- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Adım zorunlu mu halaGirebilirsin tatlım. Yarın sabah bir tartı fotoğrafı paylaştın mı tamamdır.Takimlar dün kuruldu. Eklerim seni de. Ertelemeyelim bir an önce başla bence.
Hedefim 57Oyyy hala çıtırsin hedefin kaç kuzu?
Çiçeğim birçok küçük kalbe dokunacaksin. Sana ihtiyacı olan birinin istegisin senİnşallah inşallah canım . Bakalım hayırlısı . Ay bizim okulda gün yapacaklar bu ay çeyrek altın . Sondan birinci cikmistim. Bugün bir hocamız yazmış eve alacakmissin herhalde benim birincilik senin olsun diye nasıl sevindim . Ne güzel insan değil mi? Teklif bile edememiştim okulda yeniydim diyebu arada tekrar norma düştüm her dönem bir okuldayim . 15 tatilde psikolojisi bozuk bir Büşra olacak gibi . Cooook sıkıldım da . Yine nerden nereye geldim . Konuşmaya ihtiyacım var sanırım
Afiyet olsun ben de yapayim. Yemek hazırlarken içerim.
14 Subatta olursun kaçma bir yereHedefim 57
05.01 spor
Adim 7900 puan 790
1 saat aletli plates 600
Toplam 1390
Cordelia
Eki Görüntüle 3364843
Elhan
Afiyet olsun canım menü güzel. Dilimin boyutu önemli ama.
Ayy boyu boyuma huyu huyuna mi acabaBoyum 1.72
29.12 81.55
05.01 80.00
Benim okul hayatı cakiliydi iş hayatımda hiçbir yerde 1 yıldan uzun kalmadım. Şimdi mobil ekiple çalışıyorum o yüzden unvan çakılı ben geziyorumTeşekkürler varlığına birtanemmya aslında geçeceğim okul bir çok öğretmenin tercih yaptığı ama gidemedigi ,yeni ,konumu çok güzel bir okul ama benim çocukluktan gelme bir bıkkınlık . İstanbul'da yaşıyorduk sonra iş sebebiyle Afyon'a taşındık . İlkokul 3 u orda okudum sonra babam vefat etti hayatımız altüst oldu. Annemin ailesinin yaşadığı yere ,Diyarbakır'a taşındık . Çok ciddi oryantasyon sorunu yasadik. Ondan sonrası liseye kadar semt değişikliğinden kaynaklı her sene bir okul. Sonra lisede önce 1 sene kız meslek(çok basarisizdim bir meslek edinmem için en azından annem istemişti) sonra başarılı olunca düz lise sayısal başka okul. Sonra İngilizcemin ataga geçmesi sebebiyle dil bölümü olan başka bir lise . Hep böyle geçti hayatım. Okul bitti atandım Batman'ın bir ilçesinin 1 buçuk saatlik mesafedeki köyüne . Ordan güvenlik sebebiyle merkeze alındım yine başka okul sonra evlendik sorunlar yaşandı diye ilk degisikligi tekrar Diyarbakır . Diyarbakır'da da bu 3. Normla okulumun değişmesi . Kimseyle bağ kuramiyorum . Alışıyorum ,seviyorum . Hep kursağımda kalıyor bir şeyler gibi . Roman yazdım resmen . K bakmayın değerli arkadaşlarım
Ayy bana süper oldu buTatlım airfryin varsa kayısı yumurta ayarı vereyim sana dün denedik muhteşem oldu. Yumurta pişiricimle uğraşmam artık.
140 derecede 11 dakika koy ...bitti.Su yok . Tabagindaki yumurtaları gördüm de aklıma geldi.Paylaşmam lazımdı .
çok şükür diyeyim cordişimCanım nasılsın?
Geçmiş olsun canım,pco var mıydı sende?çok şükür diyeyim cordişim
1 aydan fazla oldu ama hastalık tamamen geçmedi. alerjiyle karışık oldu. biraz halsizlik, kuru öksürük, alerjik hapşuruk, baş ağrısı, hafif burun akıntısı devam ediyor. o nedenle pek keyifli değilim.
bir de 2 aydır regl yoktu. o da sıkıntı yapıyor. ama şükür bugün ucundan göründü
Ay hadi inşallah14 Subatta olursun kaçma bir yere
Yaa hemen bakacam bu gece canım ,çok teşekkür ederimÇiçeğim face den bak. Oradan sahibinden satıcı daha fazla
Ne güzel bir pencereden bakıyorsun ,bana da vesile oluyorsunÇiçeğim birçok küçük kalbe dokunacaksin. Sana ihtiyacı olan birinin istegisin sen
Herkes zengin mi herkesin airfryer ı var mı?Tatlım airfryin varsa kayısı yumurta ayarı vereyim sana dün denedik muhteşem oldu. Yumurta pişiricimle uğraşmam artık.
140 derecede 11 dakika koy ...bitti.Su yok . Tabagindaki yumurtaları gördüm de aklıma geldi.Paylaşmam lazımdı .
çok önce vardı. sonra bayağı bir kilo verdim, bir de saraçoğlunun soğan kürünü düzenli yaptım. doktor geçmiş dedi. yıllar oldu.Geçmiş olsun canım,pco var mıydı sende?