Ah diyorum çok tanıdıkAğustosta 59 u gördüm ben de sonra 58 lerde tatile gidip dedim ki istediğimi yiyip içcem dönünce devam ederim.. (edemedi) mideyi genişleteceğim ve şekere alışacağımı hesaba katmamıştım kaç ay geçti 61 - 62 geziyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah diyorum çok tanıdıkAğustosta 59 u gördüm ben de sonra 58 lerde tatile gidip dedim ki istediğimi yiyip içcem dönünce devam ederim.. (edemedi) mideyi genişleteceğim ve şekere alışacağımı hesaba katmamıştım kaç ay geçti 61 - 62 geziyorum
Kahvaltı en erken 11 gibi yapabiliyorum genelde 12-13 arası o zaman dengelı oluyor tabıEşim işe gittiği zamanlar bizim düzenimizde öyle hatta 19:30 gibi geliyor. 20:30 a kadar ancak yemek faslı bitiyor. Ben şöyle düşünüyorum, 18:00 de bitiren biri ertesi sabah 08:00 de kahvaltı yapıyorsa bende 11:00 gibi yaparım. Gerçi ben 13:00-20:30 olacak şekilde planlıyorum yemekleri. Sende böyle bir planlama yapabilirsen açlık süren olursa kaçta yediğin çokta kritik değil.
10 aylik kol kasları açısından değerlendirilmeli benceKaç Aylık mınık kuzun ben dısardaydım arkadaşa mantı açtık spor sayılır mı ahahahah
Maşallah ona benımkı 4 aylık olacak daha yenı tam devamlı yapışık modlardayız10 aylik kol kasları açısından değerlendirilmeli bence
Kahvaltı en erken 11 gibi yapabiliyorum genelde 12-13 arası o zaman dengelı oluyor tabı
Beni acayip tok tutuyor ya Aslında canan Karatay önermiyor diye mesafeli durmaya çalışıyorum daYa at mıyız biz ne yulafı yaaa diyor kafamın içinde hep bir ses ve hevesle alınan yulaflar aylarca bekliyor dolapta ama sonra bi gaz başlıyorum tekrar sonra yine aynı ses gibi bir döngüye giriyorum yulaf olunca konu ama vallahi gideri oluyor dediğim şekilde
Hoşgeldin canım benim kırmızı takıma. Gel benim kollarıma. Amaç kilo vermek. İnanıyorum cumaya kadar güzel bir eksi ile döneceksin. Jasminium84 da neden verdim ki diyecek.survivor a katılıp ağlayan kız vardı ya ben böyle olduğunu bilsem gelirmiydiiimmm diye... Bu kuralı bilmiyordum bilsem artı çıkarmıydıımmmm
şaka bi tarafa şimdi benim kaptanım sibel_84 mü hadi bakalım çalışalım kaptan
Ben de görsem 59Gunaydin
Diyorum ya pazartesilerin bana garezi var
59.9 ciktim
Gecen Cuma 59.2 idim
Fark +700
Regl gecikmesinin 5. Gunundeyim adeta balon baligi gibi dolaniyorum hem şiş hem agresif
Elhan Jasminium84
Afiyet olsun canım benim .
Takviyelerinizi ihmal etmeyiniz canımEvet evet, otçuluz biz biraz ama böyle köye can kurban gerçekten
Teşekkür ederim. Aaa kızım öyledir onun onayından geçmeli herşey
Gerçekten öyle. Bende hastayım 4 gündür geçmiyor. Salgında anlatılan gibi de değil soğuk algınlığı gibi ama doktora da gidemiyorum daha çok hastalık kaparım diye. Bitki çaylarına düştüm iyice. Sağlıklı beslenmeye başlamamış olsaydım neler neler yerdim o belki biraz keyif verebilirdi.
Yürüyüşteyim kaptanim yagmur durdu dışarı firladimHoşgeldin canım benim kırmızı takıma. Gel benim kollarıma. Amaç kilo vermek. İnanıyorum cumaya kadar güzel bir eksi ile döneceksin. Jasminium84 da neden verdim ki diyecek.
Eksikliğini en fazla ben hissediyorum demek ki?Oyyy canım benim aşkında yine erkenden kalkıyorum da ugrayamiyorum bu sıralar yoksa sendenim bende
Yeni görüyorum burda dinmedi çıkmadım sonra çıktım geldim çıktım offf çok yoruldum kankişim yaaa ayak uyduramadim sana kuzum
Çok özür dilerim ben tamamen unuttum canım benim yaaaa dışarıdayım sabahtan beri bu hafta yine yoğunum yarın tartilsam olurmu affettt beni hunkarım yada cumaya tartilirim
Hayırdır canım benim vefat eden mi var birikmiş sayfalar okuyamadim basın sagolsun her kimse Allah rahmet eylesin canım benim
Ohhhhh. Ben de zipliyorum kolay gelsin canim
Afiyet olsun canım benimİyi aksamlar
Elhan sibel_84
8 Ocak beslenme listem
10:30
3 badem,2 findik,3kuru üzüm ve sütlü filtre kahve
13:00
1 wasa
Ceyrek avokado
1 tk ajvar
1 yumurtadan karabiberli omler
25 Gr köy peyniri
15:30
Sütlü filtre kahve
1 muz ustunde 1 tk fistik ezmesi
18:00
İspanakli pirasali yumurta(üstüne acı sos sıktım)
1 mısır patlağı
1 bardak kefir
Birazdan yürüyüşe cikacagim
Eki Görüntüle 3365951
Asıl iş 59 u gordukten sonra basliyorBen de görsem 59
59kalmak da mesele diyorsunAsıl iş 59 u gordukten sonra basliyor
Hadi hemen gelde beraber verelim tekrar 60 i gormeme mucadelesini