- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.544
- 31
Kahvaltıyı ölçülü yaptım ama iyi gidiyorum bence bakalım günün devamında neler olacakBizimle kal tatlım. Hepimiz aynıyız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahvaltıyı ölçülü yaptım ama iyi gidiyorum bence bakalım günün devamında neler olacakBizimle kal tatlım. Hepimiz aynıyız.
Akşama kadar iyi gitmen dileğiyle. Diger öğünü de acikmadan planla kuzum. Evdekilerin ne yiyeceğini de düşün ayarla. Günü emin adımlarla tamamlayıp bitirelim. Büyük bir bardak suyumuzu hemen içelim.Kahvaltıyı ölçülü yaptım ama iyi gidiyorum bence bakalım günün devamında neler olacak
Evde adım at bol bol. Hareket her zaman iyidir canım. Sütün bol bebişin sağlıklı olsun . emzirme yaktirmaz mi bu da ayrı bir avantaj.Ya ben spor yapamıyorum bebıs henuz cok küçük sezeryan yerım hala sıkıntılı
Ama bol bol emzırıyorum oda 500 kcal yaktırıyor bana gunluk sayılır mı
Ben şimdi hastayım diye ıhlamur hazirlayacaktim kendime dedim dur yanına tane karabiber kabuk tarçın limon hibiskus kök zencefil falan da atayım da detoks suyu olsun aynı zamanda gün içinde bunu içeceğim bakalım. Akşamı pek planlayamiyorum dünden kalanlarla idare ederim belki çünkü iyi hissetmiyorum pek kendimiAkşama kadar iyi gitmen dileğiyle. Diger öğünü de acikmadan planla kuzum. Evdekilerin ne yiyeceğini de düşün ayarla. Günü emin adımlarla tamamlayıp bitirelim. Büyük bir bardak suyumuzu hemen içelim.
Ikı çocuklu olarak oturmak zor zaten her günüm ayrı koşturmaEvde adım at bol bol. Hareket her zaman iyidir canım. Sütün bol bebişin sağlıklı olsun . emzirme yaktirmaz mi bu da ayrı bir avantaj.
Tamamdor teşekkür ederim eksiklerimi alır başlarım1 çay kaşığı 3 baharatin toplami olacak. Sabah kahvaltıdan önce akşam kapanış olarak yiyeceksin. Çok faydalı. 1 çay kaşığı keten tohumu eklersen metabolizman daha da hızlanır sanırım.
Çok kötü şeyleren son 69.5 tun değil mi? neler yedin sööle bakiim bana
aman yalnız kalmayayım yine 70e dayanırımSen mutfagımızin en çılgın en yaramaz, en sevimli çocugusun yalnız birakmaya gelmiyor.
zavallı kız aç kalmış sizinle kalsa açlıktan olcekHem de çok bilmiş bı kaptanlari yoldan cikarmadigin kalmıştı.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Grip gibiyim dünden beri kemiklerim boğazım ağrıyor
Diyete devam ama spor yapmaya halim yok
Geçmiş olsun canim,bitki çayı da iyi gelir şifa olurBen şimdi hastayım diye ıhlamur hazirlayacaktim kendime dedim dur yanına tane karabiber kabuk tarçın limon hibiskus kök zencefil falan da atayım da detoks suyu olsun aynı zamanda gün içinde bunu içeceğim bakalım. Akşamı pek planlayamiyorum dünden kalanlarla idare ederim belki çünkü iyi hissetmiyorum pek kendimi
Canim yürüyüş sezaryen için çok faydali. Doktorum hep bana ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin demişti. Ben 2. gun disardaydimYa ben spor yapamıyorum bebıs henuz cok küçük sezeryan yerım hala sıkıntılı
Ama bol bol emzırıyorum oda 500 kcal yaktırıyor bana gunluk sayılır mı
Yaaaaaa simartiyorsunuz beniiiiBusra196
Biz kırmızı çıtır sen mavi kuzu
Biraz cilve masterfitin biberi tuzu
Sanki biraz naz ediyorsun ama
Senin bizde gönlün var gibi gibi…
Sanki biraz naz ediyorsun ama
Senin bizde gönlün var gibi gibi
Yüzümüze karşı "Mavi", diyorsun ama
Sanki gözlerin "Kırmızı", der gibi gibi