- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Ben kaç kere kızdım acaba hatırlamıyorumBenimkilerde uyumadan once ceneleri acilir susun yatin diye kizarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kaç kere kızdım acaba hatırlamıyorumBenimkilerde uyumadan once ceneleri acilir susun yatin diye kizarim
Sagol tatlim darısı sizeTatlı telaşlar abla kolay gelsin
Amin abla daha çok var o evreye biz şimdilik 1. Sınıfı atlatalim yeterSagol tatlim darısı size
Tutkuyu ben alacaktim sen kaptinBenim azimli takım arkadaşlarım kırmızı takım gibi çene çalmak yerine spor yapiyor süpersiniz
Aldiklarin neyine yetmiyor kizTutkuyu be alacaktim sen kaptin
Dugun ne zamandi abla ben bu hafta saniyordum.Canimmmm
Zuhal kosturmacalarda :))) bugün oglanla 1.5 saatlik uzaklikta bi yere gittik, orda Türk magazalari var, damatligini aldik.
Yarinda gelin , yengesi arkadaslariyla evi temizlemeye gelecekler. Sonrasinda ben biseyler hazirlarim buraya gelirsiniz dedim.
Bu hafta coook işim var coookkk
simdi degil kiz seçerkenAldiklarin neyine yetmiyor kiz
Bizden başka kimse kalmadı sanırımsimdi degil kiz seçerken
Uyudumu cocuklar iyi geceler rakip kaptanimBizden başka kimse kalmadı sanırım
Ufaklık dalmadi henüz canım su uyku zamanı hep sinirlerim tavan oluyorUyudumu cocuklar iyi geceler rakip kaptanim
Gemiyi en son kaptanlar terkedermis bizde yatalim
Sabah güzel olmuş lakin akşam cosmussun sevgili rakibimaynen böyle devam efendim
Afiyet olsun canım Antep köftesi nasıl bişey kiCuma menüm
Sabah10.30 1.5 kepekli ekmek 1 sahanda yumurta 2 dilim hellim peyniri 1 çatal nutella
Ara15.30 yarım elma 1 ısırık pamıklı şekerğğ
Akşam19.30 1 küçük tabak taze fasulye 3 kaşık bulgur pilavı ayran
Su 3 lt
Spor Eki Görüntüle 2918686 500 p
Cmt menüm
Sabah09.30 1 dilim beyaz ekmek az beyaz peynir 1 küçük sosis domates salatalık 1 sahanda yumurta
Ara14.00 3 sıkım antep köftesi ayran
Akşam20.30 1 şiş et
Su 3 lt sporEki Görüntüle 2918685 200 p askrhpozitif Cordelia Zipzip-
18.30 dk daki zevki tam olarak yasadimm
cok guzel soguma hareketleri
cok zevk aldimmm
simdi bolgesell zamanı
İyi geceler canımIyi geceler kizlar