- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
Tebrikler canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım benim
Eczacı gitmiş demek ki şifa olsun .
ay sende bendensin ne olduk bu haftaGeçen hafta: 60,45
Bugün: 61,55
Fark: +1,10
Yüzde: -1,82
Eki Görüntüle 3360269
Can kaptanlarım çok özür diliyorum, hem reglime 2-3 günüm kaldı hem WC çıkamadım hem de son 2 gündür aşırı karbonlu beslendim
Ama devam etmek istiyorum 59,00 görmeden bırakmayacağım, gıcık oldum kendime
Elhan
@SIFIR MOD
ben de öyle inanıyorum ah sizlerin etkisi o kadar büyük ki bu konuda yoksa işte yine kilo alıyorum dalgasına kapılırımSenin gerçek kilon değil kuzum. Regl dönemi hep böyle sonuçlar geliyor. Birden gidecek inanıyorum.
aa dolunay zamanı tabi yaaaDolunay kizlarimi fena vurdu
çok sağol şimdi hedefimiz yılbaşında o ana kapılıp yemekleri abartmamak olsunEvet toparlayalım ve hemen istediğimiz kiloya inelim geçmiş olsun bu arada
Buraya bu hafta hiç bakamadım az önce öğrendim, başın sağolsun Elhan ı'm, çok üzüldüm
Henüz gelmemiştiEczacı gitmiş demek ki şifa olsun .
Tartı sonucun çok güzel tebrikler fezocum.
Tuvalet etkisi çok . Çok bir şey yok zaten .Eki Görüntüle 3360325
Geçen cuma:56.85
Bugün: 57.10
Fark: +250 gram
Yuzde: 0,44
Tuvalete çıkmamıştım belki fe ondan oldu ama aynı kilodayım zayıflayamadım bu hafta hareketim azdı
Elhan Busra196
İnşaAllah geçer canımGünaydinn.. Biz hala evimizde değiliz o sebeple tartılamadım. Ptsi yazan tartı sonucunu baz alabilirsiniz ki ben daha da düştüğümü düşünüyorum. Biraz rahatsızım 3 gündür bir şey yiyemiyorum mide bulantısı ve su kaybım fazlaca var. Sene bitmeden hastalıklar bize veda eder umarım
Geçen hafta 60.5
Ptsi 59.7
Fark -0. 8
Labirentlerde çıkmaz sokaklar olur bu dışarıya çıkılamaz anlamına gelmez Leylacim. Daha bilinçli , güçlü bir şekilde hedefe ulaşacağız tatlım.ay sende bendensin ne olduk bu hafta
ben de öyle inanıyorum ah sizlerin etkisi o kadar büyük ki bu konuda yoksa işte yine kilo alıyorum dalgasına kapılırım
aa dolunay zamanı tabi yaaa
çok sağol şimdi hedefimiz yılbaşında o ana kapılıp yemekleri abartmamak olsun
Hafta içi minik bir artıyi temizleyeceğine inanıyorum canım.Eki Görüntüle 3360325
Geçen cuma:56.85
Bugün: 57.10
Fark: +250 gram
Yuzde: 0,44
Tuvalete çıkmamıştım belki fe ondan oldu ama aynı kilodayım zayıflayamadım bu hafta hareketim azdı
Elhan Busra196
Çok güzel bir eksi tebrikler Serapcim. Daim olsunGeçen hafta 82.30
Bugün 81.55
Fark -750 Gr
Yüzdelik bilmiyorum
Fotoğrafımi yukarıda paylaştım etiketi unutmuşum
Elhan
Tebrikler tutkucum. Devami gelsin inşallah.