Harika masaallah tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika masaallah tebrik ederim
Sağol canım benim Sana da tebrikler harika vermişsin daim olsun inşallahHarika masaallah tebrik ederim
Muhtesem
Günaydın HosgeldinGünaydınlar
Mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum hepimize
Muhtesem canım. İnşallahGünaydın kızlar ilk cuma bildirimim devamı gelsin inşallah.
Salı sabah 61.9 ile başlamıştım.
harikasın.Günaydın
Cuma 78.9
Bugün 77.6
Fark -1.3
GünaydınGünaydın
günaydınGünaydınnnnn.
HarikaÇektim hocam ama kafa kalmadı
Günaydın en fit hatunGünaydınlar fğt hatunlar,bol eksili gün olsun hepimiz için
Kaptan bu hafta da üzdü. Ben de uğursuzluk var galibaEki Görüntüle 3363861
Elhan artılarim gitmiyor yoğunumda zaten girecek vakitte zor buluyorum canım beni izne çıkartırmısın lütfen
Geçen cum 69.7
Bu cuma : 70.9
Fark: +1.2
GünaydınlarGünaydınlar ne güzel eksiler görüyor bu gözler
Olmaz inşallah.Kar bekleniyor burada tamda benim gideceğim zamana denk gelirse fena olacak,uçakta kalkmaz yoksa hava kötü olmasında.
İnşallah etkilemez sizi güzel yolculuğunuz olurKar bekleniyor burada tamda benim gideceğim zamana denk gelirse fena olacak,uçakta kalkmaz yoksa hava kötü olmasında.
Tebrikler Aysenurcum. -300 gitmiş
Günaydın güzel kaptanımMuhtesem
Günaydın Hosgeldin
Muhtesem canım. İnşallah
harikasın.
Günaydın
günaydın
Harika
Günaydın en fit hatun
Kaptan bu hafta da üzdü. Ben de uğursuzluk var galiba
Günaydınlar
Umarım olmaz,sizin orayada ciddi soğuk gelecekmiş dün akşam okudum -21 deniyor o kadar olmaz umarım .Olmaz inşallah.
Torun gün sayıyor artık ne zaman geleceksin diye,umarım sıkıntı olmdan gider gelirim.İnşallah etkilemez sizi güzel yolculuğunuz olur
İnşallah olumsuz bir durum yaşanmaz canım.Kar bekleniyor burada tamda benim gideceğim zamana denk gelirse fena olacak,uçakta kalkmaz yoksa hava kötü olmasında.
Kutup soğukları geliyormuş,umarım olumsuz olmaz.İnşallah olumsuz bir durum yaşanmaz canım.
Devamı gelsin inşallahGünaydın kızlar ilk cuma bildirimim devamı gelsin inşallah.
Salı sabah 61.9 ile başlamıştım.
Kilo verme sürecinde almalar da olabilir
Canım benim.
Hurma diyeti güya üç gün yapacaktım canım ama bir gün tam anlamıyla yaptım diyebilirim. Diğer iki gün sabote edildim.yoldan çıkarıldımMaşallah canım
Hurma diyeti nasıl gitti
Onun sonucu mu bu
Bekle beni canım. Geleyim yetiseyim sana beraber verelim. Zaten olmazdı bensiz 60 lar ligine geçmek.
Tebrikler Leylacim. Çıpçıtırım .
Sakin sakin vereceksin canısı telaş yok sadece
Çıtırlar ligine hoş geldin çok güzel vermişsin kilonu tebrikler