- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
O zaman sen belirleyeceksin canim nasıl kilo verebildiği en iyi sen bilirsinGece yemem yoktur benim
Suyu az içerim bide abur cubur severim
Kahvaltı yapmam aşırı yemem
Zaman geçmiş olsada midem çok yemeye izin vermiyor. Ama mide de yer tutmayan şeyler doygunluk hissi vermiyor. Buda az çok sınırını ayarlamakta nefsime kalıyor. 1 kavanoz Nutella da yesem tokluk olmuyor 1 kasıkta.
Mesela bugün 1 tabak yoğurtlu ıspanak yedim. Üstüne 1 kaşık daha bişey yiyemedim. Akşam da patates kızartması (hamburger yemeye gidildi. Oğlum sevdiği için benimkini ona verdim)
Ama onlari yedim diye çok mutlu oldum. Akşam da yemeyerek dengeledim. Normalde yapmıyorum öyle şeyler. Ama çocuklar hasta olduğu için onların mutlu olabileceği şeyler yaptım. Kek zaten tambugday unundandi. Çocuğum hasta olduğu için yemek yemedi bende çikolata sürdüm ekmeğe birazını yedi kalan kısmı da acıktığım için ben yedimAfiyet olsun Bethim.Kek, bir dilim çikolatali ekmek yemişsin bunların muadillerini evde hazirlayabilirsin. Arada bir görüyorum çünkü. Fit kek tarifi, sağlıklı ekmek üzerine fıstık ezmesi geldi şimdi aklıma. Madem diyet boyunca bunlar hayatında olsun istiyorsun o zaman bir şeyler yapmalısin canım. Ben olsam istediğim kiloya ulaşana kadar beni hedeften saptiracak şeyleri bir kağıda yazar dolaba asardim. Undan yapilan her şey şeker ,makarna , abur cubur, kızartma gibi ....
Afiyet olsun canım Gayet güzel bir menü.
Afiyet olsun menun çok güzel.
Afiyet olsun fezocum. Her şey çok güzel.
Çok güzel bir menü afiyet olsun canım
Çok güzel bir menü afiyet olsun canım
Her iki menü de çok güzel afiyet olsun canım
Menün çok güzel canım afiyet olsun.
Tesekkur ederim canimgeçmiş olsun canım
canım eşinin üslubu çok yanlış çok üzüldüm, benim eşim de aynı şeyleri bana çok yaşattı ve onun yüzünden de çok pes ettim ne yazık ki
ama kalk ayağa, eşine inat ve sadece kendin için motivasyonunu topla ve kaldığın yerden devam et lütfen
canım benimm, ben 8 sene araya giren bir hamilelik harici bu döngüdeydim, artık yetti canıma tuttum bütün küçük kıyafetlerimi dağıttım başkalarına
ama 1 sene önce çocuklarım için değişeceğim diye başladım ve çok şükür hedefime çok çok az kaldı artık
senin de bu adımı atabileceğine inanıyorum, tek sıkıntın sende de benim yaşadığım duygusal çalkantılar var belli ki, ben de hep bu sebeplerden kilo aldım
sana instagramdan bir kadını tavsiye ederim kilo vermeye çalışan bütün arkadaşlarıma muhakkak takip edin diyorum, benim kilo vermemin çok büyük bir sebebi o kadındır
abur cuburu azaltmaya çalış canım, bak benim halam çok iştahlıdır, öğünlerinde çok güzel yemek yer, ama öğün harici ağzına lokma sürmez ve çok da hareketlidir yaşına göre, evi tek başına çekip çevirir yürüyüşünü yapar o yüzden çöp gibidir
Evet toparladı ama sürekli bir kavga var evde şuanda bile var çocuğum bana sürekli vuruyor dovuyorÇok geçmişler olsun,şimdi nasıl toparladımı biraz daha.
Amin inşallah bir gün olurGeçmiş olsun canım Acil şifalar dilerim.
Kendi yaptığın kekleri , pastaları bir gün yemeyi birakmani diliyorum.
Aslında dün yaradı da bugün yaramadı sinir küpuyum suandayaa ben bunu hep yapıyordum şu haline bak ya giysiler olmasaydı çıplak dolaşsaydık napıcaktın??? ben böyle olmak istemiyorum bu fazlalıklar gidecek o kadar diyordum demek olası bir yöntemmiş
geçmiş olsunnn. evde olmak sana yaramıyor dimi
sizde de oluyor mu kızlar bilmiyorum ama nick isimleri beni çok etkiliyorum : ((( çok negatif değil mi?
ay ne güzel şıkır şıkır herşey
herkes şıkır şıkır ben pasta yemişim ühüüü zaten hastalık ödemi diye de bir şey var
sofrayı hayal ettim de bi an ben yoğurtlu mezeler salatalar ve tavukla donatmayı düşünüyorum diğer çıtırdak kıtırdak şeyleri isteyenler marketten alsın köşesine çekilsin yesin
canım sağlık evin mutfağında başlar. Eşin sana eşlik ediyor mu ona farklı şeyler mi hazırlıyorsun ve onun kilo durumu nedir... bir de zayıf olsan yiyiyp yiyip kilo almasan bile sağlıklı beslenmek zorundayız içeride neler oluyor görmüyoruz organlarımıza yazık... Oğlun büyüyecek ve yanında çıtır bi anne olacaksın bunu hayal et ben bunu da düşünüyordum sürekli ve tabi sağlıklı yaş almak için