- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Bak ismimin yaninda yaziyor hadi sende yaz hedefe kitlenelim59kalmak da mesele diyorsun
Beraber uğraşalım
Haklısın geleyim insaallah Kaç kilo olmak istiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak ismimin yaninda yaziyor hadi sende yaz hedefe kitlenelim59kalmak da mesele diyorsun
Beraber uğraşalım
Haklısın geleyim insaallah Kaç kilo olmak istiyorsun
tekrar tablo hazırladıgın içinEstağfurullah noldu bitanem Tartıyı mi unuttun? Sıkıntı yok .
sagol ablacımTatlım çok güzel bir tartı tebrik ederim.
gelecem insa sen yavaslama ama dikkat et bi baktın yanından gectimmmTebrikler bebisim. Yavaş mı gitsem belki yakalarsın
Sende azimlisin ama Cordelia daha azimligelecem insa sen yavaslama ama dikkat et bi baktın yanından gectimmm
Şu an da hiç durmuyor, sürekli kucaga gelmek istiyor tasimaktan kollarim agriyor artikMaşallah ona benımkı 4 aylık olacak daha yenı tam devamlı yapışık modlardayız
Hadi inşallahgelecem insa sen yavaslama ama dikkat et bi baktın yanından gectimmm
Benim yesyeni dondurucum bozulduÇok teşekkürler ekürim sağol,doktorda dedi çok saşgın var diye,bişicim yokmuş üşütmesadece oda hava güzel diye balkona filan çıkmıştım gece tüttütmek için.
Br anda oldu oda su almadı,sırf gelme 400 teleymiş,bugün gelecekti adres yanlışı diye yarın sabaha kaldı çıtırcım.
Çok sağol canımcım,bilmiyoruz bakalım yarına belli olur oda,umarım ciddi bir arıza çıkmaz motordan kaynaklı olmasında.
Şu an da hiç durmuyor, sürekli kucaga gelmek istiyor tasimaktan kollarim agriyor artik
Yulaf yerine 1 yumurta 1 muz 1 tane kayisi biraz yulaf unu karistirip yaparsan daha lezzetli oluyor. Ben orman meyveleri de ekliyorum bebegime yapiyorum cok seviyor tadi da cok güzelBu sabah yulaflı omlet yapıp yedim, ne kepaze bir şey o.
Hayatta taşıyamam 10 kg kangurusu var ama belli bir süre sonra bel agrisi yapiyor. Bir ara disarda denemistim o zamanlar 7 kiloydu gece bel agrisindan uyuyamadimSling veya kanguru? O kol ağrısı çok meret bir şey ya. Bir yandan da ufak vicdan azabı bir yandan ağrıyan kollar bir yandan verdiği huzur hsjsjjs atak döneminde mi o da ne oldu
Aa evet niye fark etmediysemBak ismimin yaninda yaziyor hadi sende yaz hedefe kitlenelim
Atak döneminde evet 16 gün kalmis gece uyumuyor da surekli uyanip duruyor ne atakmis 1 aylik atak dönemiSling veya kanguru? O kol ağrısı çok meret bir şey ya. Bir yandan da ufak vicdan azabı bir yandan ağrıyan kollar bir yandan verdiği huzur hsjsjjs atak döneminde mi o da ne oldu
Teşekkürler canımMavi takımı tebrik ederim
Teşekkürler spor kraliçem
Yaa o kadar eminim ki cuma günü eksi geleceğine keşke sadece karşı takımdan birini alabilsek de kimseyi vermeseksurvivor a katılıp ağlayan kız vardı ya ben böyle olduğunu bilsem gelirmiydiiimmm diye... Bu kuralı bilmiyordum bilsem artı çıkarmıydıımmmm
şaka bi tarafa şimdi benim kaptanım sibel_84 mü hadi bakalım çalışalım kaptan
Güzel canım afiyet olsun suyunu azıcık artırırsan şahane olurMenü 8 ocak 2024
Sabah 12.00
Yulaflı omlet
Peynir
Mor lahana kırmızı biber salata
Ara 14.30
1 hurma üzerine tarçın 3 ceviz
2 kaşık makarna
1 kahve, yarım hurmalı kömbe
Akşam 18.15
1 tabak yeşil fasulye
Az turşu
1 kaşık pirinç pilavı
1.5 lt su
Elhan
Jasminium84
Gayet güzel kuzum afiyet olsunJasminium84 Elhan
15.45 etli taze fasulye 3yk bulgur pilavı ve 4yk yoğurt
17.00 2minik hurma ve 4 5tane kuru üzüm
2litre su
Sporlarim devam ediyor
Süpersin, afiyet olsun canım su ne kadar?8 OCAK
KAHVALTI 13.00
2 Karabugday patlagi
2 yumurta
3 zeytin
1 dilim peynir
3 ceviz
1 yerli kucuk muz
ARA
1 dilim ananas
Sade kahve
AKSAM 17.40
Fırında karnabahar
Yoğurt
Dukkan kapandi
Cordelia Elhan Jasminium84
Afiyet olsun canım güzel olmuşİyi akşamlar canlar
08/01 bugün ki menüm;
Kahvaltı:7.00
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir yumurtadan omlet
Bir dilim peynir
İki zeytin
Cay
Ara:10.00
Bir elma
Üç ceviz
Öğlen:12.00
İki fırında tavuk pirzola
Bir bardak ayran
Bir kase limonlu maydanoz ve taze soğan
Akşam:18.00
Bir kepçe çorba
Bir kıymalı biber dolması
İki kaşık yoğurt
İki çeri domates
Su iki lt içtim.
