- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
İyi hatirlattin kaptanim ben de ziplayim hem bagisikligi guclendiriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menü çok güzel olmuş afiyet olsun canımTeşekkür ederim canım
Yarınki menü dahada iyi olacak canım
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Oyy gecmis olsun bende simdi aile boyu ayva elma portakal limon kaynatip karabiber zencefil zerdecal ilave ettim bi turlu iyilesemedik ... Hani yatirmiyor da ama iyi de olamiyoruz havalarin sogumasi gerekAz önce altın süt yaptım boğazım çok fena
Bu listeye zencefil ve zerdeçal ekliyorum ayrıca
Yok bende hayatımTatlım airfryin varsa kayısı yumurta ayarı vereyim sana dün denedik muhteşem oldu. Yumurta pişiricimle uğraşmam artık.
140 derecede 11 dakika koy ...bitti.Su yok . Tabagindaki yumurtaları gördüm de aklıma geldi. Paylaşmam lazımdı .
Aynen canım zaten tükenmeden yatak yüzü göremiyorumOyy gecmis olsun bende simdi aile boyu ayva elma portakal limon kaynatip karabiber zencefil zerdecal ilave ettim bi turlu iyilesemedik ... Hani yatirmiyor da ama iyi de olamiyoruz havalarin sogumasi gerek
Aaaa ben seni zengin sanıyordumYok bende hayatım
Bi o yokAaaa ben seni zengin sanıyordum
Ben fakirim ama bende de bi o varBi o yok
Ben de pek bişey yok yaa, mikrodalga bile yokBen fakirim ama bende de bi o var
200luk ateşle özet geçeyim20 sayfa ilerlemisiz
O işime geliyoKurutma makinesi var pastelfit
Tamam o bende yok elendimKurutma makinesi var pastelfit
Benim kızında rahim idrar torbasına yapışmış, sezeryanı çok zor geçti, el mecbur kendi işini kendi yaptı, benim bir faydam olamadıDoğumdayken doktor eskı sezeryandan kalma yapısıklıklar cok fazla onları acıyorum duzeltıyorum demıstı belkı ondandır dıyorum bı tık uzun kaldım sezeryanda cunku, günlük içimi engellicek bi acı degıl ama bazen mesela lınanın oglumun ayagı gelıyor kucağıma alırken bastırıyor falan o zaman acıyor hala yada egılerek cok agır ıs yaptıgımda bilemedim bide reglyken 6 ay toparlanma surecı genelde rahım karın ıcın vs ya onu beklıyorum bakalım hala devam ederse ozellıkle regl ıken olan durum gıdıcem mutlaka
Allah bağışlasın minnoşları kac yasındalar
Ben talibim kendi poşetime doldururumPoşetin dibini kemirecek bir fare lazım.
Onada talibim, yalnız domatesli deyil aklımda patlıcanlı var( hiç yemedim)Ruhum köylü ben domatesli, bol acılı bulgur pilavı hayalindeyim kuzum. kimse sahiplenmez
evet geçiyor. o dönem bu kadar kilolu değildim ama yine de kilom vardı. 74 kilo falandım. sora üstüne aldım 80 çıktım.Gerçekten geçiyor mu benim de var