- 18 Mart 2018
- 30.027
- 118.384
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim defetsin insallah . Beni. Kedilerin tabiri iyiymis neyseki. Şimdi baktimValla hayrolsun, yılan 3 çeşitti
İnşallah canım beniimmmsibel_84
Jasminium84
Kaptanlarim ellerinize sağlık bu cuma ne kadar güzel oldu yüreklerinize de sağlık. Takimlarimiz hayırlı olsun. Motivasyon dolu , neşeyle bol eksiler getirecegimiz bir hafta olsun.
Bende böyle zorbalıkla çok maruz kaldım onlar dedikçe ben yedim hala bir durumda kötü hissedince yiyorum buna dur demek lazım 2024 yeniliklerle dolu olacak biliyorum bence Cordelia bence sende yenileneceksin hissediyorum 60 rakamlara gelince yüz yüze görüşelimYuruyus ciktim. İnsan tembellesiyor hemen bikac gun spor yapmayinca... Su an oyle zor geliyor ki... Cordelia ya denileni kendime denilmis gibi hissetmeye basladim o yuzden hareketlenmem şart lisedeyken obezdim tenefuste kornet dondurma yemek yordum arkadasim Arif yuh gel bide beni ye bari demisti ben de korneti yuzunde ezmistim... Bunlar geldi aklima cordelia hadi Boyle diyenleri pisman edelim okul yolu yokustu,inerken zorlaniyordum. Arkadasim yusuf otur yere yuvarlan daha rahat inersin demisti ah ah neler var
Bendeki listeye göre kimse kalmadı herhaldwBaşka kimler kaldı sibel_84
En bastan istiyorum motive olur canım bizeSonra size ilk nasil kilo vermeye karar verdim onu anlatayim
gezegenfeza mahalle kavgalarini anlaticam diyip icimize merak koyup gitti onun gibi yapayim