- 13 Ağustos 2012
- 4.805
- 21.639
Amin canım benim. Bugün daha iyi gibi sankiAaa o yönü gozumden kacmis afedersin saglikla mışıl mışıl uyusun da sen de dinlen insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim. Bugün daha iyi gibi sankiAaa o yönü gozumden kacmis afedersin saglikla mışıl mışıl uyusun da sen de dinlen insallah
Sağol canım benim. Bugün çok ayakta kaldım. Sonrasında da spor zorladı.Geçmiş olsun canım. Aman dikkat et
genel tahlillerim falan yapıldı virüsten sonra sırtımdaki agrı geçmedi ve çarpıntı larım çoğaldı önce fizik doktoru sonra kardiyoloji emar kan tahlili falan filan derken tüm günüm hastanede geçti çocugu okuldanda alıp eve geçtim yemek falan derken bu saati bulduNeden ne oldu canım?
Çok geçmiş olsun canım benimgenel tahlillerim falan yapıldı virüsten sonra sırtımdaki agrı geçmedi ve çarpıntı larım çoğaldı önce fizik doktoru sonra kardiyoloji emar kan tahlili falan filan derken tüm günüm hastanede geçti çocugu okuldanda alıp eve geçtim yemek falan derken bu saati buldu
Nerede oturuyorsunuz. Bazı eşyalar şans işi , bende hemamaşır makinası hem kurutucu bir arada almıştım 5 yıl içinde 6 7 kere bozuldu . Ben başka istiyorum demiştim itiraz etmişlerdi . Sonradan aynı markanınkini getirmek istediler yine 2. Si bir arada. O sırada da üretimden kaldırılmış o marka başka satıl ıyormus . Mecbur bütün paramı geri verdiler . 2 sini ayrı ayrı almıştım .Benim yesyeni dondurucum bozuldu
Tamirci yapamadı, firmadan çağırsak gelip bakması 150 euro
Üstelik bodruma koymuştum, sürekli kullanmadıydım
Eşimde dedi yapılacağının garantisi yok, en iyisi yeni alalım, bu hafta yada haftaya gelecek
Mutfaktaki elektrik eşyalarına 5 yıllık garanti yaptırdık, mutfak dolabını aldığımız adam: ister iyi kullanın ister kötü 5 sene sonra bozulacak dedi, adamlar öyle ayarlıyor ki ne yaparsan yap bozuluyor dedi
Dondurucum 2 seneyi bir ay geçmişti
Ben bildirim yaptım kaptanım hatta yanlışlıkla spor sayfasına yazmıştım Cordelia uyarınca düzelttim buraya yazdımLavinia_98
@Tesnim1903
Papatyamaviss
succulentaski
@WunderLost
arwengsd
@Nergis 35
@Meryem1306
@Akrrep
sara_28
@ZincirKirma
@Esmusum
Arkadaşlar pazartesi bildirimleriniz yapılmamış.
Şunu yapıp geliyorum. Mavisler çayla kek ne giderdi şimdi ️
Kırmızılar
İnanıyorum belki benim de bünyem adapte olacaktır zamanla Yerinden kalkinca göz kararması gibi birseyler yaşadın mı hicAyyy evet oyle oluyooor ben daha once 59 larda artik tamamim yaa falan diyordum sonra eksildikce bunye o kiloya adapte oldukca su an oldugum kilo yük gelmeye basladi
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun canım benim
Şunu yapıp geliyorum. Mavisler çayla kek ne giderdi şimdi ️
Kırmızılar
Benımkıde oyle sırtlarım agrıyor artık kas ağrısı falan yaşıyorumŞu an da hiç durmuyor, sürekli kucaga gelmek istiyor tasimaktan kollarim agriyor artik
Magnezyum iyi geliyor agrilaraBenımkıde oyle sırtlarım agrıyor artık kas ağrısı falan yaşıyorum
Disaridaydim Saracim bakmaya fırsatım olmadı. Bildirimleri şimdi gördüm. Geliyor.Elhan Kaptanım benim bildirimlerim sana gelmiyormu menülerimide görmüyorsun