- 16 Mart 2008
- 45.513
- 221.405
Estağfurullah noldu bitanem Tartıyı mi unuttun? Sıkıntı yok .Elhan ablacım özür dilerimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estağfurullah noldu bitanem Tartıyı mi unuttun? Sıkıntı yok .Elhan ablacım özür dilerimm
Cumaya kadar daha çok eksi göreceğine eminim tatlım. Üzme kendini. Kaptanlik yarısı da yok nasılsaTeşekkürler kraliçem pilav olmayaydı görürdüm sanki 82
Tebrikler bebisim. Yavaş mı gitsem belki yakalarsın
Ayy inşallah gezegenfeza yı kaptırdık galibaCumaya kadar daha çok eksi göreceğine eminim tatlım. Üzme kendini. Kaptanlik yarısı da yok nasılsa
Biyolojik yaşa takılma bitanem. Sen on yıl geriden geliyorsun. İlla ki çocuk istemeyen bir bey karşına çıkar. Sadece gönlünün seveceği düzgün bir insan olsun varsın birkaç yaş genç olsun sen meteorlara taş çikartirsin .yaaa böyle örnekler duymak beni ferahlatıyor tam evlilik insanıyım da işte olmayınca olmuyor.. şimdi de taliplerim hep benden 6-7 yaş küçük bi geri duruyorum yaş kriterinden değil de onlar hayata yeni başlıyor ve çocuk isterler illa ki, benim öyle bir düşüncem yok
Sade suyu asitli su yapıyorSoda makinesi ne ki
Tatlım çok güzel bir tartı tebrik ederim.
Maden suyunun içinde mineraller vardır, bu sadece asit basıyorMaden suyu mu yapıyor evde
Yok, içiyorumİçmiyor da yapıp satıyor mu acaba
Günaydın cuma 77.6
Pazartesi 77.2
Fark -400
Hafta sonu birşeyler yanlış olmuş belliki yada dün gec uyudum ondan neyse bakalım. Cumaya 76 ya geçerim dimi
En son 75 i gorumcemin düğününde görmüştüm 4 yıl oldu galiba
Güzel bir balık abiyem vardı
Günaydııın hanımlar dünkü menüm
Sabah yumurtalı patates, zeytin, peynir, domates salatalık
Öğle tarhana çorbası
Aksam balık bi parca ekmek salata
Şimdi tartıldım
Cuma:62.00
Pztsi: 61.9
Fark -100 gr
@Jasminium84 Elhan
Günaydınnnn
Cuma 64.2
Pazartesi 64.4
Fark +200 gr
Elhan @Jasminium84
dün daha fazla artım vardı. çok şükür bir kısmı gitti.
cumaya tekrar 63 ü görebilirim di miii????
Bildirimimi de yapayım
Başlangıç : 82.00
Başlangıç tarihi : 08.01.2024
Hedef :65
Günaydın. Cuma 72.3’tü, bu sabah 72.6.
Gunaydin
Diyorum ya pazartesilerin bana garezi var
59.9 ciktim
Gecen Cuma 59.2 idim
Fark +700
Regl gecikmesinin 5. Gunundeyim adeta balon baligi gibi dolaniyorum hem şiş hem agresif
Elhan @Jasminium84
Günaydın bol eksili günler
Haftasonu eş evde olunca çok yoğun geçiyor menüler de düzenli değildi
Kilo bildirimi
Cuma 63.40
Bugün 62.90
Fark -500 gr
Cumaya kadar 61 i görmeyi hedefliyorum
@Jasminium84 Elhan
Cenaze haberi aldık, oraya gidiyoruz
Cuma 74
Bugün 72.600
Fark 1.400
Cuma 80.65
Pazartesi 81.00
+350
Herkese günaydın
Muhteşem sonuçlar var harikasınızz ooh gitsin kilolar
Benim sanırım fotoğraflı tartı paylaşmam gerekiyor yanlış anlamadıysam öyle Elhan
Saatlerim bebişten dolayı çok karışık oluyor o yüzden gün sonlarında z raporu çıkartsam iyi olacak
su yazıyorsam çoğunluğu bu asitli olandanDoğru diyosum ,hiç de görmedik menülerde
Çok iyi yapıyorsun canım . Alkali oluyor sanırım şu çok faydalisu yazıyorsam çoğunluğu bu asitli olandan
KesinlkleeeAyy inşallah gezegenfeza yı kaptırdık galiba
Bende 3 gün sonra 4948”e göz kırpıyorum
Dukan içeceğini önceden ben de 1 lt hazırlayıp günlük bitiriyordum. 3 gün devam ediyordum. Şimdi emzirdiğim için yapmıyorum. Tansiyon ve gebelik de içilmiyor zatenDukan birası hakkında fikri olan var mı hanımlar
Bazı sayfalarda günde 1-2 barsak için falan demiş ben 1 Lt ti birgünde içiyorum yanlış mı kullanıyorum
Tatlım öncelikle pazartesi tartini bulamadımAy abla belasın senbişey dicem aranızda bilen kullanan varsa acil yazsın toz zencefil de var tazede var yag takımı için nasıl kullanabilirim
Amin canımBaşınız sagolsun canım
Tebrikler çıtırım. Guzel eksi
Tebrikler canım . O kilolarda eksi görmek zordur
Teşekkür ederimtebrikler canımm