- 31 Ekim 2013
- 20.739
- 67.981
- 40
tatlım Elhanımmm
Çok da pis utanırım.
Kendinle her zaman gurur ve onur duy casminim.
ya evet sorma ama haftaya hepimizin çok güzel eksiler göreceğine inanıyorum benay sende bendensin ne olduk bu hafta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım Elhanımmm
Çok da pis utanırım.
Kendinle her zaman gurur ve onur duy casminim.
ya evet sorma ama haftaya hepimizin çok güzel eksiler göreceğine inanıyorum benay sende bendensin ne olduk bu hafta
Tatlı gelinimiz , yeni yaşın sana mutluluk getirsin. Ailenle , sevdiklerinle nice yaşlara bitanecim.
Margaret Hale
Teşekkürler Feza. İnşallah yeni yaşımda sizler benim için dönüm noktası olursunuz.Margaret Hale doğum günün kutlu olsun canım, nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzun yıllar dilerim
Tebrikler sidoşum. Cok güzel bir eksiHayırlı cumalar
Misafirim var yeni gelebildim
Bildirim yapayım hemen
Geçen cuma 68.35
Bu hafta 67.75
Fark -600 Gr
Eki Görüntüle 3360346
Elhan Wilma11
Sağoll ablamGeçmiş olsun canım Acil şifalar diliyorum.
Ooo nice musmutlu güzel senelerr haleoşşTeşekkür ederim abla. Var olasın.
Teşekkürler Feza. İnşallah yeni yaşımda sizler benim için dönüm noktası olursunuz.
Sağol bebeğimmçok geçmiş olsun canım
Sagoll nergiscimmGeçmiş olsun canım aman dikkatli ol
2 gün sürer bu şişlik
Vallahi 2 veya 3 gün sürüyor sonra hopp bi bakmışsın bir daha dolunay
Allah korusun ama özellikle çocuklar da baya salgın var
Ayy bende dedım adım sayısını tekrar tekrar mı paylaştım benimde bu desen olumca
Çok kötü yaaa ben 1 gün çıkmasam mahvoluyorum 1 hafta çok zeytinyağı dene canım aç karnına
Aynen kızim iyi nesekiNe kadar dikkat etsekde olacağı varsa oluyor canım. Çocuklara birşey olmasında.
Valla değişik canlılar diyorum ben onlara.
Canim ben kendimden örnek vereyim. Akşam saat beşe kadar okulda oluyorum. Sabah 8 buçukta evden çıkıyorum. İster istemez acıkma oluyor. Ya dışarıdan isteniyor ya da boş dersi olanlar yani bizler denk geldikçe sağlıklı birşeyler yapalım en azından diyoruz. Ama çok yiyoruz.
Hayırlı cumalar
Misafirim var yeni gelebildim
Bildirim yapayım hemen
Geçen cuma 68.35
Bu hafta 67.75
Fark -600 Gr
Eki Görüntüle 3360346
Elhan Wilma11
Ehhehe geç kalmış sayılmazsın tıp çok ilerlediKeşke senin gibi bir güzellik doğursaydim Boyle mücadeleci kızlara bayılıyorum.
Teşekkür ederim JoucumOoo nice musmutlu güzel senelerr haleoşş
İnşallah canim . Haklısın Ben 83 bucuklardan geldim buralara 60lardan mi korkcamTatlım vücudun yeni ağırlığına alışması ona göre hormon salgılamasi için zamana ihtiyaç var. Çok hızlı gitmesi sağlıklı değilmiş. Motivasyonunun düşmesine izin verme komutlarını doğru gönder. Ben sağlıklı kilo vermek istiyorum. Benim vücudum akıllı işini bilir demelisin bence. Sabırla istediğin 69' u göreceksin inşallah
İyi ki doğdun tatlış. Kaç oldunTeşekkür ederim abla. Var olasın.
Teşekkürler Feza. İnşallah yeni yaşımda sizler benim için dönüm noktası olursunuz.
o kadarını uapan bunu da yapar canım.çok iyi inmişsin.İnşallah canim . Haklısın Ben 83 bucuklardan geldim buralara 60lardan mi korkcam
Teşekkürler abla, nice sinsi senelereeeee.Margaret Hale doğum günün kutlu olsun tatlım benim,sevdiklerinle ailenle beraber nice mutlu sağlıklı yaşların olsun
34.İyi ki doğdun tatlış. Kaç oldun