- 16 Mart 2008
- 45.513
- 221.390
Teşekkür ederim kaptanım. koşa koşa gelirim yanına.yaaaaaaa şahanesinnnn, hoşgeldin yamacıma inci tanemmm, tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kaptanım. koşa koşa gelirim yanına.yaaaaaaa şahanesinnnn, hoşgeldin yamacıma inci tanemmm, tebrikler
tebrikler canımm
Heyecanla bekliyorum tatlım yerimi saglamlaştirayim once ... manyak bir bünyem var çok korkuyorum.Oooo 60lar dmeek ordan ayrılma ben de geliyorum yakında
Çok güzel
yaaa böyle örnekler duymak beni ferahlatıyor tam evlilik insanıyım da işte olmayınca olmuyor.. şimdi de taliplerim hep benden 6-7 yaş küçük bi geri duruyorum yaş kriterinden değil de onlar hayata yeni başlıyor ve çocuk isterler illa ki, benim öyle bir düşüncem yokAmin tatlım benim çok amin. Ben ikinci evliliğimi yaptım benim şansım sana da geçsin inşallah. Hani evde çok kaldığı için zaman zaman beni bunaltiyor ama yine de evde seni düşünen ilgilenen birinin olması can yoldaşligi yapması bir nimet. Pakize ve anne diyaloğuna çok güldüm. Ailecek Allah da sizi güldürsün
Durum vahim tatlım ..Günde bana kimse karışmıyor ki ya köyde resmen cebren ve hile ile yediriyor kayınvalidemler.
Çok geçmiş olsun canımCümleten günaydınlar hanımlar,bulaşık makinesi su almıyor servis gelecekti sabahtan,adreste hata olmuş yarına kaldı,eşimde evdeydi bekledik gelmedi,Sağlık ocağına gittim ahandaa böyleyim 2 gündür ciğerler temiz neyseki doktorumuz iyisin abla bişicin yok dedi..
Yarın sabah gelecek servis bakalım ne diyecek sabah olmam haberiniz olsun.
Buradaysan sonucu açiklayayim tatlım. Tabloyu sonra doldururum.
şimdilik buradayım canımm, çıkmama biraz daha varBuradaysan sonucu açiklayayim tatlım. Tabloyu sonra doldururum.
aaaa çok sevindimmmKaptan Bildirimleri
Eki Görüntüle 3365611
sibel_84 0,48
Eki Görüntüle 3365613
Jasminium84 0.81
Bu etabın transfer hakkını Mavi Takım Kaptanı Jasminium84 elde etti. Tebrikler kaptanım. Uygun olduğun bir zamanda transferini gercekleştirebilirsin. ( Tablo 14.00' ten sonra açıklanacak)
Saol kuzum benimÇok güzel
Tebrikler bitanemmmm
Tamam kaptancim ,geçmiş olsun minnosa
Ben gelene kadar çok güzel saglamlasir senn yerin merak etme canimHeyecanla bekliyorum tatlım yerimi saglamlaştirayim once ... manyak bir bünyem var çok korkuyorum.
Teşekkür ederim Meryem ablaSağlıklı günleri olsun. Zamanla iyice toparlar.
Sana da geçmiş olsun Elifcim.
sağol canım benimmTamam kaptancim ,geçmiş olsun minnosa
Canım vücudunu harekete alistirdin etki etmiyor mu acaba. O kadar cabaliyorsun. Sikilasiyormusun yoksa