- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Apa mi yapıyorsun sen?Yoo hayır normal menümdü.
36 saatlik yani 40 a varan açlıklar bitti
Pazartesi 6.seviyeye başlıyorum. 6.seviye ile 3 günlük açlıklar başlicak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Apa mi yapıyorsun sen?Yoo hayır normal menümdü.
Kötüyüm yarın geliyor um acilll sen?Nerdesin balım nasılsın?
Ya bugun dogum günü market alisverisi vs hersey bi arada oldu oturup kendime bisey hazirlamaya firsat olmadiSelamlar hatunlar ,bugun oglumun dogum günü kutlamasi vardi, ama benim pertim cikti. Allahtan sadece pasta yapip gittik , bide evde kutlasak daha da pertim cikardi.
Sabah ögle 12.00
2 dilim tt ekmek arasina
3 4 tane kücük salam
Domates
Biraz kasar
Quark biraz sandwic yapip yedim.
2 kücük mandalina
Aksam 18.15
Iki dilim tt ekmek
Peynir
Domates
2 tt bal
2 tt tahin
Biraz quark
Su 1.5 anca
Spor oyun alaninda trampolinde zipladim ama ne kadar sayamadim cocuklarin pesinden kosmaktan.
Elhan
Mthn83
Yağsız ve lifsiz beslenip birde özellikle aşırı et tüketimi şeklinde kuru bir menü olursa öyle oluyormuş canım ama benim menüm öyle değil . ,karbonhidrat ağırlıkta bir menü . Kırmızı et ağırlıkta yada yağsız değil onun için kabız yapmaz merak etme canım zaten her şeyi zeytin yağı ile pişiriyor olduğumdan olsa gerek bu yaşa kadar hayatımda hiç kabızlık yaşamadım. Deneyimim bile yok çok şükür .Afiyet olsun canım Menun çok güzel. Spor da harika
Afiyet olsun Sibelcim. Kacamaksiz çok güzel bir menü
Çok geçmiş olsun canım Afiyet olsun. Yarın halsizlik geçerse güzel bir çorba hazırlayıp iç . Bugünkü menü biraz kuru geldi. Kabızlık yapmasın inşallah
Ohhh çok şükür yarappim diyen teyze geldi aklıma şu içipSayfa ismi özüne dönmüş teşekkürler Elhan Kaptan bu sayfaya da bu isim yakışıyor vallahi
Aynen bende, resmen ölümden döndüm yabazı şeyler alıyoruz kenara koyuyoruz sonra kullanırız diye. özellikler mutfak eşyası falan oluyor. benim de geçen yıllarda aldıklarım vardı.
bugün onların bir kısmını çıkardım. ötekilerle yer değiştirdim. onu sakla bunu sakla. ömür geçiyor kullan gitsin dedim.
Ben pazartesi 5 e başlıyorumYoo hayır normal menümdü.
Darısı bizlereÇevremde beni bir ay görmeyenler şok kızlar 62 ile başlamıştım 57 leri ucundan görünce erimissin kilo verme daha sakın kemik oldun diyorlar ama ben 55 te kararlı gibiyim
Ne irade varmış diyorlar nazar duası da okuyamadım djjdjdjsk
Günaydın canım vücut alistimi aynı kurulu saat gibi aynı saatte uyaniyorGünaydın kızlar pazar pazar bu kadar erken uyanmak çok saçma gereksiz ama uyandım
Afiyet olsun canım Yoğurtlu meyve salatası gözüme çok şirin geldi. Bol eksi getirsin inşallah.16 aralık
11:00
1 dilim Komşumun yaptığı kek zannettiğim, aslında olmayan pastamsı çiko
Büyük kase yoğurtlu meyve salatası ( muz, portakal, pirinç patlağı, 1 küçük çiko)
17:00
1 tabak domates
Bikaç ceviz
1 lt ye yakın su
1 kupa çay
1 kupa kahve
4 kupa zencefil, limon
1 menengiç kahve
Bugün hava güzeldi, komşumun koluna girip biraz yürüdük 3.300 adım
Elhan Mthn83
Afiyet olsun minoşum.