- 18 Mart 2018
- 29.982
- 118.107
- 34
Darısı 72 yeKizlaaaaar ben 73 gördüm bugün sonunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı 72 yeKizlaaaaar ben 73 gördüm bugün sonunda
Hoşgeldin canımSelamlar,beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum
Bol su içmeyi de ekleyelim plana
Başka bir şey yok. Sağlıklı güzel bir gün gecirmeni dilerim.Günün menüsünü akşam bildireyim inşallah
Tartı günü de cuma imiş zaten
Şimdilik başka yapmam gereken bir şey yok heralde değil mi
Hoş geldin selamlarSelamlar,beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum
Lirosa yanlışlıkla Lori yazmışım@Mannnolllyammmm
@Papatyamaviss
@ulasimiz
succulentaski
@Lori
@WunderLost
@inci-zehram
@arwengsd
En yeni katilimcilarimiz bugün nasıllar
Afiyet olsun canım Çok güzel bir tabak Kayınvaliden ne kadar zarif bir hanimmis. Gelinim yesin diye kepekli un kullanmış helal olsun.Bugünkü menum 13.30
Dükkanı kapattım çünkü
Aşağıda
Tabağın yanındaki börekler ispanakli ve kepekli undan yapılmış kayinvalidem yapmıştı. Peynirlerin hepsini yiyemedim zaten çok sevmiyorum.
Elhan @pastelfit
Casminim ben o tarifi hatirlattiktan sonra patladı gitti inan ki...o kadar çok karşıma çıkıyor ki. Çin cayiymış güya..de get dedim nenelerimizin tarifi oysaElhan canımm, senin şu öksürük için verdiğin bir tarif vardı, mandalinalı olan onu bana tekrar yazar mısın
aminn bitanemm teşekkür ederimCasminim ben o tarifi hatirlattiktan sonra patladı gitti inan ki...o kadar çok karşıma çıkıyor ki. Çin cayiymış güya..de get dedim nenelerimizin tarifi oysa
Tatlım karbonatla mandalinayi bir güzel yıka. Kabukları soyup bir bardağa koy. Üzerine kaynar su ekle. Üzerini bir çay tabagiyla kapat. Ilıdıktan sonra süzüp iç. Bir çay kaşığı bal da koyabilirsin . Şifa olsun. Taze taze demleyip iyileşene kadar içelim. Öksürük, boğaz gıcıklanmasi , bademcik her türlü çok faydalı.
iki minik ara öğün ekleyebilirsin ben hep öyle yapıyorum.. 2 ana öğün 2 minik ara öğün.. mesela bugün ilk öğünümü 12 de yaptıktan sonra; 14:30 da 1 havuç,az öncede yeşilçay eşliğinde 2 tane altınbaşak kraker 30 gr kaşar yedim
Elin gav… u ben icat ettim deyu patentini alıyorCasminim ben o tarifi hatirlattiktan sonra patladı gitti inan ki...o kadar çok karşıma çıkıyor ki. Çin cayiymış güya..de get dedim nenelerimizin tarifi oysa
Tatlım karbonatla mandalinayi bir güzel yıka. Kabukları soyup bir bardağa koy. Üzerine kaynar su ekle. Üzerini bir çay tabagiyla kapat. Ilıdıktan sonra süzüp iç. Bir çay kaşığı bal da koyabilirsin . Şifa olsun. Taze taze demleyip iyileşene kadar içelim. Öksürük, boğaz gıcıklanmasi , bademcik her türlü çok faydalı.
Çok normal buhran hepimize zaman zaman çöküyor da biz o numaralara alıştığımız için yemiyoruz.İlk diyet günü sonrası buhran çöktü üstüme yapabilcekmiyim ya falan bu dönemler cok kotu
Kahvaltımızı ettık bebısten fırsat bulursam bısıler atıştıracam kurt gıbı açım
ayyy Elhancıııım ben annemle bir hastalandım ama benim öksürük kesilirken annemin hala devam ediyorrr ki ben sen diyince hemen kendime bu çayı yapmıştımmmm ondan kesildi demek akşama anneme de yapayımCasminim ben o tarifi hatirlattiktan sonra patladı gitti inan ki...o kadar çok karşıma çıkıyor ki. Çin cayiymış güya..de get dedim nenelerimizin tarifi oysa
İstedikleri kadar bizim desinlerElin gav… u ben icat ettim deyu patentini alıyor
Biz kendimizi yırtsak ne fayda
Baklava, börek, sarma hepsini kaptırdık
iki minik ara öğün ekleyebilirsin ben hep öyle yapıyorum.. 2 ana öğün 2 minik ara öğün.. mesela bugün ilk öğünümü 12 de yaptıktan sonra; 14:30 da 1 havuç,az öncede yeşilçay eşliğinde 2 tane altınbaşak kraker 30 gr kaşar yedim
Aynen canım çok sis vardı güzel geçti sonra birahane çıktım baya bi yordum kendimiTamam kankişim. İzmir bayağı sisli pusluymus bu sabah.Yuruyus güzel geçmiştir inşallah
Baya bi kalabalıklastik ne guzel hepiniz hosgeldiniz@Mannnolllyammmm
@Papatyamaviss
@ulasimiz
succulentaski
@Lori
@WunderLost
@inci-zehram
@arwengsd
En yeni katilimcilarimiz bugün nasıllar
Bende çok olurum geçen gün masanın üzerinde duran telefonumu aradım ne eşim görüyor ne ben sonra beni çaldır dedim oturduğumuz masanın uzeride duruyor gülmekten oldukSabahtan beri aradığım kağıt gözümün önündeymiş ve ben onu eskisi zannedip yenisini arıyormuşum
Ve eskisi dediğim yenisiymiş
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim annecigine. Hemen yapıp taze taze içir Leylacim. Anneler hasta olmasınayyy Elhancıııım ben annemle bir hastalandım ama benim öksürük kesilirken annemin hala devam ediyorrr ki ben sen diyince hemen kendime bu çayı yapmıştımmmm ondan kesildi demek akşama anneme de yapayım