Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun bebeğine canım Allah şifa versinGünaydınn,
Geçen cuma 60.5
Salı : 59.7
Fark : -0. 8 gr Elhan
Küçük bebeğim rahatsız o yüzden geciktim. Tedavisine evde devam ediyoruz. İnşallah bir an önce toparlanır
sağol kuzumm, eşim duymul birinden yaptırın diye ki normalde böyle şeylerde araştırmadan hareket etmez, tutturdu yaptıralım çocuklar sık hasta oluyor diyegeçmiş olsun canım. kuzum şu aşı işine hiç bulaşmayın
geçmiş olsun bebişine canımGünaydınn,
Geçen cuma 60.5
Küçük bebeğim rahatsız o yüzden geciktim. Tedavisine evde devam ediyoruz. İnşallah bir an önce toparlanır
çok geçmiş olsun ablacım, çabucak toparlansın inşallahGünaydınlar hanımlar torun hasta bizdede dün hastanede kaldı kusması geçmedi hala ne yese çıkartıyor salgın var resmen.
Kızımda yok yurt dışında iş için gitti cumartesi sabah gelecek oda.
Çok sağol canımcım serumu aldı toparlar inşallah hemencecik.sağol kuzumm, eşim duymul birinden yaptırın diye ki normalde böyle şeylerde araştırmadan hareket etmez, tutturdu yaptıralım çocuklar sık hasta oluyor diye
inşallah zararını görmeyiz
geçmiş olsun bebişine canım
çok geçmiş olsun ablacım, çabucak toparlansın inşallah
Ben de çekeyim aklım geldikçe Bi de spor da yapıyorum umarım giderBilmiyorum ki, göbekli deyilim, basen ve bacak kalın, şikayetçi değilim.
Kilo artınca ister istemez göbek Te çıkıyor ya, içime çektiğim zaman gayet iyi duruyor, hatta benim kız torunlara der hep göbeğinizi içinize çekin, bak annannede hiç yok diye
Hiç yoktan iyidir
İnşallah canim sporu hiç birakmicam insallahCanım benim ablam 2 sezeryan doğum yaptı . Küçük oğlunu doğurduktan birkaç ay sonra aldığı 30 kiloyu verdi . Boyu 167 kilosu 50 taş gibi valla . Bende sezeryan göbeği hala mevcut ama kilom var . O yağsız vücut kilosunda diye hiçbir şey kalmadı . Gidiyor yani zayıflayınca . Bir de senin haystinda spor da var çok rahat gider inşallah . Ablam da gitti bir ara spora sonra çok çalışıyor yoruluyor diye bıraktı . Hemşire o da . Hiç düzenli de gidemedi spora . Zayıfla bir de sporu bırakma çok iyi olacaksın merak etme
Çok geçmiş olsun canımGünaydınn,
Geçen cuma 60.5
Çok geçmiş olsun hanımcımGünaydınlar hanımlar torun hasta bizdede dün hastanede kaldı kusması geçmedi hala ne yese çıkartıyor salgın var resmen.
Kızımda yok yurt dışında iş için gitti cumartesi sabah gelecek oda.
Çok sağol fezacım.Çok geçmiş olsun hanımcım