- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 25
Çok teşekkür ederim regl olduğumu unutmayın lütfen yoksa eminim daha çok verdim polikistik olduğum için ben normal insana göre daha fazla şişiyorum malesefÇok güzel bir eksi tebrikler Serapcim. Daim olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim regl olduğumu unutmayın lütfen yoksa eminim daha çok verdim polikistik olduğum için ben normal insana göre daha fazla şişiyorum malesefÇok güzel bir eksi tebrikler Serapcim. Daim olsun
Dostlarım sağ olsun bitanem. Minik kedim melek oldu gitti maalesef kurtaramadik.Buraya bu hafta hiç bakamadım az önce öğrendim, başın sağolsun Elhan ı'm, çok üzüldüm
Çok geçmiş olsun canım Regl dönemi bile bu eksi geldiyse çok güzel sonuç .Çok teşekkür ederim regl olduğumu unutmayın lütfen yoksa eminim daha çok verdim polikistik olduğum için ben normal insana göre daha fazla şişiyorum malesef
Çok sağ ol canım. Allah razı olsun.
Bir an önce sağlığıniza kavuşmanizi dilerim canım limonim.Günaydinn.. Biz hala evimizde değiliz o sebeple tartılamadım. Ptsi yazan tartı sonucunu baz alabilirsiniz ki ben daha da düştüğümü düşünüyorum. Biraz rahatsızım 3 gündür bir şey yiyemiyorum mide bulantısı ve su kaybım fazlaca var. Sene bitmeden hastalıklar bize veda eder umarım
Geçen hafta 60.5
Ptsi 59.7
Fark -0. 8
Sonuç çok güzel tebrikler Akrebim.Eki Görüntüle 3360332
Geçen Cuma 73,2
Bugün 71,8
Fark 1,4
Yılbaşı hedefim 70 di. Uçuk bir hedefti biliyorum ama belki tartisabilirim demiştim. Olsun az kalmış.
Elhan Busra196
Çok güzel canimEki Görüntüle 3360332
Geçen Cuma 73,2
Bugün 71,8
Fark 1,4
Yılbaşı hedefim 70 di. Uçuk bir hedefti biliyorum ama belki tutturabilirim demiştim. Olsun az kalmış.
Elhan Busra196
Çok teşekkür ederim. Bu dönüm noktaları zor olur zaten. 80 den kurtuldum 70 i de ardımda bırakırım umarımSonuç çok güzel tebrikler Akrebim.
Hedefe yaklaşmak da çok güzel.
Teşekkür ederimÇok güzel canim
Geçmiş olsun canım Acil şifalar diliyorum.Sağoll abla ciddi salgında var cidden gündüz iyiydi bugün dolaştık markete gittik parka getirdik cok sevincliydi aksama basladı gıcık oksürmeye şurup verdim artık 1 saate gecti uyudu hemen kucağımda yastık koydum altına öyle yatıyo geniz te balgam oluşmuş belli
Kordişim kaptanlarin takip etmesi çok güzel olurdu. Takımlar avantaj kazanırdı. Eksiğimiz çok .Önerin çok güzel ben menü puanı istiyorum kimse menü paylaşmıyor! Elhan
Olur mu bitanem aşk olsun. Adini dağlara yazamadım ama ilk sayfaya yazdım dükkan senin.Ben de dış kapının mandalıyım kimse bir şey demiyor yaz sen
Tebrikler kaptanim. Sırtında taşıdığın yük bir kilo daha azaldı çok şükür
Ocağın kaçı bitanemEvet
Doğum günüme 2 hafta var
Bugün ki tartım 74.55
Keşke cikmasaydim en azından sabit kalırdım veya alsam alsam bir kilo alırdım.
Elhan
Geçen hafta 78.3
Bu hafta 78.9
Fark -0.6
Herkese günaydın Elhan
Geçen Cuma : 71.7
Bu gün : 69.7
Fark : -2kilo Yeni yıl hedefi yakalandı
Eki Görüntüle 3360208
Geçen cuma 69.5
Bugün 69.85
Fark +350
Busra196 kusura bakma kaptanım beni takımına almanı ben istedim ama sana artı getirdim ve bu nasıl oldu asla anlamıyorum.
