Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim güzel sinsirellam hep mutlu ol sağlıklı ol bitanesiTeşekkürler abla, nice sinsi senelereeeee.
Benim kızla aynı yaştasın sende .
iyi ki doğdun,yeni yıl yeni yaş tüm güzellikleriyle gelsinTeşekkür ederim abla. Var olasın.
Teşekkürler Feza. İnşallah yeni yaşımda sizler benim için dönüm noktası olursunuz.
keşke bende 34 olsam
İnşallah. Teşekkür ederim.iyi ki doğdun,yeni yıl yeni yaş tüm güzellikleriyle gelsin
Vuhuuu, pazartesiye bende güzel bişey bekliyorumEki Görüntüle 3360332
Geçen Cuma 73,2
Bugün 71,8
Fark 1,4
Yılbaşı hedefim 70 di. Uçuk bir hedefti biliyorum ama belki tutturabilirim demiştim. Olsun az kalmış.
Elhan Busra196
aynı şey geçti aklımdankeşke bende 34 olsam
MaşaAllah aramızda 900 gr var
sagol kaptanım insaTebrikler tutkucum. Devami gelsin inşallah.
11 iOcağın kaçı bitanem
Tatlım özürlük bir durum yok. Canın sağ olsun. Bu hafta menülere çok dikkat edemedim. Sen kendini değerlendir güzel bir planlama ile yeni haftaya başla. Korkulacak bir artın yok. İki günde normale iner yoluna devam edersin.
Sağlıkla gel canım.Kaptanim yoldayım evime geçer geçmez aticam Elhan
Her yılın daha güzel olsun canım. Üzgün olma.
Daha fazla artı olmadan gelmen çok iyi olur kuzum. Sağlıklı düzenine bir an önce kavusman dileğiyle.Günlerdir sürekli hazır beslenme kabızlık vs derken baya kötü başladım ama takımlara al kaptanım yoksa gidiyorum ben kötüye
65 dim izin öncesi 2 haftada
+1.4 ile yeniden başlıyorum inşallah
Elhan
miniğime afiyet, bal olsun, senin de ellerin dert görmesin can içimBildirimleri toparlarken abimden bir telefon geldi. Küçük kızı anahtarı yanına almayı unutmuş. Okuldan bana doğru geliyor. Miniğin karnını doyurmam lazım. Tabloyu biraz geç hazırlayacağım kusura bakmayın.
Teşekkür ederim bitanemminiğime afiyet, bal olsun, senin de ellerin dert görmesin can içim
Aynen canım hepimiz yaparız inşallaho kadarını uapan bunu da yapar canım.çok iyi inmişsin.
Evet canım yetiştim sizlereMaşaAllah aramızda 900 gr var