- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Teşekkür ederimCok.guzel gidiyosun canim kısa zamanda hedefine ulaşacağına eminim
Hadi bakalım. Güzel düşünelim güzel olsunBen pazar sabahını 4 gözle bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimCok.guzel gidiyosun canim kısa zamanda hedefine ulaşacağına eminim
Hadi bakalım. Güzel düşünelim güzel olsunBen pazar sabahını 4 gözle bekliyorum
Neden kaptanım yılbaşı için mi
Günaydın kankişim.Günaydın kızlar
Günaydın kuzum.Günaydın
Günaydın canım kaptanım.Günaydın mutlu sabahlar
Ne güzel bir dua inşallah bitanem.Yeni yılın açılışını seninle yapıyoruz canim ayağın uğur getirir inşallah yeni yıl duam buradaki bütün arkadaşlar citirlar ligine girmeden ayrılmak nasip olmasin
Giden bir gram yağında hakkım varsa helal olsun bitanem. Azmine , kararlılığına, her durum ve şartlarda mücadele etme ruhuna hayranım. Çıtırlıga emin adımlarla ulaşmani canı gönülden diliyorum.Sen bitanesin. Hiç bırakmadın elimi. Hakkını helal et. Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Ulaşmış oluyorsun tesnimim.Kizlar bu hafta tarti sonuçlarından da anlaşılan herkesde bir salma var sanırım
Ben normalde yılbaşı hedefimi tamamladım 74.8 di tekrar hedefi geri çektim 73 dedim ama kastim 73 u ucundan da olsa gormekti aslında ulaşmış olmuyormuyum
Hoş geldiniz. Arkadaşimizin açıklaması doğrultusunda tabi ki katılabilirsiniz.Bende size katılmak istiyorum. Rica etsem bilgi verir misiniz?
Canım fezom1. Sayfayı okurmusun canım, oradaki formu da doldurursan seni tanıyabiliriz
Gün sonunda menü, su ve spor bildirimi yapıyoruz
Pazartesi kontrol tartısı, cuma resimli tartıyla haftalık yarış yapıyoruz
Yarın sabah nick ve tarihi yazıp tartı fotoğrafı yollarsan hazırlık grubunda başlayabilirsin
Cuma günü kaçamakcık olsun kankişim üzme kendini. Adımların ne kadar güzel her zamanki gibiİyigeceler uğrayamadim bugün buralara
Kilo veren arkadaşlar hepinizi kutluyorum
Bugün kaçamak li bir gün.oldu
Sabah 10
Yarım simit
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Ogle 15Eki Görüntüle 3360776
4 kaşık kısır
1 pogaca
2 çatal kek
Akşam
Salata
2 kaşık kuru fasulye
Şu 1.5 litre
Spor 15.bin adim
Elhan Cordelia
Sana katılıyorum bitanem. Parayla satın alamayacaklari bir değerimiz olduğunu anlamaları iyi oldu. Cumhuriyet ve Atamız kırmızı çizgimizdir.Bizim ne işimiz var, koca ülke dururken başka ülkelerde final oynuyoruz.
Tatlım birkaç arkadaş hem tatile gidecek hem aile ziyaretleri en azından üç günün onlara ne getirdiğini görmeleri , cuma günü için önlem almaları açısından avantaj sağlayacak inşallahPazartesi olsun değiştirmeyrlim. Nasılsa cuma eksilcek yağlar. Sıkıntı yok.
Tamamdır canım benim:))çok uzaklaşma kuzum.
Teşekkürler canım son anda kuzen ler bulusmasi çıktı böyle olduCuma günü kaçamakcık olsun kankişim üzme kendini. Adımların ne kadar güzel her zamanki gibi
herkese de kapak olsun Atatürk ü cignetemezlerSana katılıyorum bitanem. Parayla satın alamayacaklari bir değerimiz olduğunu anlamaları iyi oldu. Cumhuriyet ve Atamız kırmızı çizgimizdir.
Çok çok güzel olmuş kız kıza eğlenmis hoş vakit geçirmişsiniz.Teşekkürler canım son anda kuzen ler bulusmasi çıktı böyle oldu
herkese de kapak olsun Atatürk ü cignetemezler
Evet canım geçen yoğun stresli günlerin ardından iyi geldi bu buluşmaÇok çok güzel olmuş kız kıza eğlenmis hoş vakit geçirmişsiniz.
Kapak inşallah yerini bulmuştur kuzum. Bir ülkenin tarihine saygı duymayan , İngiliz Amerikan uşagi bu suudlara çok sinir oluyorum.
Tam da öyle canım zaten ce eeeeeeGünaydın kankişim.
Günaydın kuzum.
Nickini ce eeeeeeee diye okuyorum hep
Sana katılıyorum bitanem. Parayla satın alamayacaklari bir değerimiz olduğunu anlamaları iyi oldu. Cumhuriyet ve Atamız kırmızı çizgimizdir.