- 10 Aralık 2014
- 4.527
- 16.172
Hadi bakalım görelim kim kimi yiyor (fazla mı iddialı oldum ne )Laviş, tesnim bu hafta sizi çıtır çıtır yiyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım görelim kim kimi yiyor (fazla mı iddialı oldum ne )Laviş, tesnim bu hafta sizi çıtır çıtır yiyeceğim
Oooo vurdu ,gol olduuuBebeğim benim de sana güvenim tam da sen herkeslere mavi boncuk dağıttın
Neyse neyseee mavi sevgin buradan da belli oluyor, dağıt gitsin mavi boncukları nasılsa kırmızıya dönemez onlar
İddialı olmak bizim işimizHadi bakalım görelim kim kimi yiyor (fazla mı iddialı oldum ne )
Tamam canımın içi sen kendini çok alıştırma mavilere
Tamamladım efenimBurada işler kizismis bakıyorum
Mavis mi olmusum bu hafta Hadi bakalım hayırlı olsun
5 OCAK
KAHVALTI 13.00
3 karabugday patlagi
2 yumurta
Bir dilim peynir
Çeyrek avakado
ARA
2 Hurma
AKSAM GEZMESI
5 yada 6 adet çiğ köfte
1 Ayran
2 dilim kek
SPOR
47 dk neslie 470p
11.000 e tamamlarim 110p
Umarım yaptığım spor yediğimi karşılamıştır
Sol ayağım basmıyor resmen Kremlenip yatacağım
Elhan Cordelia Jasminium84
Zaten bizim altta bir komşu var hapşırsak kapıya geliyo :))80 kilo ben evde atlasam çok ses çıkar bence
Zaten bizim altta bir komşu var hapşırsak kapıya geliyo80 kilo ben evde atlasam çok ses çıkar bence
Neden açlık yapiyosunz canim kilo içinmi yoksa başka bir sebebide varmi
Var öyle toksik tiplerZaten bizim altta bir komşu var hapşırsak kapıya geliyo :))
Eevet ne açlığı bu bizde yapallim düşüp bayılmaz isekZaten bizim altta bir komşu var hapşırsak kapıya geliyo
Neden açlık yapiyosunz canim kilo içinmi yoksa başka bir sebebide varmi
Hiç sorma kankişim 38 sayfa birikmiş okuyamuyorum etiketlere baktım sadece
O senaryoyu ben de yaşadım tatlım. Çok zor . Her şey gelip geçici bir tek hatıralar kalıyor avucunda. İç huzurun olsun , vicdanın rahat olsun yeter ki. Böyle olması gerekiyor bir zaman sonra. Zamanla kabulleniyorsun başka çare yok ki. Allah yardımcın olsun evlat olarak üzerine düşeni yaptığına eminim.Hiç sorma kankişim 38 sayfa birikmiş okuyamuyorum etiketlere baktım sadece
Bu sıralar aşırı bi yoğunluğum var kardeşler bendeydi bi abim bi kiz kardeşim annemin evini bosaltiyoruz yalnız yaşayamıyor artık iyice yaşlandı ve rahatsız evini toparladık eşyaları dagittik aldık vs.evi satacağız biraz burukluk biraz hüzün baba ocağı sonuçta kapaniyor
Afiyet olsun canım Güzel kapatmışsin gününü.05.01.2024
10:00 1 fincan Türk kahvesi
13:00 1 yumurta ile menemen
1 dilim peynir
2 dilim tam buğday ekmek
17:00 1 kare bitter çikolata 3 tane ceviz
19:00 fırında palamut yarım yiyebildim
Biraz salata
2 litre su
Adım 6539
Elhan Cordelia
Jasminium84