- 16 Mart 2008
- 45.531
- 221.551
Canım kankişim.Insalhh
Masalahhh hanımım darısı bize olsun
Seviliyorsun güzel bayan varlığın çok ıyi geliyor
Yüzün tartıda güldügü gibi yaşamının her alanında da gülsün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kankişim.Insalhh
Ben seni bir an Ankara filan aklımda kaldı,pardon canımcım,-21 Ankara içinmiş dün akşam okudumda.-21 mi hiç görmedik o kadar soğuk inşallah olmaz canım. Ben İstanbuldayım burası mı-21
Olur nergiscim merak etme biraz zaman alıyor sabır istiyor maalesef.Insalhh
Aman estafurullah çıtırcım,utanırım şimdi sen böyle söyleyinceHer seyinle gurur kaynağımızsın.
Allah'm en son 18 yasindayken o kilodaydim masaallah sizeŞu anda 52.5 geliyorum.
Zipzip- im Ankara'da canım.Ben seni bir an Ankara filan aklımda kaldı,pardon canımcım,-21 Ankara içinmiş dün akşam okudumda.
Olur nergiscim merak etme biraz zaman alıyor sabır istiyor maalesef.
Aman estafurullah çıtırcım,utanırım şimdi sen böyle söyleyince
Aminnnn cümlemizin tuzu gülsün canım benimCanım kankişim.
Yüzün tartıda güldügü gibi yaşamının her alanında da gülsün.
Benim menapoz sonrası gelen kiloydu,1,5 sene önce 66 ile başladım 7 ayda 50 oldum.Allah'm en son 18 yasindayken o kilodaydim masaallah size
Bende 40 li yaşlarımda bu kilolar daydim ayyy ne güzel fit dim neyse sabredip olucaz insalhhAllah'm en son 18 yasindayken o kilodaydim masaallah size
Onu biliyorum orada olduğunu,bir an aklımda kaldı seninde orada olduğunZipzip- im Ankara'da canım.
Menopoz sonrası birde zor veriliyor Sen masalahhh iyi vermissinBenim menapoz sonrası gelen kiloydu,1,5 sene önce 66 ile başladım 7 ayda 50 oldum.
Önceden daha zayıftım 45 filandım .
Menapoz belası maalesef,sende durumlar nasıl.Bende 40 li yaşlarımda bu kilolar daydim ayyy ne güzel fit dim neyse sabredip olucaz insalhh
Kesinlikle son zamanda ekmek arası reçel yemeye başlamıştım,o derece yani,sıkıntıdan oldu benimde.Menopoz sonrası birde zor veriliyor Sen masalahhh iyi vermissin
Sağlıklı beslenmeye mi spora mi motive olamıyorsun
45 kilo muBenim menapoz sonrası gelen kiloydu,1,5 sene önce 66 ile başladım 7 ayda 50 oldum.
Önceden daha zayıftım 45 filandım .
Günaydın ben ŞOK 2 gün önce 77dim bu motivasyonla iyi giderim limonlu suyumu içtim bol eksili günlerimiz olsun
Menapoz belası maalesef,sende durumlar nasıl.
İlk zamanlar iyidi ama şimdi duygusal yeme ayaklarım var ve psikolojik olarak da hazır değilim sankiKesinlikle son zamanda ekmek arası reçel yemeye başlamıştım,o derece yani,sıkıntıdan oldu benimde.
Canım benim bi kaç gün yapıp bırakıyorum sporu sadecee düzenli yuruyusum var onuda vücut alıştı yeterli gelmiyor beslenme yine fazla değil de spor artırmak gerekiyorSağlıklı beslenmeye mi spora mi motive olamıyorsun
Birisini bari yapmaya calisabilirsin
Cok yapamıyorum az yapsam ise yaramaz deme Bir yerden başla o zaman devam etmek istersin insaallah
+300yazmışımTebrikler Aysenurcum. -300 gitmiş