- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
yaa ben bunu hep yapıyordum şu haline bak ya giysiler olmasaydı çıplak dolaşsaydık napıcaktın??? ben böyle olmak istemiyorum bu fazlalıklar gidecek o kadar diyordum demek olası bir yöntemmişCanım ayıptır söylemesi iç camasirlarimizla aynada vücudumuzun her noktasını inceliyoruz.Birkac saniyeyle bırakma ama. Ben bu fiziği istemiyorum onu hak ettiği güzelliğe kavuşturacağım deyip niyetimizi alıyoruz.
geçmiş olsunnn. evde olmak sana yaramıyor dimiMerhaba kizlar
Oğlum hastaydı oğlum gitmeyince kızımda okula gitmek istemedi
Hepbirlikte evdeydik anlayacağınız. Kuzum çok hasta hiçbir şey yemedi gözü hep yataktaydi. Bi yandan da kardeşine satasiyor
Şimdi vicdan yapıyorum uyudular
Bak kardeşine kötü şeyler söylersen okula götürürüm falan dedim biraz üstüne gittim sanki ama baştan söylemezsem olaylar büyüyor diye söyledim öyle...
Neyse öyle işte geç kalktı erkenden uyudu oglusum...
Ben de onlar belki yer diye kek falan yaptım ama oğlum ucundan yedi sadece 1 2 çatal ancak
Ağzının tadı yok hiç
Aslında yapmazdım ama ben de 2 dilim yedim kekten...
sizde de oluyor mu kızlar bilmiyorum ama nick isimleri beni çok etkiliyorum : ((( çok negatif değil mi?Evet, aa sen yeni nickimi bilmiyodun demek. Ben de diyroum yazmiyor hiç.
ay ne güzel şıkır şıkır herşey26 Aralık Menum Salı
Sabah 10.00
1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
Öğle 14.30
1 muz
Salata
1 dilim tbe
Akşam
18.30
1 kase çorba
1 kase Etli nohut
Salata
2 portakal
2 litre su
27 Aralık Menum
Sabah 08.00
1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
Öğle 14.00
2 yumurta
Salata
1 dilim tbe
Saat 17.00
2 galete
Akşam 20.00
2 kivi 1 portakal 5 kaşık yoğurt 1tk keten t.1 yk yulaf
2 litre su
Elhan Elhan
Wilma11 Wilma11
herkes şıkır şıkır ben pasta yemişim ühüüü zaten hastalık ödemi diye de bir şey varWilma11 Elhan
27 Aralık 2023
sabah 1 kupa filtre kahve
öğlen 12.10
1 kepçe çorba
1 servis kaşığı sebze
1 kase makarna
salata
ara 14.30
2 kare bitter
ara 15.30
1 kuru kayısı
1/2 kuru incir
1 Türk kahvesi fincanı karışık kuruyemiş
akşam 19.00
etli patates yemeği
çoban salata
3 lokma karabuğday ekmeği
1 fincan ıhlamur çayı
1,5 lt su
sofrayı hayal ettim de bi an ben yoğurtlu mezeler salatalar ve tavukla donatmayı düşünüyorum diğer çıtırdak kıtırdak şeyleri isteyenler marketten alsın köşesine çekilsin yesinBen yılbaşına kadar bozmayayım diyorum ama yılbaşında Bi 8 kilo falan alırım herhal
canım sağlık evin mutfağında başlar. Eşin sana eşlik ediyor mu ona farklı şeyler mi hazırlıyorsun ve onun kilo durumu nedir... bir de zayıf olsan yiyiyp yiyip kilo almasan bile sağlıklı beslenmek zorundayız içeride neler oluyor görmüyoruz organlarımıza yazık... Oğlun büyüyecek ve yanında çıtır bi anne olacaksın bunu hayal et ben bunu da düşünüyordum sürekli ve tabi sağlıklı yaş almak içinGece yemem yoktur benim
Suyu az içerim bide abur cubur severim
Kahvaltı yapmam aşırı yemem
Zaman geçmiş olsada midem çok yemeye izin vermiyor. Ama mide de yer tutmayan şeyler doygunluk hissi vermiyor. Buda az çok sınırını ayarlamakta nefsime kalıyor. 1 kavanoz Nutella da yesem tokluk olmuyor 1 kasıkta.
Mesela bugün 1 tabak yoğurtlu ıspanak yedim. Üstüne 1 kaşık daha bişey yiyemedim. Akşam da patates kızartması (hamburger yemeye gidildi. Oğlum sevdiği için benimkini ona verdim)