- 24 Temmuz 2015
- 593
- 1.043
- 31
Teşekkürler canımAfiyet olsun Aysenurcum.
Afiyet olsun ceeeeeem. noodle sevmemen çok iyi olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canımAfiyet olsun Aysenurcum.
Afiyet olsun ceeeeeem. noodle sevmemen çok iyi olmuş
Saliymis diyetisyen günüm heyecanliyim nedenseHep yanındayız bitanem
Ne işin var kız oralardaArkadaslar deminden beri kilo almak isteyenlerin başlığında dolaniyorum ne yemememiz gerek ogrenmek isteyen oraya bir göz atsin bu arada kilo almak kilo vermekten daha zor Allah yardimcilari olsun
Sen gerekeni yaptinSaliymis diyetisyen günüm heyecanliyim nedense
Belki bu sefer olur demi
Surtuneyim dedim bana da bulasir belkiNe işin var kız oralarda
Gercekten mi valla her uyutmada yarım saat salliyorumO sayılmaz ama bebişi sallıyorsan her sallama 5 puan Allah bağışlasın canim
Evet ama tüp mide geçmişim var canım
Bende almadım mutfakta yer yok diyeBir ben almadım herhalde
Ah evet bılıyorum oda emzırme kontenjanındanSalep hariç çok güzel
Hava bır anda soğudu ya ıcımızı ısıttı mubarekAfiyet olsun canım benim
Salep hakkımı ben de yarına saklıyorum
Afiyet olsun07.01.2024
08:00 1 fincan kahve
12:00 2 fındık turp
1 dilim süzme peynir
1 dilim tam buğday ekmek
2 yemek kaşığı menemen
2 köz biber
1 dilim hindi füme
19:00 2 ızgara köfte 1 tabak salata
2 litre su
Adım 5114 - 511 Puan
Elhan Cordelia @Jasminium84
Bir de arkadaş 5.kattaydi yürüyerek çıkıp indim bak onu söylemeyi unutmuşumDaha ne yapayım mı diyorsun yani
Şey aslında iki dilim bir dilime bedeldi boyut olarak o yanlış anlaşılmayı düzelteyim inşallah öğretmenimOff offf
İki dilim ıslak kek nedennnn
Detoks kovasinin içine başını batirsan anca paklar seni. Benim de tek tesellim başka bir şey yememen.
İlk ve son sağlıksız menü olsun inşallah
Dediğim gibi iki küçük dilimdi aslında bir dilim sayılırdiKız naptın öyle 2 dilim ıslak kekten sonrasını okuyamadım
Günaha girmişsin say say ...
Gitti gül gibi wunderim
Hah işte aradığım yorum bu yani yaa ne olacak bir günden dimi yaniOf sefan olsun, yarın dengelersin hiç üzülme, stres yapma zaten dengelemişsin hemen kilo yapmaz yeterki devamı gelmesin.
Çıpçıtır harika bir vücudun olacak bu seni mutlu etmeli. Yediğimiz her yanlış şey bizi şişmanlatıyor aynalara küstürüyor . O yüzden yemedigin her yanlış şey seni hedefine yaklaştırıyor. Heyyyyy tatlışım lütfen bir silkelenPeki ben neden bu kadar mutsuzum
Hahaha sağol biricikim
Hah işte aradığım yorum bu yani yaa ne olacak bir günden dimi yani
Hareket fikrine katılıyorum festicim. Yakmadigimiz için yediklerimiz yapışıp kalıyor.Ben dengeden yanayım tabii ki yemeliyiz ama sonrasında dengeleyerek belki sporu arttırarak. İki dilim ıslak kek biraz cilalı olmuş ama şifa olsun şekerin düştüyse o sıralarda demek
Bir günle sınırlı kalsa tamam da...güzel yorumlar seni kandirabilir yine de korkuyor endişe ediyorum.Bir de arkadaş 5.kattaydi yürüyerek çıkıp indim bak onu söylemeyi unutmuşum
Şey aslında iki dilim bir dilime bedeldi boyut olarak o yanlış anlaşılmayı düzelteyim inşallah öğretmenim
Dediğim gibi iki küçük dilimdi aslında bir dilim sayılırdi
Hah işte aradığım yorum bu yani yaa ne olacak bir günden dimi yani
Hareket fikrine katılıyorum festicim. Yakmadigimiz için yediklerimiz yapışıp kalıyor.