Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen havasındırOnu nasıl anlıyorsun?
Acaba ben neyim ?
Ben oğlağım ne okuyorum bacım?burcun ne?
Şimdi anladım canım . Kolaylıklar diliyorumCanım.normalde saat iki buçuk gibi okulumuz bitiyor. Ama kurslar egzersizler var okulumuzda. Hiç olmazsa beş altı öğretmen okulda kalıyor.
Harikasın canım canım insanız diyet kolay bir süreç değil. Tabi ki arada kaçıracaz. Moral bozmak yokm telafi de ettin . Daha ne olsun?Busra196 yürüyüş yaptım yediklerimi eritmek için kaptanim
sen toprak grubusun canım. Oğlak burcunun gezegeni Satürn.Ben oğlağım ne okuyorum bacım?
Benim ikizler ,benimki ne oluyor acabasen toprak grubusun canım. Oğlak burcunun gezegeni Satürn.
ben yengeçim. benim gezegenim direk ay
sen havasın. gezegenin merkürBenim ikizler ,benim ki ne oluyor acaba
Oğlak burcuyumBurcunuz balık yengeç veya akrepse su grubu olursunuz :)
Kumla' ya geliyorsunuz sanırım. Okul bayağı iç tarafta canım. Yeni yapılan Devlet Hastanesi' nin yolunda .Gemlik çok severim yazları oraya gidiyoruz ondan sordum ama bilmiyorum o okulu. Internetten baktım iç tarafta kalıyormuş Elhan
Benim sabaha çözmem lazım, yoksa istediğim eksiye zor ulaşırımBen de bir tek ben mi böyleyim diyorum . Bende de yok ne yapacağımı bilmiyorum
Oğlakburcun ne?
Yerim onuEki Görüntüle 3360100 Spor listesi yapiyoruz
Hoş geldin bibibella. Mesajı gördüm sanırım yanlışlıkla bu sayfaya yazıldı diye emin olamadim . Kusura bakma. Estağfurullah rahatsızlık olur mu? Her zaman buyrun gelin. İlham olursunuz bize. O kadar güzel fiziginiz var ki inşallah biz de çıpçıtır oluruz.Konuya yazıyorum ama inş. Rahatsız olmuyorlardır öyle bi renk getireyim dedim ona göre yazim
Sinameki yutacağım birazdanGeçmiş olsun canım aman dikkatli ol
2 gün sürer bu şişlik
Vallahi 2 veya 3 gün sürüyor sonra hopp bi bakmışsın bir daha dolunay
Allah korusun ama özellikle çocuklar da baya salgın var
Ayy bende dedım adım sayısını tekrar tekrar mı paylaştım benimde bu desen olumca
Çok kötü yaaa ben 1 gün çıkmasam mahvoluyorum 1 hafta çok zeytinyağı dene canım aç karnına
Yaptim kaptanimAfiyet olsun demekten başka çare yok canım . Rahat uyumak istersen ip atlayabilirsin biraz . En azindan yediklerini yakmak için
Evet kaptanım geç ola ak kilo vermem ama güç olmasın ne yapalimHarikasın canım canım insanız diyet kolay bir süreç değil. Tabi ki arada kaçıracaz. Moral bozmak yokm telafi de ettin . Daha ne olsun?
Yok kumsaza geliyoruz. Evet o hastahane yolunu da biliyorum. Böbrek taşı ağrısı tutmuştu o hastahaneye gittim. Güzel yer gemlik ben seviyorum yeni halini gördün mü acayip güzel yapmışlar sahili akşam yürüyüş yapmıştık güzeldi herkes dışarıya dokulmustuKumla' ya geliyorsunuz sanırım. Okul bayağı iç tarafta canım. Yeni yapılan Devlet Hastanesi' nin yolunda .
420 puan yapıyorPlank 1sn ye 1 puan gordum 7dk kaç puan yapiyor
Vay be ne havalıyımSen havasındır
Gezegenler havada olur
Dur söyleyeceklerBen oğlağım ne okuyorum bacım?