- 16 Mart 2008
- 45.501
- 221.259
İki misafire rağmen maşallah Halecim.23 Aralık Cumartesi 75.35
29 Aralık Cuma 74.10
Fark: -1.25 kilo.
Tebrikler. Devami gelsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki misafire rağmen maşallah Halecim.23 Aralık Cumartesi 75.35
29 Aralık Cuma 74.10
Fark: -1.25 kilo.
Çok teşekkür ederim Büşra bı 3 günlüğüne bı yerlere gideceğiz, orda düzen kurmam daha ,ör , daha da utanacagimr şeyler yapmayayimBenn de senin adına üzgünüm canım. Ama ara verilmemesi taraftarıyım . Yine de sen bilirsin tabi canım
Benim oglumda oglak. Hic bir zaman ona kural koyamafim ama kendi kurallarini kendi koydu sanki bir yetiskin gibiydi daha o beni yonlendirir akıl verircaliskandir ama hirsli degildir benim yetenegim bu benim gücüm buna yeter diyerek calisir yarismaz. Yarış varsa soğur.Çalışkan, mantıklı, ayağı yere basan çok doğru
Zekam da iyidir, bazıları çok acayip çalışır, onlarla yarışamam. Esprilerim de fena deyildir, yetenekliydim, faydasını da zararını da gördüm
70lere dönmediğin için mutluyum. Buralar zor kilolar . Harikasın canım
çok geçmiş olsun canımSağoll abla ciddi salgında var cidden gündüz iyiydi bugün dolaştık markete gittik parka getirdik cok sevincliydi aksama basladı gıcık oksürmeye şurup verdim artık 1 saate gecti uyudu hemen kucağımda yastık koydum altına öyle yatıyo geniz te balgam oluşmuş belli
Çok şükür büyüduler. İkizler teyzesi:)Maşallah ona büyümüş bile
Ay haftaya içi 62.5 falan çıkmıştım sevinmiştim ama olmadı son günlerde kaçırdım üzgünüm ama elimden bir şey gelmiyor haftasonu dikkat edicem insallahSabit tartı beni hep sevindirmiştir. Sen de kendini üzme Kaçamakları bırakmayı denesen olacak kuzum. Her şeyi yapıp eksi gelmemek inan daha yıpratıcı en azından sen dikkat ettiğinde sonuç alabiliyorsun .
Üzgünüm kaptanımÖnemli olan da o canım
Evet ama canim sıkıldı verebilirdimYani bu önceki hafta verileni korumak demek. Çok müthiş bir şey . Çünkü diyette verilen kilolar çabucak da gelebiliyor ilk etapta. Sevindirici bir durum bence de
Ya aslinda ben seni takip ediyordum neden böyle oldu ben de sabit kalmışım bak kilolarimiz yaklaştı dikkat edelim haftasonu
Yoo sevinmelisin canım. Kilo verip sarkmaktansa tarida kayıp yasamayip goruntumun düzelmesini her zaman tercih ederim. Üstelik 62 yi yokluyorsun yani haftaya guzel eksi gelecekÇok şükür büyüduler. İkizler teyzesi:)
Ay haftaya içi 62.5 falan çıkmıştım sevinmiştim ama olmadı son günlerde kaçırdım üzgünüm ama elimden bir şey gelmiyor haftasonu dikkat edicem insallah
Üzgünüm kaptanım
Evet ama canim sıkıldı verebilirdim
Ya aslinda ben seni takip ediyordum neden böyle oldu ben de sabit kalmışım bak kilolarimiz yaklaştı dikkat edelim haftasonu
Onu bilmiyorum ya annem bi yatsı ezanı vakti diyo bi akşam ezanı vakti yine de bir araştırayım bakiim nelere denkgeliyor.Ýükselenin ne?
Mesela ben şu grubuyum ama yükselenim hava
Benimde bağcıklı kotum var diyete başlamadan ipini o kiloma göre bağlamıştım. Aradaki farkı görmek için. 5kilo daha verdikten sonra deneyecemÇok şükür büyüduler. İkizler teyzesi:)
Ay haftaya içi 62.5 falan çıkmıştım sevinmiştim ama olmadı son günlerde kaçırdım üzgünüm ama elimden bir şey gelmiyor haftasonu dikkat edicem insallah
Üzgünüm kaptanım
Evet, kendi kurallarım vardır ama sağolsun koca tarafı acayip acaip ( Elhan hangisi doğru) kurallar koyduysada kendime yakışan kurallara uydum, aklıma, mantığıma uymayanları salladım, kardeşler arasında en ağırbaşlı benim diyebilirimBenim oglumda oglak. Hic bir zaman ona kural koyamafim ama kendi kurallarini kendi koydu sanki bir yetiskin gibiydi daha o beni yonlendirir akıl verircaliskandir ama hirsli degildir benim yetenegim bu benim gücüm buna yeter diyerek calisir yarismaz. Yarış varsa soğur.
Ayy inşallah. Sanki motive oluyor gibiyim.İki misafire rağmen maşallah Halecim.
Tebrikler. Devami gelsin inşallah.
İptal edince kaporayi aldınız mı pekiGünaydın kızlar bende tartılıp yazacağım malum biliyorsunuz 2 saat sizden geriyiz biraz daha dolanıp gezeyim Annelik estetiği, göğüs estetiği gibi şeylerle ilgileniyormusunuz. Ben geçen ay olacaktım. Kaporamı verdim uçak biletimi aldım ama eşimin işi dolayısıyla iptal oldu. Böyle birşey düşünen varsa fikir alışverişi yapabiliriz. Ben karın germe ve meme küçültme olacağım
Ya aslinda çok üzgünüm benim tek kacamagim oglumun dogumgununde yedigim ince bir dilim pasta... Hasta oldugum icin spora ara verdim 3 gundur pasifim ilac aliyorum sogukalginligi icin,demir hapina basladim yine depolar bosalmaya baslamis bir de reglime 4 gün var. Regli ödemim 10 gün onceden başlar benimYa aslinda ben seni takip ediyordum neden böyle oldu ben de sabit kalmışım bak kilolarimiz yaklaştı dikkat edelim haftasonu
Maşallah onlara annesiÇok şükür büyüduler. İkizler teyzesi:)
Üzgünüm kaptanım
Canım adım ve menü yazarım ama yarışta olmak istemiyorum bu hafta, stres bindi çok fena. Elhan sayfadan ayrılmıyorum canım her gün her gün menü ve adım bildirimi yapacağım ki kopmayayım.Ne güzel bak sorunun da belli . Ara verme canım . Genelde artı ile dönüyoruz aradan sonra