Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallaa oluyorr . Günlerdir 74 görüyorum ne yukarı ne aşağı .inşallah direnç kilomdur ve su gibi gider de 69 u görmek nasip olurNazar etme ne olur yeme senin de olur
Ben Elhan'iiii seviyorummm öyle duami aliyorsun ki şu tartida her eksiyi gördüğümde bir bilsenDuyanlara duymayanlaraaaaaaaa
hem de ne balDuyanlara duymayanlaraaaaaaaa
73 ü gördün ya gerisi gelir artıkVallaa oluyorr . Günlerdir 74 görüyorum ne yukarı ne aşağı .inşallah direnç kilomdur ve su gibi gider de 69 u görmek nasip olur
İnşallah güzel kadın olacak inanıyorumhem de ne bal
73 ü gördün ya gerisi gelir artık
İnşallah bitanem sevincini paylaşmak nasip olsun hepimize.Vallaa oluyorr . Günlerdir 74 görüyorum ne yukarı ne aşağı .inşallah direnç kilomdur ve su gibi gider de 69 u görmek nasip olur
İnşallah kusumİnşallah bitanem sevincini paylaşmak nasip olsun hepimize.
Sen bütün güzel duygulara layıksın . Allah razı olsun bitanemBen Elhan'iiii seviyorummm öyle duami aliyorsun ki şu tartida her eksiyi gördüğümde bir bilsen
Canım Leylam. Bizi de minik eksiler böyle mutlu ediyor iştehem de ne bal
73 ü gördün ya gerisi gelir artık
70 li kilolardayken 72 de 3 hafta falan kalmıştım... asla vazgeçmedim inatla devam ettim sonra tartıya bir çıktım 69lardayım sanki 1 haftada 3 kilo vermiş gibi olmuştum ama kamera arkası farklıydıİnşallah güzel kadın olacak inanıyorum
Hoş buldumHoşgeldin canım
Hoş buldumHoşgeldiniz. Öğretmenler odası gibi oldu buralar.
Ay yemek bölümü burdaymış zaten sarılalım bebeğimSen de mi geldin? Gel sarılalım.
Hoş buldumm efendimHocam hoşgeldin senide görmek çok güzel burada
Hoş buldum öğretmenim inşallah aktif olacağım bakalım.Aramıza hoş geldin canım
Bizim hikayemizin düğüm bölümü de seninkine benziyor. Birlikte güzel çözümlere ulaşalım.
Gün içerisinde ne yedigimizle yuzleştigimiz menü bildirimi, zaman içerisinde sağlıklı gıdalar tercih etmene , daha seçici , titiz davranmana yardımcı olacak. Yorumlara, eleştirilere açik, kendinle de barişiksan çok hızlı ilerleyeceğine inanıyorum.
Nur topu gibi bir öğretmenimiz daha oldu.
Evet çok teşekkür ederim sunumları beğendiğiniz için hoş buldumSizi yemek bölümünden hatırlıyorum sanki yanlış değilse güzel sunumlarınız vardı. Hoşgeldiniz
Yaa teşekkür ederimYemek bölümünden kendisi çok güzel tarifleri oluyor.
hoş geldin yemek bölümündekilerin burada olması gayet mantıklı benceHoş buldum
Hoş buldum
Ay yemek bölümü burdaymış zaten sarılalım bebeğim
Hoş buldumm efendim
Hoş buldum öğretmenim inşallah aktif olacağım bakalım.
Evet çok teşekkür ederim sunumları beğendiğiniz için hoş buldum
Yaa teşekkür ederim
Siz deme bana lazım olur
Ben katilmadim canlar yanlislik olmusLotus1234
Papatyamaviss
ulasimiz
succulentaski
Lori
WunderLost
inci-zehram
arwengsd
En yeni katilimcilarimiz bugün nasıllar
İlk diyet günü sonrası buhran çöktü üstüme yapabilcekmiyim ya falan bu dönemler cok kotuLotus1234
Papatyamaviss
ulasimiz
succulentaski
Lori
WunderLost
inci-zehram
arwengsd
En yeni katilimcilarimiz bugün nasıllar
Teşekkür ederimFit hatunlar. Busra196 gezegenfeza kupanızı tebrik ederim
Mthn83 eline koluna sağlık canım bu güzel motivasyon verici emeklerin için. ♥︎