Elhan @minerva1988
Ödemli günden günaydın elim yüzüm siss
Kabizlikda problems
Neyse tartı en azından ekside Gördük 61
Elhan
Özür dilerim bu hafta gelmedim, her şeyden çok çok kopuktum geçen haftaki kilomu hatırlamıyorum bile. Ben bir süre yokum, özel birsey yok kendimi motive edemiyorum. Busra196 çok üzgünüm
Elhan
Eki Görüntüle 3360250
23 Aralık Cumartesi 75.35
29 Aralık Cuma 74.10
Fark: -1.25 kilo.
Geçen hafta: 60,45
Bugün: 61,55
Fark: +1,10
Yüzde: -1,82
Eki Görüntüle 3360269
Can kaptanlarım çok özür diliyorum, hem reglime 2-3 günüm kaldı hem WC çıkamadım hem de son 2 gündür aşırı karbonlu beslendim
Ama devam etmek istiyorum 59,00 görmeden bırakmayacağım, gıcık oldum kendime
Elhan
Wilma11
Merhaba hanımlar
Geçen cuma 61.2
Bu cuma 61.7
Fark +500
% 0,82 artış
Eki Görüntüle 3360319 merhabalar buda benim sonucun reglmin 1. Günü çok sisim şuan bitince daha fazla verdiğimi biliyorum
İlk fark yüzdelik nasıl hesaplanır hiç bilmiyorum
Günaydinn.. Biz hala evimizde değiliz o sebeple tartılamadım. Ptsi yazan tartı sonucunu baz alabilirsiniz ki ben daha da düştüğümü düşünüyorum. Biraz rahatsızım 3 gündür bir şey yiyemiyorum mide bulantısı ve su kaybım fazlaca var. Sene bitmeden hastalıklar bize veda eder umarım
Geçen hafta 60.5
Ptsi 59.7
Fark -0. 8
Eki Görüntüle 3360325
Geçen cuma:56.85
Bugün: 57.10
Fark: +250 gram
Yuzde: 0,44
Tuvalete çıkmamıştım belki fe ondan oldu ama aynı kilodayım zayıflayamadım bu hafta hareketim azdı
Elhan Busra196
Geçen hafta 82.30
Bugün 81.55
Fark -750 Gr
Yüzdelik bilmiyorum
Fotoğrafımi yukarıda paylaştım etiketi unutmuşum
Elhan
Eki Görüntüle 3360332
Geçen Cuma 73,2
Bugün 71,8
Fark 1,4
Yılbaşı hedefim 70 di. Uçuk bir hedefti biliyorum ama belki tutturabilirim demiştim. Olsun az kalmış.
Elhan Busra196
Vermem bayağı yavaşladı ama olsun azcik üzüldüm 2 kilo 3 kilo verirken 1 e düşmesi motivasyon düşürücü olsa da sonuçta kilo azaldıkça verme hızının düşeceğine de hazırlamıştım kendimi . Tek isteğim 69 u görebilmek . Bu hafta daha çok spor yapacam insallahTebrikler kaptanim. Sırtında taşıdığın yük bir kilo daha azaldı çok şükür
Tatlım vücudun yeni ağırlığına alışması ona göre hormon salgılamasi için zamana ihtiyaç var. Çok hızlı gitmesi sağlıklı değilmiş. Motivasyonunun düşmesine izin verme komutlarını doğru gönder. Ben sağlıklı kilo vermek istiyorum. Benim vücudum akıllı işini bilir demelisin bence. Sabırla istediğin 69' u göreceksin inşallahVermem bayağı yavaşladı ama olsun azcik üzüldüm 2 kilo 3 kilo verirken 1 e düşmesi motivasyon düşürücü olsa da sonuçta kilo azaldıkça verme hızının düşeceğine de hazırlamıştım kendimi . Tek isteğim 69 u görebilmek . Bu hafta daha çok spor yapacam insallah