Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet şifa olsun canimDukanla güne merhaba dedik
Geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim. Dunden kalan sağlıklı şeylerdir inşallahBen şimdi hastayım diye ıhlamur hazirlayacaktim kendime dedim dur yanına tane karabiber kabuk tarçın limon hibiskus kök zencefil falan da atayım da detoks suyu olsun aynı zamanda gün içinde bunu içeceğim bakalım. Akşamı pek planlayamiyorum dünden kalanlarla idare ederim belki çünkü iyi hissetmiyorum pek kendimi
EnerjienerjienerjiBugün çok isim var. Evi alt üst edeceğim. Önce ütü ile başlayıp odaların şeklini değiştireceğim. Değiştirirken de dip köşe temizlemiş olacağım. Akşama da bir lesliee patlattım mi tamamdır.
Sana da afiyet olsun canımAfiyet şifa olsun canim
Bende yeşil çayla merhaba dedim
Günaydın günler kadınıGünaydın sizi küçük yulaf ezmeleri
Enerciiiii enerciiiiiEnerjienerjienerji
Günaydın sizi küçük yulaf ezmeleri
Evet bugün diye kahvaltıyı hafif yaptım.Günaydın günler kadını
Menü hakkında bilgi rica etsem Bugundü heralde emin değilim.
Kolaylıklar seninle olsun kaptanım.Bugün çok isim var. Evi alt üst edeceğim. Önce ütü ile başlayıp odaların şeklini değiştireceğim. Değiştirirken de dip köşe temizlemiş olacağım. Akşama da bir lesliee patlattım mi tamamdır.
Günaydın ruhiGünaydın hayırlı sabahlar herkese
O zaman lesliee yapar sonra işlere baslarimKolaylıklar seninle olsun kaptanım.
Akşama leslie yapacak enerjin kalmayacak unut onu sen açtim şom ağzımı.
Şifa olsun kaptanım. Aksama pert bir kaptana merhaba demenin üzüntüsü içerisindeyim. Cok yorma kendini. En son ev degiştirdigin zamanı unutma pleaseDukanla güne merhaba dedik
O zaman lesliee yapar sonra işlere baslarim
Busra196 yi yakalamam mümkün değil kankim. bende durasel pil yok kiAfiyet olsun canım benim spor da sanki bi supriz yapıp 1.ci olmayasın
Diyette gün haa bizim okuldada dün konusldu 15 Ocak ta başlayacak çeyrek altın günü . Margaret Hale tabi ben hemen olmaz gün fln Elhanimin hiç hoşuna gitmez . Toplanilmasin sadece ceyrekleri alalım dedim . Ne demek diyette günGünaydın günler kadını
Menü hakkında bilgi rica etsem Bugundü heralde emin değilim.
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canim,bitki çayı da iyi gelir şifa olur
Yani kısmenGeçmiş olsun canım acil şifalar dilerim. Dunden kalan sağlıklı şeylerdir inşallah
Canm sen gelmeye niyetlen ben gelirim sanaBusra196 yi yakalamam mümkün değil kankim. bende durasel pil yok ki
Olur sanki bu daveti bekliyordumCanm sen gelmeye niyetlen ben gelirim sana