- 10 Aralık 2014
- 4.527
- 16.172
Evet haklısın kesin gidecek bu kilolar gemileri yakıp geldim bu gruba onda şüphe yok yaza fit girmek istiyorumÖnce senin kendine inanman lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet haklısın kesin gidecek bu kilolar gemileri yakıp geldim bu gruba onda şüphe yok yaza fit girmek istiyorumÖnce senin kendine inanman lazım
Faydasi oluyormu gerçekten yani gözle görülür bir düzelmeKaraciğer temizliği proğramını yapıyorum
Kaptanım yürüyüş yapmaktan bacaklarım agridiŞimdi benim kırmızı takımımın nadide kırmızı gülleri.
Bu hafta beraberiz hanımlar. Hep beraber üzerimize yapışan o kilocuklari atma zamanı.
El birliği ile spor yaparak yediklerimize ictiklerimize dikkat ederek bu haftayı da birincilikle bitireceğiz inşallah.
Ben kırmızı takımın kaptanı olarak pazartesiye kadar kendimi kampa alıyor ve sizlerden birini mavi takıma göndermek istemiyorum. Cuma gününe kadar yediğimiz içtiğimiz herşeye dikkat ederek eksileri bolca göreceğiz inşallah.
gezegenfeza
@Lavinia_98
serap911
@Margaret Hale
@Akrrep
@deli bir dombili
@kayipdunya
Cordelia
@zeyneppk
@s i d e l y a
@Mthn83
Tesnim1903
@aysenurt3991
@badem000
Beth18
Hay maşallah. Alkışlıyorum seni
Kolay gelsin canım
Kaptanım yürüyüş yapmaktan bacaklarım agridi
1 saat 10 dak hızlı yürüdüm yürüme bandinda
Menüyü alalım
Menüyü alalım
Kız sen ne ettin. İki gün ceza ver bence kendine.Bugünkü menum
Sabah yok
14 saatlik açlık yaptım
Dünde 17 saatlikti fazlalastirmiyorum çünkü geçen sefer yatağa düşmüştüm
Öğlen
Salata, 1 servis kaşığı spagetti, 2 kaşık mantar sote, protein olarakta 1,5 yumurta, 4 şekilli küçük peynir
Ara
1 avuç leblebi
Akşam
1 tabak etli patates yemeği
1 dilim kepekli ekmek
1 kase salata
Görüyorsunuz ne kadar dengeli ve güzel bir menuuuuu eveett buraya kadar hersey güzel
Pekii ben aksam ne yaptım
Çocuklarla dışarı çıktım
Sonra çocuklar dondurma istedi
Hicbiuerde bulamayınca nereye gittik MC.donaldsa gittik orada vardı.oğlum hamburger istedi. Ben oralarda yedirmem hep evde yaparım ama oğlumun ishali hala devam ediyor diye ne isterse yesin diyorum ve istediklerini veriyorum neyse ben de bi hamburger patates ve kola patlattım ama kolanın yarısı patatesin yarısı ama hamburgerin hepsi
Elhan sibel_84
Hamburg hiç olmamışBugünkü menum
Sabah yok
14 saatlik açlık yaptım
Dünde 17 saatlikti fazlalastirmiyorum çünkü geçen sefer yatağa düşmüştüm
Öğlen
Salata, 1 servis kaşığı spagetti, 2 kaşık mantar sote, protein olarakta 1,5 yumurta, 4 şekilli küçük peynir
Ara
1 avuç leblebi
Akşam
1 tabak etli patates yemeği
1 dilim kepekli ekmek
1 kase salata
Görüyorsunuz ne kadar dengeli ve güzel bir menuuuuu eveett buraya kadar hersey güzel
Pekii ben aksam ne yaptım
Çocuklarla dışarı çıktım
Sonra çocuklar dondurma istedi
Hicbiuerde bulamayınca nereye gittik MC.donaldsa gittik orada vardı.oğlum hamburger istedi. Ben oralarda yedirmem hep evde yaparım ama oğlumun ishali hala devam ediyor diye ne isterse yesin diyorum ve istediklerini veriyorum neyse ben de bi hamburger patates ve kola patlattım ama kolanın yarısı patatesin yarısı ama hamburgerin hepsi
Elhan sibel_84
Yürüyüş yetmez mi kaptanimKız sen ne ettin. İki gün ceza ver bence kendine.
Faydasını gören çokFaydasi oluyormu gerçekten yani gözle görülür bir düzelme
Hamburg hiç olmamış
Yok iki gün cezalısın.Yürüyüş yetmez mi kaptanim