarina hallolur.Tüm gün hastanedeydim abla şimdi geçti telefon elime
+250 niye artı geldi bilmiyorum aç yattım birde dün
Menü harika canım .