- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Fesang var kilosu uçmuş.Aaaa cidden
Pazartesi kilosunu bekliyorumMerak etme ödem o . O yansımıştır . Hedefine ulaşacağına eminim ben . Çok iradelisin maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fesang var kilosu uçmuş.Aaaa cidden
Pazartesi kilosunu bekliyorumMerak etme ödem o . O yansımıştır . Hedefine ulaşacağına eminim ben . Çok iradelisin maşallah
aaaa doğru pardon kuzum, haklısın onu unutmşumWilma11 a teklif ettim de ses çıkmadı . Bir de @elhani bekliyorum . İzinliler fln da vardi hatirlamiyorum
Listeyi 5 te hazırlayacak. O zaman a kadar mavi kaptanı seç dedi ya. Mavi kaptan hazır olursa kolay olur işin.Wilma11 a teklif ettim de ses çıkmadı . Bir de @elhani bekliyorum . İzinliler fln da vardi hatirlamiyorum
Uyuyordum uyandım mavi kaptan teklifi aldimWilma11 canım istersen seni rakibim olarak görmekten mutluluk duyarım
Teklifimi sundum canım cevap bekliyorumListeyi 5 te hazırlayacak. O zaman a kadar mavi kaptanı seç dedi ya. Mavi kaptan hazır olursa kolay olur işin.
Ne dersin tatlım ? Tatlı tatlı kapissak mi bu hafta ?Uyuyordum uyandım mavi kaptan teklifi aldim
Tamam canim Elhan listeyi paylaşacak seçimleri yaparız o zamanTamam teklifini kabul ediyorum bu hafta son hafta hedefime ulaşmalıyım Busra196
Asla öyle demiyoruz, hepimizin hayatında ağır yükler, olumsuzluklar var, ne yapıyoruz, iyi şeyleri ön plana çıkarıyoruzBen 34 yaşındayım ama 73 gibiyim halim harap
İşte benim fezomAsla öyle demiyoruz, hepimizin hayatında ağır yükler, olumsuzluklar var, ne yapıyoruz, iyi şeyleri ön plana çıkarıyoruz
Hastalık verdirdi yemiyorumSenin o aşırı zayıflatan grup neydi ?
Yoo teşekkürlerHastalık verdirdi yemiyorum
Ama wp diyet grubu var şartlari çok agirdi istersen sende gel
Maşallah canım çok iyi
Aaayyy teşekkür ederim inşallah inşallahTebrikler kuzum
Hayır atmayiiizzzz. Daha çok dikkat et canım
Bu kız 60 lar ligine girerrrrr görün de bakın
Bir haftada aniden gidecek sakin direnç kilonda moralini bozma kaptanim
Hoşgeldiniz 60 lar ligine kaptanım sen harikasın ya canım pozitifim benim
Harikasın bethcim bir yaşam stiline dönüştürdün cunku
Daha azimli bademim durmadan devammmm
fesang bu haftaki kaptan sensin sanırım masaallah tebrikler
Eveeetttt çook heyecanlıAy evet evet çok heyecanlı 62 co güzel rakam ya benim için. Boyum 1.68 cunku
Ay senin için de heyecanlıyım 1800 insallah bir çırpıda gider
Ay di mi öyledir inşallah bir daha asla kilo almak istemiyorum hatta kilolu olup vermeyenleri, vermek istemeyenleri anlayamıyorum nasıl rahat yürüyorlar, yaşıyorlar diye...
Canım 50 li kilolar için inanılmaz bir düşüş maşallah sana harikasınEki Görüntüle 3356511
Geçen cuma:58.25
Bugün: 56.85
Fark: -1.4 kg
Yüzde: %2.4
Kızlar ben yavaş kilo veririm artık çünkü gerçekten çok zayıfladım ve 55 tennsonra artık zayiflamak istemiyor gibiyim memnunum bu sekilde, biraz daha esnek olucak menülerim
Tebrikler Cordelyam çok iyi gidiyorsun.Selam 22 Aralık 2023 kilo bildirimi
Geçen Cuma 85,85
Bugün 85,05
Fark -800 gram
Oran 0,93
Elhan Jasminium84
DüzeltilecekKızlar nasıl yendik amaaaa.
Uff ya azıcık farkla kaçırmışım. Daha da kaptan falan olamam
Bu arada kilomu yanlış hatirlamisim geçen hafta 57.95 mis 1.1 kilo gitmiş yani, kusura bakmayın ama şampiyon takımı etkilemiyo sanirim
Al sen onu :) ben seçmeyeceğim zaten :)Kız ben seni kaçırır miyim