Elhan Jasminium84
Zaten canımdan can gitti resmen, geri alıp gezegenfeza da bende kalsa olmuyor muHoşgeldin canım benim kırmızı takıma. Gel benim kollarıma. Amaç kilo vermek. İnanıyorum cumaya kadar güzel bir eksi ile döneceksin. Jasminium84 da neden verdim ki diyecek.
Afiyet olsun canımm çok güzel, yarasın bebişimizeSabah 11.30 kahve
13.30 yulaf
16.30 müsli ajdhwj
19.30 tavuklu salata (19'da yicektim de bebiş durmadı malesef )
3.8 lt su şu anlık
Jasminium84 Elhan
Şu severim masaallah Sormaya bile gerek yok İçme desen sıkıntı kaptanım Yesilcay da var günde 2- 3 Sade kahve 2Teşekkürler canım
Yaa o kadar eminim ki cuma günü eksi geleceğine keşke sadece karşı takımdan birini alabilsek de kimseyi vermesek
Güzel canım afiyet olsun suyunu azıcık artırırsan şahane olur
Gayet güzel kuzum afiyet olsun
Süpersin, afiyet olsun canım su ne kadar?
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Zaten canımdan can gitti resmen, geri alıp gezegenfeza da bende kalsa olmuyor mu
Afiyet olsun canımm çok güzel, yarasın bebişimize
Ne kadar da güzel söylüyorsunTeşekkürler canım
Zaten canımdan can gitti resmen, geri alıp gezegenfeza da bende kalsa olmuyor mu
Afiyet olsun canımm çok güzel, yarasın bebişimize
Kurabiye, atıştırmalık gibi bir şey mi bu? Ben de yulaflı meyveli yoğurdu seviyordum ama omlet kısmını ben mi başaramadım acaba bilemedim. Rezil mezil ama cidden tok tutuyor bu arada.Yulaf yerine 1 yumurta 1 muz 1 tane kayisi biraz yulaf unu karistirip yaparsan daha lezzetli oluyor. Ben orman meyveleri de ekliyorum bebegime yapiyorum cok seviyor tadi da cok güzel
Benim boy da 160Aa evet niye fark etmediysem
Masaallah senin hedef cok guzel ama o kadar büyük hedefli değilim şuan 60 çok iyi geldi bana Aslında boyum 1.57 57 yi bari görsem çok hos olabilir diyorum da 60.0 ken bile kalkınca gözlerim kararıyor Bir kac kilo alinca geciyor niyeyse simdi yine başladı
Diyetisyenim 57 ve 61 arasınin ideal kilo araligim oldugunu söylemişti Amacım yağ kaybedip biraz kas yapmak ama yeniden diyetisyene mi gitmeliyim bilmiyorum bunun için
Bakalım bi 59 olalım da
Pankek tavada yapiyorum hem cok saglikli hem de tok tutuyor diger türlü kuru yulafla lezzetli olmazKurabiye, atıştırmalık gibi bir şey mi bu? Ben de yulaflı meyveli yoğurdu seviyordum ama omlet kısmını ben mi başaramadım acaba bilemedim. Rezil mezil ama cidden tok tutuyor bu arada.