Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim çabucak, sağlıkla kavuştursun canımGece hiç uyuyamadım, saçma salak rüyalar gördüm
Dün öğleden sonra 3 ten beri kız minnoşumu görmedim
Bugün oğlum minnoşumu kısırlaştırmaya götürdü
12 saat aç kalması gerektiği için ben dayanamam diye yukarı yolladım, sabah hiç görmeden doktora gitti
Bi sağ selim evine gelseydi
cumaya kadar reglin ödemi gider eksiye geçersin inşallah canımCuma :70.75
Pazartesi :71.00
Fark :+250 gram
Elhan Jasminium84
Regl bana artı olarak geri döndü. Bir kurtulamadim su 71 den.
İnşallah canımRabbim çabucak, sağlıkla kavuştursun canım
cumaya kadar reglin ödemi gider eksiye geçersin inşallah canım
Dönmeyeceksin canım bu seferAmin canım inşallah 9 lü rakamlar gerçekten çok üzdü beni. Bir daha dönmek istemem
Bana geçen hafta öyle olmuştu tabi ben çok daha fazla almıştım, cumaya azalır canımCuma :70.75
Elhan Jasminium84
başınız sagolsun kaptanım allah rahmet eylesin.Bizim hastanın vefat haberi geldi bugün sabah yaklaşık 2 ay öncede eşi vefat etmişti. Çoluk çocuk da yok. 2 garip geldi geçti bu dünyadan
sagolm ablacim.:) inşallah geçen ayda hastaydim bu ikinciGeçmiş olsun Migi. Saglikli beslenmene devam et. Toparlarsin inşallah
Oyle canım kayboldum dünyada yine kosturmacaZincirKirma nerdesin canım sesin çıkmıyor hiç? Yoğun musun?
Evet spor listesine yalan oldu kızlar kusura bakmayın ona vakit ayıracak zamanımda enerjide kalmadi üzgünüm umarım başkası devralirTakımın artı eksisini tutuyorum canım. Ama sanki eski motivasyonun yok gibi. Eser gecerdin sen.
ZincirKirma tutuyordu listeyi o da kayboldu listede
Rabbim kolaylastirsin canım benim.Oyle canım kayboldum dünyada yine kosturmaca
Okulun işleri evin işleri hastalıklar derken unuttum herseyi yemeye de dikkat edemiyorum yemek bile yapamıyorum bu aralar sürekli disardan yiyoruz
Bu hafta toparlamaya calisacam daha çok vakit geçirirdim burda umarım ama zor gibi
beğensem mi üzülsem mi karar veremediğim bir mesaj oldu ama güzellikleri çağırmak için muhteşem'de karar kıldımKuru öksürük ve griple gözlerim akmış olarak uyandım bugün... Her yerim şiş sanki
Cuma:57.95
Pzt:57.30
Fark: 650 gram
Elhan Jasminium84
Hastalığın için üzüldüm geçmiş olsun canım.Kuru öksürük ve griple gözlerim akmış olarak uyandım bugün... Her yerim şiş sanki
Elhan Jasminium84
Kolaylıklar seninle olsun canım.Oyle canım kayboldum dünyada yine kosturmaca
Okulun işleri evin işleri hastalıklar derken unuttum herseyi yemeye de dikkat edemiyorum yemek bile yapamıyorum bu aralar sürekli disardan yiyoruz
Bu hafta toparlamaya calisacam daha çok vakit geçirirdim burda umarım ama zor gibi
Gün içinde gider o eksi, gülümse sen üzülme tamam mı
Canın sağ olsun tatlım. Reglin etkisi +250 ise eksin daha çok demektir. Cumaya bol eksi gelecek.Cuma :70.75
Elhan Jasminium84
Ben sabah tartıldım bugün . Gözümü açar açmaz aklıma ilk o geldi evden çıkmadan
Cuma 77,5
Pazartesi 76,9
Fark -600
Elhan Jasminium84
Jasminium84 Elhan
Cuma 58
Pazartesi 59.1
Fark +1.1
Sabah kalktım ki gözlerim sis, ödem toplamisim. Cumaya kadar atarım insallah
cuma 65,0
pazartesi 65,7
fark +700
haftasonu pek dikkat edemedim biraz kırgın gibiydim vitamin olsun diye meyve falan yedim ama bir günlük bişi cuma ya kalmaz eminim
Elhan Jasminium84 @Beth18 @menekse_kokusu
kilom sabit 77,2
Cuma 59.0
Pazartesi 59.9
Fark +900
Düşük kilolarda kilo verme doneminde birden düşüş sonrasi artis yasanabiliyor ama ben az uyku ve wc oncesi tartilmaya bagliyorum
Eki Görüntüle 3353993
Günaydınnnn
Cuma: 61.2
Ptsı: 60.5
Fark: -0.7 Elhan Jasminium84
Doğruluğundan emin olmak için 5 kere tartıldım. Cuma günü 5li rakamları görmek dileğiyle
Eki Görüntüle 3353989
2 haftadır Kilo beremeyince moralim bozulduydu saldıydım haftasonu. iyice korkarak tartıya çıktım sabitim yaaaa çok sevindim artı 1 2 falan olur diyordum. Keske azcık dikkat edeydim eksi olacakmışım ...neyse artık .
Elhan Jasminium84
Günaydın hanımlar.
Jasminium84 Elhan
Cuma 61,5
Pazartedi 62,2
Fark +700
Çok üzgünüm bi şişkinliğim var regl büyük ihtimalle.
Geçen Cuma : 68,05
Pazartesi: 67,5
Fark: -0,55
Ben şok inşallah cumaya kadar bu farkı korurum.
Elhan
Geldim abla al beni gruba kurbanın olayım
Cuma :70.75
Elhan Jasminium84
Bildirimleri not almak için alintiladim. Eksiğimiz az gibi. Tablomuzu yavaştan hazırlayalım artık. Transferi kim gerçekleştirecek acabaKuru öksürük ve griple gözlerim akmış olarak uyandım bugün... Her yerim şiş sanki
Elhan Jasminium84
Çok teşekkürler kaptanim uzun süre 58.8 de kaldım pes etmeden devam ettim bu hafta regli de olduktan sonra hızlıca bı kilo azalisi görüyorumbeğensem mi üzülsem mi karar veremediğim bir mesaj oldu ama güzellikleri çağırmak için muhteşem'de karar kıldım
çok çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin.
veee tebrik ediyorum bu kadar az kiloda böyle bir eksi süper ilerliyorsun
Masaallah böyle devamBen sabah tartıldım bugün . Gözümü açar açmaz aklıma ilk o geldi evden çıkmadan
Cuma 77,5
Pazartesi 76,9
Fark -600
Elhan Jasminium84
Kendimizi yoruyoruz boşu boşunaBen de gec uyuyup erken uyananlardamim genel boyleymis herkes sikayetci
Gunaydinlar