- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
Baş tacisin kuzummmOlur sanki bu daveti bekliyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baş tacisin kuzummmOlur sanki bu daveti bekliyordum
Yarın dinlenirim artık.Şifa olsun kaptanım. Aksama pert bir kaptana merhaba demenin üzüntüsü içerisindeyim. Cok yorma kendini. En son ev degiştirdigin zamanı unutma please
Kahvaltımı bitirip ütüye başlayacağım. Utude spordan sayılıyor mu?
Beklenen performans
Tatlışım kedidir o kediGünaydın kızlar
Grip gibiyim dünden beri kemiklerim boğazım ağrıyor
Diyete devam ama spor yapmaya halim yok
Eveeet dakika olarak hesapla.Kahvaltımı bitirip ütüye başlayacağım. Utude spordan sayılıyor mu?
Canım kaptanim.Tünaydın güzel çiçeklerimmm
Uyandığımdan beri ev işi yapıyorum, kahvaltı hazırla topla, çamaşırları at makinaya sonra as, bulaşık yıla derken şimdi oturdum bir keyif kahvesi içtimm sizi de beklerimmm
En az bir saat sürerEveeet dakika olarak hesapla.
Acil şifalar dilerim canımGünaydın kızlar
Grip gibiyim dünden beri kemiklerim boğazım ağrıyor
Diyete devam ama spor yapmaya halim yok
Ooooo gitti puanlarEn az bir saat sürer
Oooo gün erken başlamış senin de. Kolay gelsin canım. Haftasonu güya dinlenmek için var. Asla iyice yorulmak için var diyorumTünaydın güzel çiçeklerimmm
Uyandığımdan beri ev işi yapıyorum, kahvaltı hazırla topla, çamaşırları at makinaya sonra as, bulaşık yıla derken şimdi oturdum bir keyif kahvesi içtimm sizi de beklerimmm
Emekliliğe geeeeelOooo gün erken başlamış senin de. Kolay gelsin canım. Haftasonu güya dinlenmek için var. Asla iyice yorulmak için var diyorum
Yok hocam . Emeklilik bana göre değil. Emekli de olsam yerim özelde hazır direkt oradan başlatırlar beni.Emekliliğe geeeeel
Öslerim zatenArada bir ceeeeee eeee der bakarım.
ösletmem kendimiÖslerim zaten
Yavrum bu dünyaya çalışmaya mi geldikYok hocam . Emeklilik bana göre değil. Emekli de olsam yerim özelde hazır direkt oradan başlatırlar beni.