Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Teşekkür ederim güzel temenniler için. Daha iyiyim gibi. Karnımın sesini dinliyorum yine çıkacak mı sesi diye. Çok feci kabız olunca herzaman, ishali hoşgeldin havasında yaşıyordum aslında. Lavabo çıkışı çok küçücük baygınlık geçirince apar topar hastaneye gittik. Susuz kalmış vücut ve tabi kanda birçok şey düşmüş. Hiç sevmediğim serum yemek. Kocaman serum taktılar 2 tane. Gelmiş geçmiş olsun tüm hastalara.

Çok geçmiş olsun canim . Kilonu göremedim ama . Müthiş ödem yapıyor serumlar . Ben gözle görülür şekilde sisiyorum elim yüzüm gozumm ..

fesang kilosu nereye gitmiş

Çok geçmiş olsun canim . Kilonu göremedim ama . Müthiş ödem yapıyor serumlar . Ben gözle görülür şekilde sisiyorum elim yüzüm gozumm ..
Evet ya. Çok moralim bozuldu. Uzun zamandır ilk defa artım oldu. 72.6 idim 600 gr eklenmiş üstüne. Yılbaşı hedefim 70 di benim.
Teşekkür ederim. Geçmiş olmuştur inşallah

Kızlar nasıl yendik amaaaa.
Uff ya azıcık farkla kaçırmışım. Daha da kaptan falan olamam
Bu arada kilomu yanlış hatirlamisim geçen hafta 57.95 mis 1.1 kilo gitmiş yani, kusura bakmayın ama şampiyon takımı etkilemiyo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…