- 24 Aralık 2023
- 1.212
- 6.866
Teşekkür ederim inşallah güzel bir eksi getirir banaakşam çok güzel dengelemişsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallah güzel bir eksi getirir banaakşam çok güzel dengelemişsin
ben zaten su grubuyum. dolunaydan en çok su grupları etkileniyor. vücudumdaki şişliği bir görsen... karnım davulSağol kankişim teşekkürler
Himmm evet nohut koyuluyor ben koymadım bugun
Ahhh bu dolunay çok etkiliyor canım geçen dolunayda astrolog boğaz bölgesine dikkat dedi 4 gün farenjit ugrastim
Hiç sorma.sohbetle elim gitmiş avuclamis yerken buldum kendimi
Aşk olsun canım o nasıl laf hepimiz kilo vermeye çalışırken birbirinizden destek alıyoruz işteBen de dış kapının mandalıyım kimse bir şey demiyor yaz sen
artı mı geldin kuzum ben de kötü durumdayım. balondan halliceyim@Elhan canım bu hafta masterfite katılmayacağım bir hafta toparlanayım, tartıya moralim bozuldu ve asla wc yok sinirliyim.
kabızlık fena birşey yaaTamam bitanem. Bir hafta boyunca dikkat edeceksen olur . Stres kabızlık yapıyor.
Aaa demek dolunaydan benim bi arkadaşımda balık burcu ve bugün inanılmaz şiş her yerim çok gerginim falan dedi Bu dolunayın etkisi ne kadar sürer ki Normale bi dönsekben zaten su grubuyum. dolunaydan en çok su grupları etkileniyor. vücudumdaki şişliği bir görsen... karnım davul
şişlikler dolunaydan 3 gün önce başlar, 2 gün sonra inerAaa demek dolunaydan benim bi arkadaşımda balık burcu ve bugün inanılmaz şiş her yerim çok gerginim falan dedi Bu dolunayın etkisi ne kadar sürer ki Normale bi dönsek
fazla hassas olmak iyi değil. 3 gündür eve gelince tartılıyorum. tartı kıpırdamıyor.Beni
Bende moralim bozulunca mideme vurur hicbirsey yiyemem aşırı üzülmeye ihtiyacım mi var ne
Anladım canımşişlikler dolunaydan 3 gün önce başlar, 2 gün sonra iner
Geçmiş olsun canım . Çok gezmeyin artık . Çok geziyonuz ondan oluyor.He kuzzzz sehir dışından geldik eve akşam hemen kızımla hastalandık ben zaten 2 canlı hemen kapıyorum ama önce kızıma oldu ondan bana gecti arada bi iyi arada bi öksürük anlayamadım bitürlü
Çok iyiBu 8 9 aylık süreç yavrum ağırlık başlayali 1 ay oluyor simdi daha da hızlanacak muhtemelen bazısı kac senede yaptın diyor ama bir kac aya basliyor degişim
Evet hemde hiç bendede öyle,5 6 gün tartiliyorum Gr yok sonra bakıyorum 1 kg gitmiş. 1 ayda 7 kilo verdim benfazla hassas olmak iyi değil. 3 gündür eve gelince tartılıyorum. tartı kıpırdamıyor.
Dün Ahmet bey konuşmasında bahsetti, koronayı aratacak kadar şiddetli salgın var dediSağoll abla ciddi salgında var cidden gündüz iyiydi bugün dolaştık markete gittik parka getirdik cok sevincliydi aksama basladı gıcık oksürmeye şurup verdim artık 1 saate gecti uyudu hemen kucağımda yastık koydum altına öyle yatıyo geniz te balgam oluşmuş belli
Vallahii sağlıkocağına vitamin almaya gittim kızım için herkes maskeDün Ahmet bey konuşmasında bahsetti, koronayı aratacak kadar şiddetli salgın var dedi
Vallahaaa şu gecen haftadan beri sehir dışındayız çokta çıkmadık dişarı aslinda kızz ama kızım çok çıktı babasıyla evde çok sıkildı hep kapıyı vurdu dışarı çıkalım diye eve geldik rahatladı ama hastalandı tabi sıoa neseki öyle acili aratacak kadar değellGeçmiş olsun canım . Çok gezmeyin artık . Çok geziyonuz ondan oluyor.
İmza
Gezemeyen biri
Onu nasıl anlıyorsun?ben zaten su grubuyum. dolunaydan en çok su grupları etkileniyor. vücudumdaki şişliği bir görsen... karnım davul
Bende 1 haftadır yokartı mı geldin kuzum ben de kötü durumdayım. balondan halliceyim
kabızlık fena birşey yaa
Burcunuz balık yengeç veya akrepse su grubu olursunuz :)Onu nasıl anlıyorsun?
Acaba ben neyim ?