- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Sağ baştan say bakayım neler yedinben menüyü fena patlattım bugün
Üzülme canım arada tabi ki bozacağız makine miyiz biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ baştan say bakayım neler yedinben menüyü fena patlattım bugün
kötü oldu ama. yazdım canım menüyüSağ baştan say bakayım neler yedin
Üzülme canım arada tabi ki bozacağız makine miyiz biz
Canım o kadar da berbat değil ama son tadelle bozmuş sadece, olsun yarın daha iyi beslenirsinWilma11 Elhan
25 Aralık 2023
sabah 1 kupa yeşil çay
öğlen 12.10
1 kepçe kuru fasulye
1 kase pilav
birkaç adet pancar turşusu
ara 14.00
2 parmak börek
1/5 simit
30 gr fıstıklı çikolata
ara
kabuk tarçın çayı
1 madensuyu
akşam 19.00
3 yk arnavut ciğeri
1 kase makarna
yeşillik salatası
60 gr tadelle
az baharatlı mısır
şimdi ıhlamur içiyorum.
1,5 lt su
berbat ötesi bir menü oldu biliyorum neden böyle oldu anlamadım tutamadım kendimi
fesangWilma11 Elhan
25 Aralık 2023
sabah 1 kupa yeşil çay
öğlen 12.10
1 kepçe kuru fasulye
1 kase pilav
birkaç adet pancar turşusu
ara 14.00
2 parmak börek
1/5 simit
30 gr fıstıklı çikolata
ara
kabuk tarçın çayı
1 madensuyu
akşam 19.00
3 yk arnavut ciğeri
1 kase makarna
yeşillik salatası
60 gr tadelle
az baharatlı mısır
şimdi ıhlamur içiyorum.
1,5 lt su
berbat ötesi bir menü oldu biliyorum neden böyle oldu anlamadım tutamadım kendimi
toparlamam lazım acilen.Canım o kadar da berbat değil ama son tadelle bozmuş sadece, olsun yarın daha iyi beslenirsin
Teşekkür ederim bilgi içinönceden en az 6000 adım şartı vardı. ama şimdi yok. atabildiğin kadar. ben dün saati geç takmışım. spor da yapmadım ondan düşük oldu. gerçi bugün de eve gelir gelmez çıkarttım kolumdan
canım verirsin de senin menüler çok iyiydi şaşırdım. ödemdir o belki
geçmiş olsun canım. kuzum şu aşı işine hiç bulaşmayıngünaydınnn
deli yoğun bir haftasonu geçirdim, büyük kızımın gözü enfeksiyon kaptı koskocaman ve kıpkırmızı, onunla ayrı cebelleştik yavrumla inşallah köpekten alerji olmamıştır ben de grip aşısı oldum o da bir halsizlik ve ağrı yaptı, yine şahane dinlenemeden bir haftaya başladım yani
Dediğini yaptın gerçekten şimdi kırmızı mi oldum. Teşekkür ederim canım. Hoşbuldum.
Ah o ne güzel benzetme öyle. Üzümlü kek koktu heryer. Ne güzel kalbin var. Çok mutlu ettin Annem var iken, ben çocukken en sevdiğim kekti.
annen vefat mı etti canım?Dediğini yaptın gerçekten şimdi kırmızı mi oldum. Teşekkür ederim canım. Hoşbuldum.
Şimdi yılbaşı hedeflerimize doğru ilerleyelim hepbirlikte
Ah o ne güzel benzetme öyle. Üzümlü kek koktu heryer. Ne güzel kalbin var. Çok mutlu ettin Annem var iken, ben çocukken en sevdiğim kekti.
Teşekkürler kaptanicemAfiyet olsun
Basın sağolsun canım . Mekanı cennet olsun inşallah hoşgeldin takımıma şeref verdin canımDediğini yaptın gerçekten şimdi kırmızı mi oldum. Teşekkür ederim canım. Hoşbuldum.
Şimdi yılbaşı hedeflerimize doğru ilerleyelim hepbirlikte
Yok canımcım ödem değilÖdemden fazla çıkmadın mı
Benimki ondan da
Evet et yiyeceğim 3 günA benim.
Sen avcı grubusun. Et sebze senin.
Ben sebze bulgur ekmek grubu
Aaa çok şaşırdım çok üzüldüm. Ne ameliyatı oldu diye sormadım çünkü kısırlaştırma oldu diye düşünmüştüm. Hasta miydi. Allah'ım Şafi ismi ile şifa versin inşallah. Sana bağışlasın. Çok üzüldüm ben ya