- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 25
Sonu beni çok yaraladiEvetttt benim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonu beni çok yaraladiEvetttt benim de
Yürüyüşün sonunda gözünü açıp mikasa ya bakması ve ilk defa öptüğü an. .Sonu beni çok yaraladi
En son da en çok canının istediğini kalkıp yapıyordun dimiii?Ay biz aynıyız arkadaşlarıma yemek resmi atıyordum
Ay evetttttt kardeş olarak bir sevgi sanmıştım yaYürüyüşün sonunda gözünü açıp mikasa ya bakması ve ilk defa öptüğü an. .
Planlar değişmiş. Kahve içerken ne düşündüyse artık 7000 adım hesapta yoktu7000 adım atıp geldim.
Sabah da lesliee 3 mil yaptim.
Şimdi çocukların odasını halledeceğim. Akşam gonuldagini izlerken de ütüleri hallederim.
Şişko olmasan geleceğin yok zaten küsüm sanaKızlar beni de aranıza alın kilo aldım geldim yine
Animasyon bir şeyler anlatılıyor sanırım ne diyor bunlar diyorum mikase niye öptürüyor kendini yürüsün adımları kordişe atsın Allah AllahYürüyüşün sonunda gözünü açıp mikasa ya bakması ve ilk defa öptüğü an. .
Ya çocuklar illa dışarı çıkalım dediler. Kuaföre de ugramam gerekiyordu. Hava da güzeldi. Bebeleri babalarının yanına bırakıp iki tur atıp alıp geldim eve.Planlar değişmiş. Kahve içerken ne düşündüyse artık 7000 adım hesapta yoktu
Tatlım airfryin varsa kayısı yumurta ayarı vereyim sana dün denedik muhteşem oldu. Yumurta pişiricimle uğraşmam artık.Kaptanım Cuma menüsü olduğu için rahat davrandım, bugünden itibaren dikkat edeceğim
Kahvaltım
Küsme barışalımŞişko olmasan geleceğin yok zaten küsüm sana
Yerin boş duruyor biraz örümcek bağladı . Temizleyip geç tatlım.
İkna oldum gibiKüsme barışalım
Hoş buldum ablacımİkna oldum gibi
Sonuçta yerini yurdunu unutmayıp gelmişsin. Hos geldin canım
Takımlara girmek ister misin cumayı mi beklemek istersin tatlışım.Hoş buldum ablacım
Şuan girebiliyor muyumTakımlara girmek ister misin cumayı mi beklemek istersin tatlışım.
Girebilirsin tatlım. Yarın sabah bir tartı fotoğrafı paylaştın mı tamamdır. Takimlar dün kuruldu. Eklerim seni de. Ertelemeyelim bir an önce başla bence.Şuan girebiliyor muyum
Oyyy hala çıtırsin hedefin kaç kuzu?64tüm en son
Hoş buldum
AynenEn son da en çok canının istediğini kalkıp yapıyordun dimiii?
Çiçeğim face den bak. Oradan sahibinden satıcı daha fazlaBen de ev bakıyordum . Benim şansım da işte bu kadar sahibindeni cokturtttumm diye icerlenmistim