- 31 Ekim 2013
- 20.739
- 67.981
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki ölçüyor da pek kullanmıyorum o özelliğiniyağ ölçerli tartı kullanan ve memnun olan var mı hanımlar öneriniz var mı
Amin inşaAllah öyle olmuşturAllah ikinize sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin. Nefsini öldürmüş demek ki
Hosgeldin canım . Bugün kendin için aldığın ne güzel bir karar hep beraber zayıflamak çok keyif vericiEvet bu hafta full time buradayım fotolarla listelerle inşallah Allah sağlık versin de Elhan
Voit in tartısını kullanıyorum ben ama 5 7 kere tartılmışımdır daha yeni ama ben çok sevdim araştırabilirsin Bluetoothluyağ ölçerli tartı kullanan ve memnun olan var mı hanımlar öneriniz var mı
Emekleriniz çok kaptanım, Allah razı olsunTeşekkür ederim canım @Cordelia kamera arkasından bildirimleri tek tek kontrol etti hesapladı sonra benimkilerle karşilastirdik bir yanlislik olmasın diye.Kaptanima yardımlarından dolayı buradan özellikle teşekkür etmek isterim.
Sonuç hepimize hayırlı olsun.
Tüh gitti
Benim canım neler neler istiyor3 kare çikolata yedim kahveyle beni durdurun acil