- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Sen bir de 7.seviyeyi gör. Zorluk nasılmış anlarsınHadi hayırlısı
Ben bu sefer zorlanıyorum biraz, açlık çok kolay geçiyor da, kan grubuna uymak zorluyor, meğer pişirdiğimiz tek çeşit yemek bile yanlışmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bir de 7.seviyeyi gör. Zorluk nasılmış anlarsınHadi hayırlısı
Ben bu sefer zorlanıyorum biraz, açlık çok kolay geçiyor da, kan grubuna uymak zorluyor, meğer pişirdiğimiz tek çeşit yemek bile yanlışmış
İnşaAllah kuzumKızlar sizi çok seviyoreee muhabbet çok tatlı ama benim sol gözüm iltihap kaptı ve artık tamamen kapandı, ekrana bakarken çok zorlanıyor, yatayım da dinlendireyim
İnşallah sabah kadar biraz dağılır enfeksiyon da açılır gözüm
Afiyet olsun canım Fellah köftesini akşamdan önce yemeye dikkat et canım Bulgur ertesi günü şişkinlik yapıyor uğraştırıyor.İyi akşamlar sabah menemen yedim bi dilim ekmek zeytin peynir öğlen mercimek çorbası biber dolması yoğurt ara öğünde türk kahvesi içtim akşam fellah köftesi yedim küçük kase şimdide keten tohumu yiyecem hayırlı geceler arkadaşlar
Canım evde yoksa göz damlası al yarın. İlk kullanimda etkisini gösteriyor. Geçmiş olsun.Kızlar sizi çok seviyoreee muhabbet çok tatlı ama benim sol gözüm iltihap kaptı ve artık tamamen kapandı, ekrana bakarken çok zorlanıyor, yatayım da dinlendireyim
Önce senin kendine inanman lazımHadi bakalım görelim kim kimi yiyor (fazla mı iddialı oldum ne )
Mecbur alisicagiz Allah a çık şükür vicdanımız rahat sırayla bakacağız annemize sende yaşamışsın kolay değil hayat böyle işte devir daim Allah sağlık sıhhat versin hepsi boşO senaryoyu ben de yaşadım tatlım. Çok zor . Her şey gelip geçici bir tek hatıralar kalıyor avucunda. İç huzurun olsun , vicdanın rahat olsun yeter ki. Böyle olması gerekiyor bir zaman sonra. Zamanla kabulleniyorsun başka çare yok ki. Allah yardımcın olsun evlat olarak üzerine düşeni yaptığına eminim.
Ayy evett bugün bahaneyle az yedim inşallah devamı gelir böyle az yerim az önce eşim çerez yedi illa ye ye annem kraker yedi bana ye ye kizdim ikisinede baya bundan sonra teklif etmeyin 70 kilo olmamı mı istiyorsunuz diye kızdım yemedimAfiyet olsun bitanem Yaşamak için yemiş gibisin.
maddi manevi şifa için, hastalıklardan kurtulmak için, kilo vermek içinZaten bizim altta bir komşu var hapşırsak kapıya geliyo
Neden açlık yapiyosunz canim kilo içinmi yoksa başka bir sebebide varmi
Biz adım adım hazırlanıyoruz canımEevet ne açlığı bu bizde yapallim düşüp bayılmaz isek
Karaciğer temizliği proğramını yapıyorumZaten bizim altta bir komşu var hapşırsak kapıya geliyo
Neden açlık yapiyosunz canim kilo içinmi yoksa başka bir sebebide varmi
Afiyet olsun canım benim spor da sanki bi supriz yapıp 1.ci olmayasın5 Ocak Menüm
8.00 Kahve
11.00 Bir buçuk haş yumurta, marul, peynir , bir kaşık labne, minik bir poğaça, iki ceviz
12.30 Kahve
17.00 Izgara tavuk, kök sebze salata , ayran
İki litre kadar su
Jasminium84
Spor haftalık paylaşmaya karar verdim.
Cordelia
Çok güzel anlattın teşekkür ederim bakalım tam bır haftada başarımız ne olacakPapatyacim bu hafta kırmızı takımdasin. sibel_84 kaptanın. Menü ve tartı bildirimlerinde onu etiketlemeyi unutma canım.
Hazırlık takımı ortama ve diyete alışma odasiydi. Aslında alışma süresi bir hafta. Eksileriniz olduğu için bir de hafta içi menulerinizi bildirdiginiz için seçmelere alma kararı aldım. İki takım birbiriyle yarışıyor en çok kilo verme yüzdesini alan takım haftanın şampiyonu oluyor. Yarışmacılar içinde en çok kilo verme yüzdesini alan Kırmızı Takım kaptanı oluyor. Mavi Takım kaptanini seçme hakkını da kazanıyor.
Hazirliktakilere sormuştum girmek ister misiniz diye cevaplar seçmelerden sonra geldi. inci-zehram kalmış onu da senin takıma ekleyelim canım. Diğerleri alındi takımlara. Doğru yaptın kuzum.Elhan bebeğim yaa ben karıştırdım birşeyleri, hazırlık listesinden seçmeyecek miydim
İyi geceler tatlı uykular kankişim. Allah rahatlık versin.Herkese iyi geceler kızlar ben yatar çok yorgunum
Başarılı güzel bir hafta gecirmeni dilerim papatyacim.Çok güzel anlattın teşekkür ederim bakalım tam bır haftada başarımız ne olacak
Bugün 60 lar lıgını görünce cok heyecanlandım hemen oraya girmek ıstıyorum inşallah maşallah aminBaşarılı güzel bir hafta gecirmeni dilerim papatyacim.
Gecmis olsun canımKızlar sizi çok seviyoreee muhabbet çok tatlı ama benim sol gözüm iltihap kaptı ve artık tamamen kapandı, ekrana bakarken çok zorlanıyor, yatayım da dinlendireyim