Popüler Konu LenaG ile MasterFit

harika çok güzel ama gün bana uymuyor evde oluyorum perşembeden pazara evde oruç zor oluyor bende pazar akşam başlayıp perşembe sabah bitiricem inşallah hadi hayırlısı olsun inşallah bende haftada 1 olmasada 2 haftada 1 şeklinde inşallah bi hafta 36-40 saat 2. hafta 72 saat gibi bide ben kahsesiz duramıyorum çay aramıyoruma ama kahvesiz açlık baş agrısı daha çok oluyor psikolojik belki ama
Kolaylıklar dilerim 🤲🏼
 
Elhan Elhan
Ben taze emziren bir anneyim. Emzirmeyle birlikte paketlı gıda tatlı açlıkla bırlıkte ekmek , işlere yetişememekle birlikte fast food tüketimimiz arttı. Öncelikli hedefim çok katı olmadan paketlı abur cuburlar ve tatlı ekmek kesmek diyorum olmazsa mın indirmek , spor henüz yapamasamda akşama kadar iki cocukla full haraketim.
Şimdilik bugun yiyebildiklerim diyim cunku bazen yemek yemeye de vakıt bulamıyorum
Öğlen 12 civarı
Yulaf lapası kuru meyvelerle birlikte
Akşam 7.30
1 kase çorba
1 tabak patates yemeği
Salata yoğurt
Yarım dilim ekmek

Saat geç oluyor evet ama bırde kuruyemıs atıştırırım gun sonu
Su ise 1.5 lt olmustur
Afiyet olsun papatya :KK36: Ne güzel bir menü karbonhidrat oranı az, kaçamak hiç yok. 🧿 :super:Bir porsiyon meyve de dahil edebilirsin kış mevsimi . Sütünün bağışıklığı için. Evet suyu iki bardak daha artırabiliriz.
 
Bencede ekşi hemen,gelin adayı vardır kesin anlatırlarmı sana öyle. :KK76: :KK200:
Olsa anlatırlar kuzum. :KK36: Daha önce anlatmışlardı. Çeçen bir gelin adayım vardı yeşil gözlü. Anlaşamayip ayrılmıştı büyük oğlan. Aklıma geldikçe üzülürüm. :KK14:Bahtlari açık olsun. Dua ediyorum iyi insanlara denk gelsinler diye. 🙏❤️
 
merhaba kızlar. yorucu bir günün ardından eve geldim. yemekti bulaşıktı derken yeni oturdum. yalnız çok ağırlık çöktü :ruh:
 
X