- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın bitanecim.
-21 mi hiç görmedik o kadar soğuk inşallah olmaz canım. Ben İstanbuldayım burası mı-21Günaydın güzel kaptanım
Umarım olmaz,sizin orayada ciddi soğuk gelecekmiş dün akşam okudum -21 deniyor o kadar olmaz umarım .
Torun gün sayıyor artık ne zaman geleceksin diye,umarım sıkıntı olmdan gider gelirim.
Tebrikler
Böyle buyurdu Çıtırlar KraliçesiBenim kiloma geleni fururum ona göree çok yiyin çokkkk
İnşallah ablaa , bu sıralar yemek işini biraz fazla abarttımGünaydın bitanecim.
Canın sağ olsun. Pazartesiye kadar kalmayacak bu minik artı
En çıtır benim çıtırcımBöyle buyurdu Çıtırlar Kraliçesi
Tarih ve spor puanı yazmayı unutmayalım lütfen.
3 Ocak Çarşamba menu ve sporlar
Afiyet olsun Ayaklarınıza sağlık
Afiyet olsun Serapcim. Suyu çok geç olmadan tamamla kuzum. Tek menü bir ara öğünle bitirmişsin . Yarın güzel bir eksi gelecek gibi .
Afiyet olsun Sibelcim. Sonunda hurma diyetini tamamladın. Sifa olsun.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım Karbonhidrati gün içinde bir defa tüketmeyi dener misin tatlım. Ogle pilav , akşam patates var.
Çok güzel bir menü afiyet olsun canım
Busraya özgü bir menü afiyet olsun tatlım.
Afiyet olsun canım Güzel bir başlangıç.
Çok güzel bir menü. Afiyet olsun kordişim.
Çok güzel bir menü afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü.
Afiyet olsun canım Maşallah ne güzel bir menü.
Afiyet olsun tatlım. Karnabahar fırında kizardiysa bu menü tadından yenmez.
Tamam bitanem Toparlanmazsan ceza var
İnşallah yorgunluk kaynaklıdır hastalığın.
Afiyet olsun Leylacim. Harika bir menü.
Günaydınlarevet canım ilk bildirimim,çok teşekkür ederim,bende hepimize güzel kilo vermeler diliyorumGünaydınlar İlk bildiriminiz sanırım hayırlı olsun inşallah güzel kilo vermeler
Günaydın canım benimçok teşekkür ederim, inşallahBaşlangicin hayırlı olsun denizcim.
Günaydın, hoş buldum canım ,Muhtesem
Günaydın Hosgeldin
Günaydın canım hoş buldum
Muhtesem canım. İnşallah
harikasın.
Günaydın
günaydın
Harika
Günaydın en fit hatun
Kaptan bu hafta da üzdü. Ben de uğursuzluk var galiba
Günaydınlar
Kaç kilosun merak ettimEn çıtır benim çıtırcım
Ellerine sağlık canım. Çok faydalı linkler. Teşekkürler.Sibel Demirören (@glutensiz.anne) • Instagram photos and videos
96K Followers, 1,092 Following, 354 Posts - See Instagram photos and videos from Sibel Demirören (@glutensiz.anne)www.instagram.com
Rabia (@yalovaglutensiz) • Instagram photos and videos
5,036 Followers, 609 Following, 199 Posts - See Instagram photos and videos from Rabia (@yalovaglutensiz)www.instagram.com
Bu 2 hesap çölyak çocuğu olan 2 kadının hesabı. Hikayelerinde gönderilerinde marketlerde glutensiz ürünleri de paylaşıyorlar. Benim iyi işime yarıyor.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Bu hesapta ise glutensiz aynı zmaanda vegan yiyeceklerin evde yapımı var. Tarifler çok düzenli ve özenli. Hem basit hem nefsi doyuran tarifler.
Faydalı olması duasıyla Jasminium84
Linkler açılmazsa ekran görüntüsü de gönderebilirim.
Nergisim bu hafta güzel bir planlama ile üstesinden gelmeni diliyorum.
Şu anda 52.5 geliyorum.Kaç kilosun merak ettim
Direnç kiloya takıldın bence. İnatlaşacagiz artık. Mod dediğin nedir ki üzülme bitanemKilo veren arkadaşlar Tebrik ediyorum hepinizi
Benim modum hala yerine gelemedi
İnşallah canım benim yaaa bu sıralar biraz anne ile ilgili sorunlar var hallolsun insalhhh güzel bi start vermem gerekiyor kankişimNergisim bu hafta güzel bir planlama ile üstesinden gelmeni diliyorum.
InsalhhNergisim bu hafta güzel bir planlama ile üstesinden gelmeni diliyorum.
Masalahhh hanımım darısı bize olsunŞu anda 52.5 geliyorum.
Seviliyorsun güzel bayan varlığın çok ıyi geliyorDirenç kiloya takıldın bence. İnatlaşacagiz artık. Mod dediğin nedir ki üzülme bitanem
Her seyinle gurur kaynağımızsın.En çıtır benim çıtırcım
Cok çok amin Hepimizin daim olsunSağol canım benim Sana da tebrikler harika vermişsin daim olsun inşallah