- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
The forest canım. Bulanikflix de reklam olmasinHangi diziyi izliyorsun, bende şimdi kapatıp yattım, bu ara yabaniye taktım, 11. Bölümdeyim, peşpeşe çok iyi oldu.
Evet herzamanki ağrı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
The forest canım. Bulanikflix de reklam olmasinHangi diziyi izliyorsun, bende şimdi kapatıp yattım, bu ara yabaniye taktım, 11. Bölümdeyim, peşpeşe çok iyi oldu.
Evet herzamanki ağrı
Çok geçmiş olsun canımErken yattım güya. Dün gece kızım ateşlendi. Bu gece de ufaklığım. Bu saat olmuş ayagimda salliyorum. Toto falan kalmadı hissetmiyorum artık.
Başlangicin hayırlı olsun denizcim.Günaydınlar
Mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum hepimize
Bazen bakım oluyor ya sitede ondan herhalde dedim,sonra düzeldi neyseki,boş insan onlar nerde ne konuşacağını bilmeyenler işte.girilmiyordu foruma ban yedim sandım nezaketsizliği özgürce konuşabilmek sanıyorlar.
Günaydın kaç haftada bir oluyor canım?Yarın günü olan ben…
İki haftada bir oluyor.Günaydın kaç haftada bir oluyor canım?
Canım benim.Çektim hocam ama kafa kalmadı
Ayda bir olaymışİki haftada bir oluyor.
İyi bari ablamin her hafta var. Bi kuş sütü eksik oluyor. Günler tehlikeli dikkat et.İki haftada bir oluyor.
Bizimki bazen müsaitlik durumuna göre üç haftaya da kayabiliyor. Salatalardan yürümeyi düşünüyorum bakalım…İyi bari ablamin her hafta var. Bi kuş sütü eksik oluyor. Günler tehlikeli dikkat et.
Yaz tatiline kadar bitsin diye böyle yaptık. Tatilde herkes farklı yerlerde çünkü.Ayda bir olaymış
Teşekkür ederimtebrikle canım
Gözümüz aydın.Günaydın
Cuma 78.9
Bugün 77.6
Fark -1.3
Tamam bitanem.Eki Görüntüle 3363861
Elhan artılarim gitmiyor yoğunumda zaten girecek vakitte zor buluyorum canım beni izne çıkartırmısın lütfen
Geçen cum 69.7
Bu cuma : 70.9
Fark: +1.2
Maşallah canım
Günaydın
Cuma 78.9
Bugün 77.6
Fark -1.3