- 13 Mayıs 2013
- 10.882
- 49.925
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğlen yediğini diğer öğünlerle dengelemişsin afiyet olsunMenüm
Sabah 09.30 1 sahanda yum. Turp havuç 1 dlm ekmek
Öğlen ne güzel smothie mi hazırlamıştım. Yanına sebze mebze birşeyler.ama olmadı .
bir yere davetliydim unutmuşum yaaa
Sonradan hatırladım. İkramlardan yedim biraz . 1 patatesli börek , 1 parça tatlı .
Akşam 18.30 az pirinçli ıspanak yemeği.
Su 1.5 lt
Spor 30 dk tempolu yürüyüş 30.5 150p. @Cordelia
pastelfit
Elhan
Ekmekleri tahıllı vs tercih ediyor musun? Ekmeksiz doymuyorsun dikkat et canım. iştah açıcı kızartma vs çok tercih etmemeye çalış. Afiyet olsun canım
Hoşgeldin canımGünaydın beni de alır mısınız aranıza
İlk menun harika Bluedeniz03/01/2024
Dünkü menümü paylaşayım,ilk günün günahı olmaz inşallah.
Kahvaltı:7.00
Bir dilim ekmek
3 dilim sucuk
Bir dilim peynir
Çay
Ara:10.00
Kahve
Öğlen:12.00
Bir tabak yoğurtlu ıspanak
3 kaşık makarna
Ara:15.00
Bir kivi
Akşam:18.30
Bir kase tarhana çorbası
Bir kase yoğurtlu biber kavurma
Bir dilim ekmek
Ara:20.30
Yarım kivi
İki lt su
Elhan
Tatlım idare edecek kadar şarj ettim. Telefondan kaldırmıştım o özelliği.günaydın bal küpümm
ahhh bilmemm mi telefonun da adım sayma özelliği var mı?
İnşaAllah en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursun canımGünaydın ballimkolar
Dün .yazamadım pek sağlıklı beslenemedim malesef
Sabah kahvaltısı sadece kaşarlı tost yedim
Öğlen hic halim ve modum yoktu eve gelince yemek yapma istegimde yoktu dişardan hamburger menü söyledim
Herşey hazır bırakmışim salmisim ne yapacam bilmiyorum
Hamburger menü yedim
Gecenin 11i geciyordu tavuklu mantarlı makarna yedim
Hiçbiri ne diyetinde var nede sağlıklı
Suyuda az içtim sadece 7500 adım attım
Dün aşırı stresli ve rahatsız edici bir gündü ruhum daraldı durdu
İş yerinde ve ailemle sorun yaşadım ve 5 gündür hiç dinlemedim aşırı yorgun hissediyorum kendimi haftasonu nmisafir vardı izin günlerimde hep temizlik ve hazırlık yaptım moral bozucu sözler duydum.içime attım.
Kendimden ve herkesten özür diliyorum süreci planlandığım gibi götüremedim
Estağfurullah bitanem hepimizin hayatında benzer sorunlar olabiliyor. Canın sağ olsun üzülme olur mu? Dün geçti gitti inşallah bundan sonrasi daha iyi olur problemleri cozebilmen için dua ederiz. Bugunu ve sonrasını daha güzel gönlünce gecirmen ümidiyle.Günaydın ballimkolar
Dün .yazamadım pek sağlıklı beslenemedim malesef
Sabah kahvaltısı sadece kaşarlı tost yedim
Öğlen hic halim ve modum yoktu eve gelince yemek yapma istegimde yoktu dişardan hamburger menü söyledim
Herşey hazır bırakmışim salmisim ne yapacam bilmiyorum
Hamburger menü yedim
Gecenin 11i geciyordu tavuklu mantarlı makarna yedim
Hiçbiri ne diyetinde var nede sağlıklı
Suyuda az içtim sadece 7500 adım attım
Dün aşırı stresli ve rahatsız edici bir gündü ruhum daraldı durdu
İş yerinde ve ailemle sorun yaşadım ve 5 gündür hiç dinlemedim aşırı yorgun hissediyorum kendimi haftasonu nmisafir vardı izin günlerimde hep temizlik ve hazırlık yaptım moral bozucu sözler duydum.içime attım.
Kendimden ve herkesten özür diliyorum süreci planlandığım gibi götüremedim
Bir ay daha almayımBu hafta ki hafta kaptan belli oldu bence ♥︎
Malesef çok haklısın, bu konuda yanılmanı istememFezonun kaptanligi söz konusu olunca beni bir düşünce alıyor gözüm ikincileri arıyor Beni yanıltır umarım.
Günaydın canım Aynı dileklerle inşallahGünaydınlar
Sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorum hepimize
Hemde nasılTam yürüyüşe çıkacakken saatin kapanmış olduğunu fark etmenin acısını bilir misiniz
Çok geçmiş olsun canım,Allah yardımcınız olsun inşallah.teşekkürler cancağızım
küçük kızımın çölyak testi pozitif çıkmış, akdeniz anemisinden de şüphelendiler ama o henüz kesinleşmemiş sanırım zormuş kesin tanı konulması
haftaya bir daha test yapılacakmış ona göre tanı konulup tedavi başlayacakmış, ona çok canım sıkıldı
aminn canımm çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım,Allah yardımcınız olsun inşallah.
Topiğe gelmeye yüzüm yoktu yine abla sjdkdk dün misafirliğe gittim ve yine sütün çeker muhabbetine maruz kaldım.Margaret Hale canım seni göremedim dün
Hoş geldin esmusumGünaydın beni de alır mısınız aranıza
Sen emziren bir annesin öyle demeleri normal. Doya doya yemediysen sıkıntı olmaz ki.Topiğe gelmeye yüzüm yoktu yine abla sjdkdk dün misafirliğe gittim ve yine sütün çeker muhabbetine maruz kaldım.
Hemde nasıl