- 18 Mart 2018
- 29.955
- 117.929
- 34
Canımı sıkmıyorum canım, geç olsun güç olmasın, hiç çıkarmadı, tembel 4.Aaa abla hiçmi 1 tane bilemi çıkmadı 1 yaşa kadar normal sayılıyor abla canını sıkma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımı sıkmıyorum canım, geç olsun güç olmasın, hiç çıkarmadı, tembel 4.Aaa abla hiçmi 1 tane bilemi çıkmadı 1 yaşa kadar normal sayılıyor abla canını sıkma
Hahaha dogrudur ablaa benim bi arkadaşımında öyleCanımı sıkmıyorum canım, geç olsun güç olmasın, hiç çıkarmadı, tembel 4.
İvitEhhehe kaynana mı olmak istiyoruz siz bakiiim
Yukarıdakiler huuu
Yap bir keyif kahvesi, uzat bacakları dinlenmerhaba kızlar. yorucu bir günün ardından eve geldim. yemekti bulaşıktı derken yeni oturdum. yalnız çok ağırlık çöktü
Teşekkür ederim canımgezegenfeza tebrik ederim canım harika bir rakam
Ne kullandığını anlamadım kiHanımlar ben 1.66 boyunda 50 kiloyum aslında ideal kilom ama ne yazık ki alt karın göbeğim var bununda alk*lden dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü artık eskisi gibi yağlı yiyecekler tüketmiyorum. Aranızda a*kl kullanıp düzenli spor ile fitliğini koruyan var mı?
menün çok güzel canım. afiyet olsunKızlar selamlar ilk bildirimimi yapayım ben de. Geçen haftanın birincilerini ayrıca tebrik ederim
Bugün tartıldım 61.9 ile başlıyorum.
Bugünkü menüm:
Kahvaltı yok
12:00 öğle yemeği:
-bir porsiyon tavuk sote
-bol yeşil salata
-zeytinyağlı enginar
19:00 akşam yemeği
-2 tane köfte biraz irice
-yeşil salata
-zeytinyağlı kereviz
-yoğurt
Su 2 litre oldu daha içerim.
Spor yok.
Adım: 9207
Elhan
alkolNe kullandığını anlamadım ki
Oy oy kupam da varmış
7.seviyeye girdin miValla Banada öyle geliyor
İnşallah bu hafta 62lerCumaya kadar eksiye gecmeni dilerim bitanemm
Anladim canim kolay gelsin başarabilirsin ne güzel ben bir türlü hayatımdan çıkaramıyorum karbonhidratiTahıl tuketecegim tahıllı gıdaları eksik etmem
Nereye gidiyosun HanımcımGidiş dönüş biletim alındı 18 ocak yolcuyum 29 dönüş olacak.
Hoşgeldin canımSelam arkadaşlar bildirim geldi. Size katilabilir miyim?
Teşekkür ederim canımOğluna çok geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canımpastelfit Elhan
02 Ocak 2024
sabah yok
öğlen 12.10
1 yumurta, 2-3 kk peynir
7 zeytin
2 yk biberli lor (yağlıydı)
domates salatalık maydanoz
2-3 tk petek bal, 1 tk çikolata
1 simit
ara 15.30
1/2 dilim tbe
1 kk peynir
akşam 19.15
1 servis kaşığı mantar sote
bulgur pilavı
havuç turp salatası, az turp otu salatası
1,5 lt su
Afiyet olsun canımSalı menum
Sabah
Biraz lavaş
Ceyrek simit
1 has.yumurta
Biraz peynir
1 siyah 3 yeşil zeytin
Domates, salatalık
1 lokma tahin pekmez
Ara
Yarım avuc leblebi
Ara
Yarım avuc leblebi
2 tane pirinç patlagi
Saat 16.30 da aşağıdaki salata tabağı
İçinde salata malzemeleri ve 2 adet köfte, 1 kaşık makarna, 1 kaşık fırınları patates, biraz yoğurt ve çok az mayonez var
Akşam
Yarım bardak kefir
3 tane cikolataya bandirilmis portakal kabuğu
1 mandalina
Elhan pastelfit
Ben deacilen toparlamam lazım
Zaten o etkiliyo , benim de bi garipiştah tavan yaptı belim doğrulmuyo2 aydır r. de yok. o da sıkıntı yarattı
Evet insan o kadar kötü hissediyor ki. Yani ne yapsam geri gelmeyecek hissi insani kahrediyor. Her gece dua ettim rüyama girsin diye. Allahtan dualarim kabul oldu 1 kere de olsa gördüm, burda mutluyum her seyi yiyorum güzel bakiyorlar demisti yeni sahibi vardi tekrar sevmeye gelebilir miyim dedim hayir dedi daha da görmedim umarim gittigi bir yer varsa mutludur ve benimle de hep mutlu olmuştur, elimden geleni hep yaptim sizin de basini sagolsun malesef elden hicbir sey gelmiyor keşke gelseYa başınız sağ olsun. Çok üzüldüm. Gecen hafta sitenin bahçesinde baktığım kedim vardı. Ben de onu kaybettim. Acısını , pişmanligi , kendini suçlamayi çok iyi biliyorum. Ömrü o kadarmıs demek lazım bir yerde. Yoksa iyice dağılıyoruz. Elden bir şey gelmiyor. Rabbim çocuğuna sağlıklı ömür versin