- 16 Mart 2008
- 45.443
- 220.808
İstediğin hafiflige kavuşmani dilerim Zeynepcim. Geldin ya bir şekilde hedefine ulaşacaksin.Iyiyim cok sukur ablacim epeydir tartilmiyorum yarin yuzlesecegim cok almadim sanirim ama zaten max kilodayim kendime guvenimin cok eksildigi kendime cok kizdigim gunlerdeyim artik iradeli olmak istiyorum yeni yila girdik artik yeni bir beni gormek istiyorum
Tesekkur ederim cok incesin
Bak sen genlerde Kayserililik var mı acaba demek geldi içimden hic aklıma gelmezdi fıstık ezmesini biraz daha ezmekEheheheh bendeki fistik ezmesi parcacikli ve yogun oldugu icin biraz sicak suyla seyreltip daha onceden biten sıkmalı ketçap kutusuna bosalttim teşekkür ederim canim kaptanimiz
Afiyet olsun fezocum. Harika ötesi bir menü
Çok güzel bir menü afiyet olsun canım01.01.2024
10:00 1 fincan tarçınlı Türk kahvesi
Kahvaltı 12:00
3 yemek kaşığı kıymalı yumurta
1 dilim peynir
1 domates
3 adet köz biber
Ara 15:30 1 fincan yeşil çay
2 kuru kayısı 2 ceviz
18:30 akşam
1 tabak salata
2 parça ızgara tavuk göğsü
1,5 litre su
Adım 3022 adımlar için özür dilerim 3 gündür evdeyim yarın itibari ile arttıracağım
Elhan Cordelia blonde ambition
Emanet takım canım. Özenli çalıştım Kizlarin bol eksi görsün ama maviş kızlardan bir tık az olabilir..Haftasonunda seni yanlız bıraktım canım kusura bakma ama bu gün itibari ile çok fena hırslandırırım merak etme
Afiyet olsun canım.
Her zamanki gibi menü de sporda şahane
Ben de olmasaydın üzülürdüm . Elhanım iyi ki seni bana almış. ❤
Ben de gurur duyuyorum güzel menüleri görünce .Menü de spor da çok çok güzel iyi ki benim takımımda dedirtiyor .
Serapcim bu şekilde günü kapatabilirsen yarın harika olacak. Afiyet olsun canımMenüm
Sabah yok.
Öğle 16.00 1 kase ayranlı çorba
1 kaşık havuç tarator
Ara 1 elma
1 litre su
45 dk yürüyüş
Belki 1 avuc kuruyemiş yerim belli değil
Elhan
Yarın tartiliyoruz değil mi kaptanım