- 24 Aralık 2023
- 1.198
- 6.742
Sağol tatlışımmmAfiyet olsun Aysenurcum.
Afiyet olsun ceeeeeem. noodle sevmemen çok iyi olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol tatlışımmmAfiyet olsun Aysenurcum.
Afiyet olsun ceeeeeem. noodle sevmemen çok iyi olmuş
süper gece açlığı iyidir sabaha eksiler gelsinafiyet olsun canım menü harika6 Ocak
8.00 Kahve
11.00 Bir tutam fıstık,
kuru üzüm, ceviz , filtre kahve
16.00 Kabak spagetti , üzerine bir parça ızgara tavuk dograndı , bir bardak ayran
İki litre su
Açım uyumaya gidiyorum.
Jasminium84
Artar bile sifa olsun
Ay buneee çok güzellerEki Görüntüle 3365006
Beni mutfaktan çıkarın
Fezocummmm gel bak sana ne vereceğimEki Görüntüle 3365006
Beni mutfaktan çıkarın
Teşekkür ederim bitanem Eksi hayali tokluktan iyidir doğru diyorsunsüper gece açlığı iyidir sabaha eksiler gelsinafiyet olsun canım menü harika
Dursun dolapta kokmaz bozulmaz. Cuma günü iyi bir eksi gelirse incecik hamurlu bir pizza yaparsın kuzum.Açlığa dayanmak çok zor ne guzel mozzarella almistim pizza yapicam diye nerden geldi bana bildirim
Nryse 5 gun kaldi sabrediyorum eger verirsem ödüllendiricem kendimi o degil eşim 1 tencere yemek 1 ekmek tek basina yedi, açlık cok zor diyorum bosver ac kalmamiz lazim diyor jajdjwhshTeşekkür ederim bitanem Eksi hayali tokluktan iyidir doğru diyorsun
Dursun dolapta kokmaz bozulmaz. Cuma günü iyi bir eksi gelirse incecik hamurlu bir pizza yaparsın kuzum.
Oy oy oyyyyyyy maşallah hamarat hatun ellerine sağlık ama bir an önce mutfağı boşaltmalısın Elhan şafak operasyonuna gelebilir elinde sopasıylaEki Görüntüle 3365006
Beni mutfaktan çıkarın
Amin amiiiin
Bir an önce sabah olsun da bir seyler yiyelim
İnşallah canimm benim,ben teşekkür ederim
İçtenligin için çok teşekkür ederim tatlı Büşram. Nasip olsun diyelim o zaman.
Niye benim annem ve kayınvalidem böyle degilllllllEki Görüntüle 3365006
Beni mutfaktan çıkarın
Geçer elbet, senin modun hemen düşüyor, çıkarmak için rakip olayım dedimBiz ikimiz beraber 50li kilolara gitsek daha makbuuuule geçmez mi fezom
Sakın yeme sakın sakinnnnEki Görüntüle 3365006
Beni mutfaktan çıkarın
Bende yok, olanı da görmüyorumMesajımızın altında var zaten kilo pusulası. Her hafta güncelliyoruz
Al bendende o kadar
Bir an önce sabah olsun da bir seyler yiyelim