- 18 Mart 2018
- 30.040
- 118.548
- 34
Geçmiş olsun canımDişime dolgu yaptırdım kızlar ağrıyoo. . Kanal demişlerdi bu doktor dolguluk dedi bakalım inşallah sorun çıkmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımDişime dolgu yaptırdım kızlar ağrıyoo. . Kanal demişlerdi bu doktor dolguluk dedi bakalım inşallah sorun çıkmaz.
çok sağol oğlum 18 olduÇok geçmiş olsun canım kimin doğumgünü?
Çok geçmiş olsun, bende limonu kabuğuyla yeşil çaya yada zencefile ekliyorumçoook sağol Elhancım amin inşallah daha iyisindir inşallah hastalıktan önce yapmıştım bikaç defa sonra kabugunda çok kimyasal olduğunu öğrendim bıraktım,yıkamayla gitmiyormuşmuşmuş hatta ben limon kabuğunu yerdim korkup bıraktım biranda
Bayağı dolu dolu bir menü. Afiyet olsun canımDünkü menüm
13:30
Küçük kase mercimek çorbası
1 porsiyon yaprak sarma
1 kase ev yoğurdu
18:30
1 kase mercimek çorbası
Yarım porsiyon sarma
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
3 kaşık maş fasulyesi salatası
1 kase yoğurt
Akşamı 2 duruma göre 3 günlük açlığa niyet edildi.
Elhan @
Farklı bir bakış açısı evetkilo almışsa biz de fazla çıkarsak arada kaynarız
O yüzden buradan ayrılmamak lazım. İki haftada ben de coşmuştum bir şey diyemiyorum.Almışım hem de iyi almışım. Acayip yedik ama almamak elde değildi. Diyetten çıkınca okulda coştu. Sanki hepsi beni bekliyormuş. Dün mesela büyük bir tepsi su böreği geldi. Ve 8 kişi oturduk yedik
Teşekkür ederimKolay gelsin o zaman
hakkında hayırlısı olsun kaptanım, umarım bundan sonraki hayatın mutluluklarla dolu oluryiyen içen herkese afiyet olsun...
bugün öğlen kendime mini boşanma kutlamasi yaparak yemege gittim
bedelimi pideyi yiyerek agir ödedim...
Im sorry...
daha boşanmadim dilekçemi verdim. bekliyorum..hakkında hayırlısı olsun kaptanım, umarım bundan sonraki hayatın mutluluklarla dolu olur
pardon kaptanım, boşanma kutlaması yazınca yanlış anlamışımdaha boşanmadim dilekçemi verdim. bekliyorum..
yok boşanmadim dün dilekçemi verdim. Bekliyorum. bu arada modum çok düşük. keyfim de iyi degil.pardon kaptanım, boşanma kutlaması yazınca yanlış anlamışım
kolay bir süreç değil tabii Allah yardımcın olsun kaptanım, hakkında en hayırlısı neyse o gelsin başınayok boşanmadim dün dilekçemi verdim. Bekliyorum. bu arada modum çok düşük. keyfim de iyi degil.
amin sagolun. :)kolay bir süreç değil tabii Allah yardımcın olsun kaptanım, hakkında en hayırlısı neyse o gelsin başına
Bazen ediyoruz bazen edemiyoruz aslında yani ben öyleyim Bazen illaki lüzumsuz şeyler istiyor canımız Yesek bile asıl problem ondan sonra başlıyor ben de Battı balık yan gider dersem eyvah daha çok yerim ama tamam yedik içtik bitti kaldığımız yerden devam dersem iyiEvet çalışıyorum aslında yanımda meyve ve kuruyemiş vardı bu tamamen keyfi oldu. Hep bir erteleme halindeyim yarın başlarım pazartesi başlarım diye sizler kendinizi nasıl motive ediyorsunuz
Çok kopunca başlamak yeniden zor oluyor Alışırsıniz yeniden Verilen kiloyu almak sinir bozucu Ben de biraz aldım çok şükür geri dönüyorumTeşekkür ederim canım. 68 kilodayım. 65e kadar düşmüştüm 1 aylık arayla tekrar aldım şimdi yeniden başlamaya çalışıyorum. Yeniden adapte olmakta zorlanıyorum. İnşallah alışacağım
Meyveyi ben de her zaman süt ürünleriyle tüketmeye çalışıyorum. Şekeri dengelemesi için.
Hayırlısı olsun canım, belki böylesi daha iyidiryiyen içen herkese afiyet olsun...
Im sorry...
İnşallah daha mutlu güzel günleriniz olsun hayırlısı olsun sizin içinyiyen içen herkese afiyet olsun...
Im sorry...