- 16 Mart 2008
- 45.461
- 220.906
Salida karar kıldık tesnimcim.Katiliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salida karar kıldık tesnimcim.Katiliyorum
Vuhuuuu
Neden kaptanım yılbaşı için miSalida karar kıldık tesnimcim.
Hazırım kaptanımMAVİ TAKIM
Hanımlar yeni yıla kaptan olarak girmek de varmış Ben de görevimi layığıyla yerine getirmeye çalışacağım. Önümüzde zor bir haftasonu var ama çok strese girmeden en az zaiyatla atlatmaya çalışalım. Sonra da haftaiçi toparlarız inşallah. Hepinize başarılar diliyorum. Menülerinize beni ve Elhan ı, sporlarınıza @Cordelia yı etiketlemeyi unutmayın. Bol bol su için
@Busra196
@Mthn83
gezegenfeza
@Beth18
@badem000
Elhan
@60kiloyum
Tesnim1903
@Meryem1306
@muhendishanim98
@aysenurt3991
@kayipdunya
@deli bir dombili
Lavinia_98
Yeni yılın açılışını seninle yapıyoruz canim ayağın uğur getirir inşallah yeni yıl duam buradaki bütün arkadaşlar citirlar ligine girmeden ayrılmak nasip olmasinMAVİ TAKIM
Hanımlar yeni yıla kaptan olarak girmek de varmış Ben de görevimi layığıyla yerine getirmeye çalışacağım. Önümüzde zor bir haftasonu var ama çok strese girmeden en az zaiyatla atlatmaya çalışalım. Sonra da haftaiçi toparlarız inşallah. Hepinize başarılar diliyorum. Menülerinize beni ve Elhan ı, sporlarınıza @Cordelia yı etiketlemeyi unutmayın. Bol bol su için
@Busra196
@Mthn83
gezegenfeza
@Beth18
@badem000
Elhan
@60kiloyum
Tesnim1903
@Meryem1306
@muhendishanim98
@aysenurt3991
@kayipdunya
@deli bir dombili
Lavinia_98
Yinede ben ayağımı denk alayim sağ gösterip sol.vurursun mazallah
Cok.guzel gidiyosun canim kısa zamanda hedefine ulaşacağına eminimTablo gibi gerçekten .
Kim derdi 86.7 den 71.8 e gelcek diye. Tabiki ben.
Rakamlar küçülüyor ben mutlu oluyorum. Ben mutlu olunca küçülüyor rakamlar.
Toplam 14,9 kilo yağ gitti bedenimden.
Bu başarı benim ve sizlerin de destekleriniz büyük. İyiki varsınız
2024’e bol eksili bir başlangıç diliyorum hepimizeÜstüme düşen görevi layığıyla yerine getirirm inşallah çok heyecanlıyım yarışma olayı daha farklıymış
Mavi takım bomba gibi başlıyorHazırım kaptanım
İnşallah canım2024’de herkes çıtır olacakYeni yılın açılışını seninle yapıyoruz canim ayağın uğur getirir inşallah yeni yıl duam buradaki bütün arkadaşlar citirlar ligine girmeden ayrılmak nasip olmasin
Ben pazar sabahını 4 gözle bekliyorumYine bomboş mideyle yatağa gidiyorum iyi geceler herkese
Tartı günü cumartesi olsun ya. Yarın sabah muhtemelen 70 çıkıcam ben
Bende açım
Aynı duyguları paylaşıyorumBizim ne işimiz var, koca ülke dururken başka ülkelerde final oynuyoruz.
Valla seni yakalayacağım da ne zamanYinede ben ayağımı denk alayim sağ gösterip sol.vurursun mazallah
1. Sayfayı okurmusun canım, oradaki formu da doldurursan seni tanıyabilirizBende size katılmak istiyorum. Rica etsem bilgi verir misiniz?
Teşekkür ederim.Nice sağlıklı mutlu yaşların olsun canım
Teşekkürler 60 kilocuğum.doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu, güzel, sağlıklı yaşların olsun
Ulaşmış oluyorsun tabiKizlar bu hafta tarti sonuçlarından da anlaşılan herkesde bir salma var sanırım
Ben normalde yılbaşı hedefimi tamamladım 74.8 di tekrar hedefi geri çektim 73 dedim ama kastim 73 u ucundan da olsa gormekti aslında ulaşmış olmuyormuyum