- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Şaka yapıyoruz canim inşallah çabuk uyur annesini üzmez. Sağlıkla büyüsünGercekten mi valla her uyutmada yarım saat salliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka yapıyoruz canim inşallah çabuk uyur annesini üzmez. Sağlıkla büyüsünGercekten mi valla her uyutmada yarım saat salliyorum
Evet canım Alman markası hali yıkama makineleri var.Alman markası ama ben burda görmedim, yada dikkatimi çekmedi
Teşekkür ederimCanım harika bir düşüş tebrik ederim
Sonunda beni yakaladın Ellssa
çok iyi gidiyorsun canım haftaya fazlasıyla gidecek òyle düşün kişi şuanda da harika bir düşüş maşallah ♥︎
Beni 70 de yanlış bırakmak istemeyen canım arkadaşım kesin 70i geri görme sebebin bu şu 69 - 70 döngüsü bakalım ne zaman son bulacak kurtulamadk 7yi görmekten
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun
Çok güzel bir menü tatlım.
Ters etki yapmasın daSurtuneyim dedim bana da bulasir belki
Aslında diyetisyen de öyle dedi. Sonuçta ameliyatın etkisini korumussun dedi. 75 lerden sonra çok fark etmedi benim için. Sonrasında kendim çırpınmaya başladım.Niye üzgün koydun? Sonuç muhteşem önemli olan o
Kız yarın kontrol tartisi var yoksa sefan olsun giden gitmiş tabikiBir de arkadaş 5.kattaydi yürüyerek çıkıp indim bak onu söylemeyi unutmuşum
Şey aslında iki dilim bir dilime bedeldi boyut olarak o yanlış anlaşılmayı düzelteyim inşallah öğretmenim
Dediğim gibi iki küçük dilimdi aslında bir dilim sayılırdi
Hah işte aradığım yorum bu yani yaa ne olacak bir günden dimi yani
Arkadaşım çok güzel yapmış tamamen onun suçu bu yediklerimi heralde iki gün hiçbir şey yemeyerek anca dengelerimBen dengeden yanayım tabii ki yemeliyiz ama sonrasında dengeleyerek belki sporu arttırarak. İki dilim ıslak kek biraz cilalı olmuş ama şifa olsun şekerin düştüyse o sıralarda demek
Haftada bir kaçamak hakkı yok muydu yaa bana var dendiBir günle sınırlı kalsa tamam da...güzel yorumlar seni kandirabilir yine de korkuyor endişe ediyorum.
Ay ne yapayım olan oldu bu saatten sonra artık zencefili tüm tüm yutsam yeşil çay banyosu yapsam da nafileKız yarın kontrol tartisi var yoksa sefan olsun giden gitmiş tabiki
Kizlar selam
Biraz en son ki kilo verme donemimden baslangic gunlerimi inceledim sizlerle de paylasmak istedim belki faydali olur 7 haziran-29 Haziran arasini inceliyoruz
7 haziranda 60.6 cikmisim kararli bir baslangic yapmisimEki Görüntüle 3365238
Saat 10 da ilk ogun genelde şöyle 2-3 yk granola mevsim meyvesi seklinde olmus. Yine iş,cekim vs ne olursa yanimda tasimisim bu foto arabada cekilmis cunku
Eki Görüntüle 3365239
Saat 13-14 arası şöyleli salata yemisim
Eki Görüntüle 3365241
Aralarda havuc bir iki ceviz yada badem findik ne varsa yerdim
Sonra saat 17:30-18 arasi hep şöyleli ogunlerim olmuş
Eki Görüntüle 3365244
Eki Görüntüle 3365245 Eki Görüntüle 3365246 Eki Görüntüle 3365247 Eki Görüntüle 3365248 Eki Görüntüle 3365249 Eki Görüntüle 3365250
Her gun 13 bin adım civarında yürüyüş yapiyordum.2-2.5 lt su...
Ve 29 Haziranda 57.5 cikmisim
Eki Görüntüle 3365251
Sonra aferin kiz sana diyip kendime pizza yapmisim
Eki Görüntüle 3365255
Kendi kararligima bakip tekrar tekrar motive olmaya calisirken sizinle de paylasmak istedim
Geçmiş olsun canım7 Ocak Pazar
11.30
2 yumurtalı peynirli omlet
2 dilim beyaz peynir
7 tane zeytin
Çeyrek simit
5 tane ceviz
Bol roka, tere ve maydonoz
Su: 1,5
Adım: 6.537
Elhan Cordelia sibel_84
Eki Görüntüle 3365324
Canım mavişlerimmm, alıntıları yaptım ama gözüm çok kötü oldu yine, epey puslu görüyorum o yüzden şimdi yatıyorum dinlendireyim yarın hepinize döneceğim inşallah, öperim hepinizi çooookkkkkkk kocamaaaannnn, kırmızı çiçeklerim sizi de öpüyorum tabii ki
Canım resme gerek yok. Kontrol tartısı sadece bildirim yapsan yeterli.İyi geceler
Tartı her cuma ve pazartesi şeklinde sürekli böyle mi
Sabah tartı mi atacağız, turşu yedim azıcık keskem yemeseydim
Hafta sonu kaçamağıni azaltmak için mi öyleyse mantıklı
İnşallah kuzumAslında diyetisyen de öyle dedi. Sonuçta ameliyatın etkisini korumussun dedi. 75 lerden sonra çok fark etmedi benim için. Sonrasında kendim çırpınmaya başladım.
Ama bıçak altına yatıp hala cirpinmak zoruma gidiyor. Midesi olmadığı halde sismanlamayi basariyorum
Öyle bisiler. Belki de kimse böyle düşünmüyor ben kendime böyle düşünüp başkalarına atıyorum
Neyse ne onlar geride kaldı güzel sonuçlar alacağım
2 aylık diyetisyen programı satın aldım inşallah 69 u göreceğiz hep birlikte
Cumaya toparlasan da olur. Bu arada umarım maviş takımdasindirAy ne yapayım olan oldu bu saatten sonra artık zencefili tüm tüm yutsam yeşil çay banyosu yapsam da nafile
Olur tabi, kendine inanSaliymis diyetisyen günüm heyecanliyim nedense
Belki bu sefer olur demi
Benimki kilerde duruyorBende almadım mutfakta yer yok diye